inzerce, prodej, prodám, bazar

Snowboardový set - Lib Technologies - Banana + Boty Salomon

Kategorie: Snowboarding

Délka 148 Cm, bez poškození, stav nového, žádné škrábance ani oděrky, Boty Salomon vel.42
Snowboardový set - Lib Technologies - Banana + Boty Salomon
Podobné inzeráty
Snowboard Lib Tech Dark Series + cestovní vak
Prodám snowboard Lib Tech Dark Series, včetně vaku na snowboard od značky Burton Jedná se o starší a používaný model ve velmi dobrém a plně funkčním stavu, od špičkového amerického výrobce Lib Tech, který vyrábí jedny z absolutně nejlepších snowboardů na světě, na kterých jezdí ti nejlepší snowboardisté současnosti, možná i všech dob, jako je Travis Rice, který jezdil na stejném prkně, jako teď nabízím, a to ve filmu Extrémní svahy. Deska prošla letos velkým servisem, takže přebroušeny jsou hrany i skliznice včetně opravy jednoho menšího šrámu, a byl nanesen univerzální vosk, takže připraveno na sezónu. • velikost: 161w mag 3 Parametry: - MAGNE-TRACTION (patentovaná vychytávka pouze od Lib Tech - vlnky po bocích desky, pro ještě lepší držení a stabilitu na i ve sněhu) - Double sintered UHMW sidewalls - Correct sandwich - Power transfer spine - Golden fleece basalt - ORG throttle - PT internal sidewall - Sintered carbon 9991 base (nejtvrdší a nejrychlejší skluznice od Lib Tech) - Sintered UHMW base - All mountain určení - Celodřevěné jádro ze čtyř druhů nejlepšího dřeva, pro ty nejlepší skoky a dopady Původní cena: 21990,- Kč Nabízím i jiné věci, kdyžtak se podívejte na můj profil! Možnost prohlédnutí v Brně po domluvě. Nejlépe osobní předání v Brně! Zboží mám možnost poslat přes PPL zdarma, ale ne na dobírku. Na dobírku pouze přes Českou poštu nebo Zásilkonvnu. Pokud budete mít nějaké dotazy, klidně se ptejte. Inzerát platný do smazání!
Snowboard LIB Tech 130cm
Prodám snowboard LIB Tech velikost 130cm, vhodný pro chlapce, včetně vázání a snowboardových bot RIDE Anthem BOA BLACK (velikost EU:40,5)
Beany a Westige - snowboardovy set
Prodám dětský snowboardovy set slozeny ze snowboardu zn. Beany, delka 120 cm, vc. vazani a dale snowboardovych bot zn. Westige, velikost 37. Set je bez poškození, běžné používany a v perfektnim stavu (po jedne sezone). Cena je 4100,- Kč bez nákladů na dopravu / doručení (poštovné, balné). K dispozici pouze cely set. Preferuji osobní odběr, při kterém je možno si set prohlédnout a vyzkoušet. Na trase Plzen - Praha, nebo Plzen - Pisek s odchylkou do 10 km mohu za poplatek (dle konkretniho mista) dorucit osobne.
Značkový snowboardový set Burton a F2
Kompletní značkový snowboardový set Burton a F2. Snowboard: F2 Respect (prkno pro all-mountain a freeride). Délka 160cm. Vázání: Burton Custom Boty: Burton Ruler, vel č. 45 (vhodné pro nohu s běžným číslem 43-44). Flex: 7/10. Vhodné pro all-mountain a freeride. Vše v dobrém stavu, fyzicky je již nějaké opotřebení znát, ale nic co by nějak ovlivňovalo funkčnost, pouze estetika. Stav je tedy: nasadit a jezdit. Ideální pro začátečníky i pokročilé. Možný prodej jako celku nebo i po kusech: Snowboard: 6000 Kč, PC: 12000 Kč Boty: 4000 Kč, PC: 6000 Kč Vázání: 4500 Kč, PC: 6000 Kč Celý set: 13000 Kč Osobní předání nebo zaslání. Původní cena celku 24000 Kč. Prosím z časových důvodů pište zde přes formulář na Bazoši.
Dětský použitý snowboardový set Allian 115 cm s novým vázání
Prodám dětský použitý snowboardový set Allian 115 cm s novým vázáním K2, kovové ráčny,vel.S/M,na velikost boty 33-36, Rocker prohnutí , univerzální snowboard pro všestranné využití, celodřevěné jádro,sidewal konstrukce, stav odpovídá stáří a ceně, po servisu nabroušené hrany a navoskováno, dostatečné množství hrany a skluznice k dalšímu servisování, možnost zaslání na dobírku nebo zakoupení v prodejně Snowboard-MB v Kosmonosích u Mladé Boleslavi. Poštovné na dobírku Kč 249,- a s platbou převodem Kč 199,-
Dětský použitý snowboardový set Allian 125 cm s vázáním Lama
Prodám dětský použitý snowboardový set Allian 125 cm s vázáním Lamar, kovové ráčny,vel.M,na velikost boty 38-41, Rocker prohnutí , univerzální snowboard pro všestranné využití, celodřevěné jádro,sidewal konstrukce, stav odpovídá stáří a ceně, po servisu nabroušené hrany a navoskováno, dostatečné množství hrany a skluznice k dalšímu servisování, možnost zaslání na dobírku nebo zakoupení v prodejně Snowboard-MB v Kosmonosích u Mladé Boleslavi. Poštovné na dobírku Kč 249,- a s platbou převodem Kč 199,-