inzerce, prodej, prodám, bazar

snowboardová deska Nidecker

Kategorie: Snowboarding

Prodám použitou desku délky 148 cm. Spíš pro někoho na naučení. Je dost jetá, ale určitě ještě poslouží. Přijde mi škoda jí jen tak vyhodit.
snowboardová deska Nidecker
Podobné inzeráty
Snowboard Nidecker Axis s vázaním Nidecker (150cm)
Nabízíme k prodeji snowboard Nidecker Axis s vázaním Nidecker, délka 150 cm, stav viz foto. [23098] Zboží zasíláme i na dobírku.
Snowboard Sapient alive+vazani a boty Nidecker
Prodam snowboard sapient alive 160cm s vazanim nidecker ff760 a boty Nidecker vel 44..vse v dobrem stavu pripraveno k pouziti.cena za komplet
Boty Nidecker Ranger Boa black vel. 42,5
Prodám třikrát ježděné snowboardové boty Nidecker Ranger Boa black, velikost 42,5. Přecházel jsem na step-on vázání = úplně nové boty. Jsou bez známek jakéhokoliv opotřebení. Pořizovací cena 4790 Kč.
SNOWBOARDOVÁ ŠKOLA - soukromá výuka snowboarding
SNOWBOARDOVÁ ŠKOLA Individuální výuka jízdy na snb pro děti i dospělé. Výuka trvá běžně 2 hodiny, po dohodě jinak. Naučím: - správné základní postavení, ideální nastavení vázání - jízda na vleku - správné návyky jízdy na snowboardu - zatáčení a bezpečné zastavení - pro starší odbourání jízdních zlozvyků Povinná helma pro děti, doporučená i pro dospělé. U dětí většinou stačí 3x +- 2 hodiny ježdění. naopak 50min. je u začátečníka opravdu málo. Denní i večerní jízdy, individuální domluva víkendů, různých sjezdovek Stupava, Hlubočky, Rusava, Osvětimany, Hrubá Voda aj.,.. -- Spatně zažité chyby a zlozvyky se blbě odbourávají -- Více informací na telefonu. snowboard, snb, výuka, snowboarding, instruktor, snowboardová škola.
SNOWBOARD NIDECKER FREEWAY 161 cm
Prodám použitý snowboard Nidecker FreeWay délka 161 cm, bez vázání, jen samotná deska. Snowboard je v pořádku. Samozřejmě drobné škrábance na něm jsou, přece jen byl používaný. Pošlu i na dobírku.
Snowboard boty Nidecker 47
Nabizim na prodej snowboard boty znacky Nidecker velikosti 47 v peknem stavu. Puvodni cena 3990,- . Nyni 800. Osobni vyzbednuti praha 3, zizkov.