inzerce, prodej, prodám, bazar

Snowboard Rossignol Stick 154cm

Kategorie: Snowboarding

Prodám snowboard Rossignol Stick 154cm, vázání Rossignol, jetý 3 dny. Osobní předání v Ústí n/L, popř. můžu zaslat.
Snowboard Rossignol Stick 154cm
Podobné inzeráty
Snowboard ROSSIGNOL TRICK STICK 158cm (2020), VÝBORNÝ STAV
Záruka 1 rok.7342. Snowboard ROSSIGNOL TRICK STICK 158cm, snowboard je po servisu skluznice, celodřevěné jádro + lamináty Biaxial, sendvičová konstrukce, technologie ASYM Lite (má jedinečné vykrojení citlivé na tlak pro dokonalejší oblouky), flex 6/10, progresivní true-twin tvar, bočnice ABS, VÝBORNÝ STAV. Cena snowboardu je bez vázání! PC: 13.000 Kč. Doprava: Platba na účet 100 Kč nebo dobírka 200 Kč, osobní odběr zdarma, další info po mailu nebo telefonu. ZÁRUKA 1 ROK.
Snowboard RAVEN Lucy Junior 138-149 cm,rychlé jednání sleva
Prodám nevyužitý snowboard, dcera využívala pouze rok a půl!! Má již větší tento leží doma. Velice kvalitní dětský snowboard, který disponuje všemi materiály a technologiemi jako dospělý snowboard. Tento snowboard Raven je univerzální prkno na sjezdovku i do parku, které má Full-rocker tvar a celodřevěné jádro. Snowboard je určen pro všechny juniorské jezdce, kteří teprve začínají a nebo už jezdí a chtějí se zlepšovat na sjezdovce iv parku. Tento snowboard je souměrný na obě strany (true twintip) a díky full-rockeru prohnutí skvělé volby pro ridery v parku i na sjezdovce. Je to univerzální volba, je super stabilní na railech a snadno točí oblouky na sjezdovce. Oproti klasickému tvaru prkna, je full-rocker snadněji ovladatelný a nesekají se tolik hrany. Vhodný také pro dospělé dívky s nižší váhou.
Snowboard 154cm
Prodám použitý snowboard. Velikost 154cm. Drobné známky opotřebení.
Snowboard Forum 154cm
Prodám ježděný snowboard značky Forum, které je navržené profesionálním snowboardistou J.P Walkerem. Součástí je měkké vázání značky Flow(vel. L) a obal. Stav viz. foto Celodřevěné jádro Značka: Forum Délka: 154cm Vázaní Značka: Flow Velikost: L
Snowboard Rossignol Jibsaw 157 s vázáním
Prodám snowboard Rossignol Jibsaw 157 s vázáním Rossignol Cuda. Prkno je super hravé, ideální na sjezdovku a do snowparku. Snowboard je zachovalý, bez větších šrámů, dlouho ležel ve skříni nepoužívaný. Vázání je již místy "ošoupané", ale vše funguje na 100 %. Není problém poslat přes GLS
Snowboard ROSSIGNOL ACCELERATOR 136cm + vázání, VÝBORNÝ STAV
Cena je za komplet. Záruka 1 rok.7353. Snowboard ROSSIGNOL ACCELERATOR 136cm + vázání ROSSIGNOL, snowboard je po servisu skluznice, dřevěné jádro + lamináty Bi-Lite, směrové radiální hrany, tvar true twin, flex soft, VÝBORNÝ STAV. Doprava: Platba na účet 100 Kč nebo dobírka 200 Kč, osobní odběr zdarma, další info po mailu nebo telefonu. ZÁRUKA 1 ROK.