inzerce, prodej, prodám, bazar

snowboard délka 149cm

Kategorie: Snowboarding

Prodám snowboard RadAir model Jet 3002 bez vázání. Jedná se starší snowboard, ale zachovalý, skluznice i hrany v pořádku. Cena za prkno je 500,-. Mohu přidat použité starší vázání SIMS za dalších 500,-Kč při osobním odběru na trase Vysoké Mýto-ústí nad orlicí-Lanškroun nebo Na dobírku DPD a poštovné 200,- předem na účet.
snowboard délka 149cm
Podobné inzeráty
Snowboard RAVEN Lucy Junior 138-149 cm,rychlé jednání sleva
Prodám nevyužitý snowboard, dcera využívala pouze rok a půl!! Má již větší tento leží doma. Velice kvalitní dětský snowboard, který disponuje všemi materiály a technologiemi jako dospělý snowboard. Tento snowboard Raven je univerzální prkno na sjezdovku i do parku, které má Full-rocker tvar a celodřevěné jádro. Snowboard je určen pro všechny juniorské jezdce, kteří teprve začínají a nebo už jezdí a chtějí se zlepšovat na sjezdovce iv parku. Tento snowboard je souměrný na obě strany (true twintip) a díky full-rockeru prohnutí skvělé volby pro ridery v parku i na sjezdovce. Je to univerzální volba, je super stabilní na railech a snadno točí oblouky na sjezdovce. Oproti klasickému tvaru prkna, je full-rocker snadněji ovladatelný a nesekají se tolik hrany. Vhodný také pro dospělé dívky s nižší váhou.
Prodám snowboard Oxygen 149cm
Prodám snowboard Oxygen 149cm, velice zachovalý, můžu i poslat
Snowboard NITRO Ripper Youth vel. 149cm
Prodám snowboard NITRO Ripper Youth vel. 149cm včetně vázání NITRO Charger vel. M. Prohnutí: Flat-out šířka: Standard Jádro: Powercore Skluznice: Premium extruded FH base
Prodám úplně nový snowboard OXYGEN STING 149cm dlouhý.
Snowboard OXYGEN STING je úplně nový,nebyl nikdy použitý,je 149cm dlouhý,je na něm úplně nové vázání FIREFLY-nastavitelné na různou velikost bot,celkově bezvadný stav.Cena je 4250kč.
Freestyle snowboard K2 WWW 155
Nabízím k prodeji freestyle snowboard K2 WWW včetně vázaní značky K2 Hurrithane Black. Je to velmi hravý prkno, s kterým jsem si užil mnoho srandy. Snowboard má velikost 155 cm, prohnutí flat rocker a je měkčí. Je tedy vhodný hlavně do snowparku. Zakoupen v roce 2011 za cca 14 tis. Kč. Odkazy na oficiální popis: Snowboard má opravené rýhy ve skluznici. Byl pravidelně voskován. Prodávám kvůli přechodu na freeride snowboarding. Osobní předání je možné v Praze, Hradci Králové nebo ve Dvoře Králové n/L.
Pánský snowboard
Dobrý den. Ze zdravotních důvodů prodám svůj Snowboardový komplet-vše je jako nové. Snowboard Nidecker Play. Délka 156cm, na prkně osazené tuhé vázání Ride Capo 2020 vel. L zakoupené 17.1.2020 za 7.899,- Druhé vázání je měkčí a jedná se o Flite Union Pro Black 2019 vel. L a pohodlné, tuhé Boty značky Head Rodeo vel. 42.5 s utahováním BOA systémem. Set je málo ježděný. Na špičce a patce je nalepená ochranná čirá fólie-lze sloupnout. Snowboard+boty+Vázání Flite Union Pro Black vel. L+obal na snowboard=10.000,- Snowboard+boty+Vázání Ride Capo 2020 vel. L +obal na snowboard =15.000,- Komplet s 2. vázání = 17.000 Upřednostňuji zájemce který by si zakoupil vše. Možnost prodat i s příslušenstvím (vosk,škrabka,kartáč, žehlička, přilba Scott s mips ochranou). Video s vázáním Ride Capo 2020