inzerce, prodej, prodám, bazar

SNB Nidecker s tvrdým vázáním

Kategorie: Snowboarding

Prodám za symbolickou cenu nebo věnuji.
SNB Nidecker s tvrdým vázáním
Podobné inzeráty
Snowboard Nidecker Axis s vázaním Nidecker (150cm)
Nabízíme k prodeji snowboard Nidecker Axis s vázaním Nidecker, délka 150 cm, stav viz foto. [23098] Zboží zasíláme i na dobírku.
SNB NITRO 142 hybrid
rok starý snb nitro 142 hybrid prohnutí kombinace Rocker a Flat i s vazanim -také rok starým. kupovanym v Olomouci v cernoviru snb shopu. na kružnici je ryha. letos jsem ho na servis už nedavala, protože díky mrtvému rameni a vyhrezle plotynce mám na minimálně tuto zimu a možná i příští s peknej útrum prodavam k němu i boty velikost 40 ty jsou v dalším inzerátu. pokud by jste brali snb s vazanim i s botami, tak dam slevu 400,- piste prosím sms mužu i vyměnit za například lino, travní koberec nebo ruznej stavební material a nebo elektronickej obojek
Snowboard Sapient alive+vazani a boty Nidecker
Prodam snowboard sapient alive 160cm s vazanim nidecker ff760 a boty Nidecker vel 44..vse v dobrem stavu pripraveno k pouziti.cena za komplet
Snowboard Santa Cruz 166cm
Psát SMS nebo E-mail díky! Doporučuji se podívat i na mé další nabídky! Prodám použitý snowboard značky Santa Cruz. Délka 166cm. Skluznice i hrany po servisu v pořádku. Perfektní stav! Snb s novým vázáním Nidus - 4990,- Snb s novým vázáním Rage - 6100,- Snb s novým vázáním Head - 6400,- Mám i použité boty za různé ceny. Vázání ani boty bez snowboardu neprodávám! Možnost kamkoliv poslat přes GLS.
Prodám SNB set včetně SNB bot, nebo i zvlášť
Prodám SNB ELÁN dl 154 v dobrém stavu, po servisu. Vázání GRAVITY PRO a boty NITRO vel 42,5. Vše v dobrém stavu bez závady. SNB + vázání - 2500,-kč Boty 1500,-kč. Možno prodat i zvlášť SNB + vázání a boty.
Boty Nidecker Ranger Boa black vel. 42,5
Prodám třikrát ježděné snowboardové boty Nidecker Ranger Boa black, velikost 42,5. Přecházel jsem na step-on vázání = úplně nové boty. Jsou bez známek jakéhokoliv opotřebení. Pořizovací cena 4790 Kč.