inzerce, prodej, prodám, bazar

Snáškové hnízdo pro slepice 75x45x50

Kategorie: Ostatní

snáškové hnízdo pro slepice 75x45x50cm
Opalubkované, natřené s odjímatelným dnem pro snadné čištění.
Odjímatelné bidlo

Základní cena 3400,-Kč + doprava do 200kč po celé ČR


// Snáškové hnízdo pro slepice, kukaň pro slepice
Snáškové hnízdo pro slepice 75x45x50
Podobné inzeráty
Snáškové hnízdo pro slepice
Prodám snáškové hnízdo pro slepice Zadní část volná, pověšeno na zeď, která záda nahradí. Cena dohodou
Hnízdo pro miminko
Měkoučké hnízdo pro dítě s designem vhodným pro holčičku i chlapečka. Hnízdo poskytuje pohodlí vašemu miminku. Díky "omezenému prostoru" se bude miminko cítit jako u maminky v bříšku. Chrání před pádem z pohovky či postele. Hnízdo umožňuje snadné polohování miminka díky vyšším okrajům. Hnízdo je skvělé při cestování, miminko má stále svojí postýlku s sebou. Hnízdo je oboustranné zimní a letní varianta. Hnízdo je jako nové.
Snáškové hnízdo
Prodám nove nepouživané snáškové hnízdo
Hnízdo a zavinovačka Effiki pro novorozence
Prodám sametové BABY hnízdo a sametovou zavinovačku v sadě s čepičkou značky Effiki v neutrální šedé barvě, vhodné pro holčičku i pro chlapečka. Hnízdo má vysoké měkké okraje a vyjímatelnou matraci, takže miminko lze položit kdekoliv a hnízdo je praktické na údržbu. Zavinovačku lze použít i jako podložku nebo deku, po rozložení má tvar čtverce.
Hnízdo a těhotenský kojící polštář
Prodám hnízdo a těhotenský-kojící polštář Hnízdo nové nepoužité na zakázku od českého krejčovství, vhodné i jako dárek (PC 700,-).. Prodáváme za 500,- Těhotenský a kojící polštář Zuzana, použitý, stejný design růžový s hvězdičkama, pratelný potah (PC 1000) za 700,- polštář + hnízdo dohromady za 1000! Dovezu po Modřanech a okolí
DĚTSKÉ HNÍZDO - Motherhood
Dobrý den, mám na prodej dětské hnízdo Motherhood. V pěkném stavu, několikrát prané a udržované čisté s použitými přehozy. Hnízdo je oboustranné a dno jde oddělat. Rozměry: 92 × 52 cm (vnitřní rozměr hnízda: 67 × 32 cm) Více informací: Pořizovací cena 1200kč Prodávám za 600kč Možnost osobního předání Havířov, Ostrava, Frýdek, Karviná a blízké okolí. Jinak +cena za poštovné dle zvoleného dopravce a ceníku (cca +70kč)