inzerce, prodej, prodám, bazar

Snášečka Duplo DC-10 Mini

Kategorie: Tiskařské stroje



Funguje nesprávně. Po zmačknutí tl. START se zobrazí error E-2 a nedojde ke zvednutí podavačů. Prodávám jako soukromá osoba nefunkční na opravu či náhradní díly. Chybí díl č. 6 - viz obrázek v příloze.

Jeden držák papírů má ulomenou nožičku - viz fotky.


Osobní převzetí Praha - Třebonice o víkendu nebo v patek vecer


Manuál zde:
Snášečka Duplo DC-10 Mini
Podobné inzeráty
Snášečka Duplo DFC 120
Skládání více druhů papíru.
Duplo DC-615
Planuji prodej automaticke rezacky Duplo DC-615 z duvodu obmeny strojoveho parku. Rok vyroby 2008, najeto cca pul milionu, dle servisu Formica je v dobrem stavu. Pred prodejem necham rezacku kompletne prohlednout a seridit. Prodej planuji kolem letnich prazdnin, az mi privezou novy model. Rezervace pouze pri slozeni zalohy. Dohoda o cene je mozna.
Řezačka Duplo DC 616 Pro + PC sestava s příslušným SW
Automatické ořezávání, rozřezávání a bigování archů + doplněk pro prodloužený formát papíru (Long Paper Tray Option) + perforační jednotka. Ideální řešení pro malosériovou výrobu, např. jako návazná operace na digitální tisk. Plně automatické nastavení, rychlé přechody a široká škála aplikací - blahopřání, pozvánky, brožury, obaly na knihy, fotky, vizitky atd. Stav: výborný Technické parametry: Kapacita nakladače – 100 mm Gramáž papíru – 110-350 g/m2 Min. formát papíru – 210 × 210 mm (projde i menší) Minimální výstupní formát – 50 × 48 mm Max. formát papíru – 330 mm × 700 () mm Rychlost – 4-9 archů/min dle řezané aplikace Typ nakládání – automatické podtlakové pásem Podélné řezy – až 6 /arch (rotační nože) Příčné řezy – až 25 /arch (nožem) Bigy – až 20 /arch, 3 úrovně nastavení(větší množství lze dosáhnout opakovaným průjezdem)
Zakázkový tisk
Nabízím zakázkový 3D tisk. Tiskneme především na 3D tiskárně Průša Mini a Průši mk3s+. Materiál PLA, PET-G, ABS,ASA. Soubory tisknu ve formátu STL. Různé barvy. Např. klíčenky ,postavičky ,držáky ,modely atd..
Přenosná Mini tiskárna Poooli L1
Tato šikovná přenosná fototiskárna je ideální pro cestování s kapesní velikostí pouhých 83 * 83 * 38 mm Není potřeba wi-fi. Jednoduše se připojte k libovolnému smartphonu (Android, iOs a další) s Bluetooth a otevřete aplikaci Poooli. Vyberte obrázek ze svého fotoaparátu a jste připraveni k tisku! Mějte jej v kapse, vezměte si ho do práce, do školy nebo kamkoli budete chtít. Fototiskárna Poooli je vždy připravena k tisku. Není potřeba dobíjecí baterie, protože přenosná kapesní tiskárna Poooli má 24hodinovou baterii. Díky japonské technologii vyhřívání tiskové hlavy je spotřebován nulový inkoust a nevznikají žádné zbytečné náklady. Vytiskněte až 100 fotografií na 1 roli papíru s Poooli's bezinkoustovou tiskárnou.
ENDER 3 PRO X
Prodám upgradovanou tiskárnu Ender, tichý chod díky vyměněné základní desce SKR míní e3 z 6 MB na 32 MB od BIGTREETECH. Upgrade silikonových podložek pod desku místo pružiny.Kupovaná před měsícem, takže v záruce. Jakékoliv informace na mailu nebo telefonu.