inzerce, prodej, prodám, bazar

Smršťovací tunel APIDOMIA

Kategorie: Ostatní

Velmi málo použitý smršťovací tunel vyrobený společností APIDOMIA model HT2. Tunel má rozměry cca 780 mm dlouhý x 400 mm široký x 330 mm vysoký. Dopravník je 350 mm široký a 1100 mm dlouhý.
Smršťovací tunel APIDOMIA
Podobné inzeráty
Tepelně smršťovací bužírka Raychem
Profesionální tepelně smršťovací bužírka Raychem WCSM s lepidlem na vnitřní straně - vodotěsné spoje. Průměr: 105mm - smrštění na 30mm Délka: 120cm Stěna: 2mm Cena za kus. Zaslání zboží je možné.
Velká smršťovací bužírka 17 cm x 1 m
Prodám velkou smršťovací bužírku. Průměr 17 cm Délka 1 m Možnost osobního odběru v Ostravě Porubě, po dohodě možno zaslat poštou, přes zásilkovnu nebo do balíkovny (platba předem na účet + poštovné). Neváhejte a podívejte se i na mé další inzeráty, mohlo by Vás zaujmout i něco dalšího. Zboží je bez záruky. Kupující má možnost si zboží před zakoupením prohlédnout a vyzkoušet. Koupí zboží kupující akceptuje jeho stav a kvalitu.
Smršťovací hadice max 30 metrů/100ft
Prodám zelenou smršťovací hadici, tel. 860309 mail tomassvarc@
Stan a tunel IKEA
Prodám stan a tunel IKEA; stan má místy prodřené hrany, tunel má utržený jeden suchý zip, ale obojí plně funkční.
Smršťovací folie, průhledná
Průtažná fólie Šířka fólie: 0,5 m Délka: asi 180 m, váha 1,9kg. 3 kusy, cena za kus. Nejlépe osobně FM. Prosím pouze zprávu, děkuji.
Bavlněné prostěradlo do dětské postýlky - tunel
Prodám klasické bílé prostěradlo navlékací (tunel) na dětskou matraci, rozměr 125 x 63. Sedí akorát na klasické dětské matrace v postýlkách nebo na matrace v mateřských školkách. Vše bez poškození, jen na kraji prostěradla je fixou podpis ze školky. 1 kus za 50,-. K dispozici 2 kusy.