inzerce, prodej, prodám, bazar

Smrkovy zázrak

Kategorie: Ostatní

Mám tu přebytek z lesa :)
Poctivá a silna mast Ze 4 olejů , konopí , heřmánku a především ze smrkové pryskyřice . 48-50g Tato mast vydrží třeba rok nebo klidně dva . Neni to krem ktery musíte kupovat každou chvíli .Je velmi poctivá, proto stači opravdu male množství , jednou denně je akorát . Při banalitach byť nepříjemných například Záděra, stačí jednou za dva dny namazat . Při akutnich potížích dvakrát denně nebo podle potřeby . Například při píchnuti ,kousnutí hmyzem mazat po každý když začne svědět . Léčí tedy různé kožní neduhy , rány , na hojení po operaci. Suché paty , plísně, a působí i na bolesti zad , kloubů, svalů po fyzické zátěži . Vhodná pro děti , zvířata , dědečky ,babičky , maminky , tatínky , sestry ,bratry , strejdy ,tety ,souseda , přitele , prostě naprosto úžasná pryskyřice ,která si zaslouží vychválit :)
Smrkovy zázrak
Podobné inzeráty
ZÁZRAK V ANDÁCH
Prosím, jen přes formulář, telefonní číslo je neplatné! Zázrak v Andách - 72 dní v Andách a moje dlouhá cesta domů. Knížka je běžně opotřebená, má 332 stran, vazba je pevná s obálkou, rok vydání 2006, nakladatelství Práh. Zásilkovna 79 Kč.
KOMIKSY VELKÝ SEZNAM
Thorgal 11(2x)+12 - Tanatlokovy oči+Město ztraceného boha Sandman 1-4, první čb verze Dilbert 2+3 - Hádej, kdo je chytřejší než ty + Přineste mi hlavu poslíčka Willyho! Skalpy 1 Solomon Kane - ďáblův hrad (pb) Hellboy - Pražský upír a další povídky (pb) Conan - Dcera pána mrazu (pb) Batman - můj temný princ Green lantern - Smrt a život Olivera Queena Green lantern - žádný strach Green lantern - Pomsta Green Lanternů 2x Lex Luthor - muž z oceli Batman, temný rytíř 1-4 Údolí stínů Bludiště Torpedo - sebrané spisy 1+2 Conan - barlow comics Kolosální Conan z Cimmerie - CC (nové, zabalené, číslo 215) SIN CITY 1-7 KOMPLET CC - pevná vazba, třetí vydání (obraz ze hřbetů knih) Sedmikráskov Sebevražedný oddíl 1 - Kopanec do zubů (pb) Batman / Želvy Ninja 1 Cromwell stone Banda 1+2 - mám 2x Jonah Hex (pb) Grandville 1-5 (první díl první vydání v pevné vazbě) Liga spravedlnosti - Válka velké trojky Živí mrtví 24-29 Čtyřka z Baker street 1 Sykes + Texaský Jack + POUZDRO Nanits Chronicles 2x + art book 2x (3x!) Providence + dodatečný sešit (mimo knihu!) Liga spravedlnosti new52 1-5 ( válka velké trojky) + Věčné zlo, Sin city 1-3 - 4.vydání (nové CC) Soudce Dredd - sebrané soudní spisy 01 - špatný stav Tankerka Thanos 1-3 Deadpool - Drákulova výzva Superman Země jedna Alenka V říši divů Světla Amalu 1 + 2 Duchové mrtvých Pan Jezevec a paní Liška 2 Poklad dobrodružných příběhů Prokletí Mlžný ostrov zbarvený do ruda 2x Simpsonovi - Simpsoráma + komiks k popukání Batman X Želvy ninja 1 Autobus Criminal 1+2+3 , 1+2 první vydání! + criminál 2 nové vydání Johnny Cash - I see a Darkness Striker force 7 - Cristiano Ronaldo Legenda o Batmanovi - Rok Nula, kniha první Čas dluhů, ane co byste měli vědět o penězích Cesta do pekel - mám 2x SIN CITY - pevná vazba, třetí vydání, KOMPLET --- SBĚRATELSKÉ VYDÁNÍ VE SBĚRATELSKÉM BOXU !! Kšaft Fury - Bůh ochraňuj válku + Mírotvůrce Sbohem, Batmane Rychlé šípy 33 - limitovaný speciál 2x Comics 1-4 (jednička 2x) Garfield 1 - Semic Slovart Jimmy Corrigan: nejchytřejší kluk na světě 2x Hry o trůny 1 Pohádka o zlobivé kryse Mobydick - bílá velryba Tajné války superhrdinů marvelu - BBart omnibus Cesta meče 1-3 Peanuts - Snoopy v oblacích, stripy 1.8.1966-17.5.67 Maska omnibus - kniha 2, bez přebalu Simpsonovi, čarodějnický speciál - Příběhy ze záhrobí Superman, Action comics - Superman a lidé z oceli Superman - cena zítřka 1 Trojka - sběratelská edice Plášť, deluxe edice Turtles - Ninja želvy, Setkání v dimenzi X Turtles - Ninja želvy, Třískova poslední šance Corto Maltese - Balada o slaném moři Království tvé Z pekla, první vydání ! Baltimore 1-8, KOMPLET špatný stav: Zázrak - Bílá pání, Witch bez obálky, ABC letní speciál 89, ABC speciál 85 1x zázrak ok, witch bez obálky Čtyřlí
Smrkový trám (špalek) dřevo
Smrkový trám špalek s rozměry 25x25x50cm, opálený, 3x ošetřený. Vhodný jako dekorace do domu, pergolu, zahradu. Může sloužit na sezení, odkládací prostor. Platí do smazání
Řidič sk. "C"
Dobrý den, hledám práci řidiče sk. "C". Všechny doklady potřebné k výkonu zaměstnání mám v pořádku. Je mi 39 let, bydlištěm Jesenice u Prahy. Spolehlivé vozidlo na dojezd k NA mám, domluvím se anglicky, kartu řidiče mám čistou, obsluha PC, čtečky apod. není problém, stačí jednou ukázat. Trestní rejstřík čistý, exekuce nemám, nekuřák, nepiju alkohol, praxe 6 let na C, předtím dodávka. Po předchozích zkušenostech rovnou uvádím, jakou práci nehledám. Prosím nenabízejte rozvozy s XY vykládkami denně, práci na 12 hodin, honičku a stres, práci se spaním v autě. Prosím ne vozidla, kde nejsou peníze na opravy, včasný nákup pneumatik, není čas na STK, nefunkční brzdy se spravují pohledem a slovy "to je ještě dobrý" nebo "až bude čas". O přidělené vozidlo se starám a udržuji si čistotu, po mě se na volant nepřilepíte. Bohužel mi připadá, že trpím nějakou poruchou hygieny a normální je opak a bláto i na řadící páce a proto u mě platí: jeden řidič=jedno přidělené vozidlo. "Skákat" z auta na auto tedy z tohoto důvodu nechci. Když pak přijde na výplatu, nechci poslouchat každý měsíc jiné podmínky a ohýbání toho, co bylo na začátku řečeno a nakonec už 5x ohnuto. Proto peníze ve smlouvě, na "slovo chlapa" už věřím asi jako na Ježíška. Jsem si vědom, že toho chci asi dost, v tomto oboru možná i zázrak, na druhou stranu když mi tohle dáte, nebudete o mě vědět a já zase nebudu chtít zázraky po Vás a budu si v klidu dělat práci, kterou mám rád. Neočekávám taky za pohodovou práci na 7 hodin denně padesátitisícové výplaty, ani nepotřebuju každé dva roky novou Scanii v TOPu, s koženými koberečky a záclonky s bambulí. Vždy odvádím zpět to, co od Vás dostanu. Proto mi neslibujte, co nemůžete dodržet, nemá to cenu mi něco nabízet, co nemůžete dodržet, nejsem ten, kdo to "zkousne". To bych nepsal tento inzerát. Kdo je vstřícný ke mně, tomu vyjdu vstříc i já. . Tak jak jednám na rovinu v tomhle inzerátu, bude mezi námi rovina i v práci, pokud ji nezkusíte při první příležitosti naklonit, jak je mezi lidmi zvykem. Za slušné nabídky předem děkuji.
2 knihy B. Hrabal
Prodám 2 knihy od B. Hrabala: Slavnosti sněženek – 78 + Každý den zázrak – 79. Cena za obě. Mohu zavézt - dle domluvy. Inzerát platí do smazání.
Nákupní taška,omyvatelná
Nákupní taška achilles, taška pro volný čas, polyesterová taška na zip, omyvatelná a opakovaně použitelná na nákupy, sport, bazén, pláž, 51 cm x 20 cm x 40 cm, 51 cm x 20 cm x 40 cm Multitalent: tato kvalitní taška pro volný čas by neměla chybět v žádné domácnosti. Je všestranný a nabízí dostatek prostoru, ať už na nákupy, do posilovny, na pláž nebo do práce. Díky jednoduchému, šik designu se skvěle kombinuje Prostorově úsporný zázrak: prostorná přepravní taška o objemu 40 litrů skutečně šetří místo. Má rozměry cca. 51 x 20 x 40 cm (D x H x V) a má ramenní popruh v délce cca. 80 cm, se kterou můžete tašku nosit pohodlně přes rameno. Zapínání: zip Model: AD315 Praktické vnitřní přihrádky: uvnitř je tato taška pro volný čas podšitá černou látkou a nabízí dostatek možností pro bezpečné uložení drobností, jako jsou klíče a peněženky. Snadná údržba: naše taška je vyrobena ze 100% polyesteru, a proto je super odolná a vodoodpudivá. Pokud je nutné vyprání, lze shopper umýt ručně jemným jemným čisticím prostředkem a poté jej pověsit, aby uschl.