inzerce, prodej, prodám, bazar

Smok Gpriv 4

Kategorie: Ostatní

Prodam Smok Gpriv 4 plus dvě baterky záruku a krabičku bych asi někde nasel plus kabel …
Smok Gpriv 4
Podobné inzeráty
Smok Rigel mini kit
Smok Rigel mini kit Dostanete Zdarma 100ml banánového liqidu bez nikotinu! V balení: Baterie (když kopíte na webu nedostanete ji) Smok - vaporizér Náústek navíc Cívková hlavice navíc Náhradní těsnění Pošlu nejraději zásilkovnou :)
VooPooo Drag 2 and Smok TFV16
Zdravím, již nepoužívám. Je zachovalý, nepoškozený s hlavou od Smok TFV16, u které chybí jen náustek. Ten jsem někde vytratil, ale dá se koupit nový. A ještě jednu hlavu mám od aspire, ale přesný model nevím, mám k oběma náhradní cívky, k tomu Smoku, dokonce myslím, že 2, nebo 3 druhy. Prodávám jako celek i s dalšími věcmi, co k tomu mám, jako například lahvičky na míchání vlastní směsi, nebo VG/PG bázi. Preferuji nejlépe osobní odběr.
Mod RIGEL od Smok
Prodám Mod RIGEL od fy. Smok na dvě baterie 18650 plně funkční neodřený jako nový nevyhovuje mi velikost náhradní sklo a spirala v baleni
Elektro SMOK Rigel sada
SMOK Rigel sada - černá - použité párkrát - včetně příslušenství (náhradní hlava, sklo, těsnění, český návod) - jsou tam 2 baterie 2600mAh Mohu zaslat dopravcem
Smok G-priv 2
Prodám smok G-priv 2, není tam originální hlava, je tam hlava kde si motáš spirálky a dáváš vatu sám. Mám k tomu vatu, namotané spirálky, 2 příchutě a sadu nářadí na výměnu spirálek i vaty. Jsou tam nové baterie. Více info po telefonu nebo přes mail.
SMOK X Priv kit
Prodám vapo SMOK X Obsahuje:žhavící hlavici, dobíjecí kabel, těsnění a jednu funkční baterii, návod