inzerce, prodej, prodám, bazar

Smetanovo divadlo

Kategorie: Ostatní

Smetanovo divadlo [Jubilejní sborník] k znovuotevření Smetanova divadla v roce 1973 - 100 kč

Možnost osobního vyzvednutí Pardubice nebo zaslání na dobírku
Smetanovo divadlo
Podobné inzeráty
Divadlo Járy Cimrana na DVD - 5 ks
Prodám pouze celou sérii (vč. bonusu). Všechna DVD v perfektním stavu. Mohu i zaslat. Divadlo Járy Cimrmana - Vražda v salonním coupé Divadlo Járy Cimrmana - Záskok Divadlo Járy Cimrmana - Postel z Liptákova Divadlo Járy Cimrmana - Akt Divadlo Járy Cimrmana - Němý Bobeš Česká soda 1 (1. - 6. díl) 93'
dětské divadlo domácí výroby
Nabízím toto divadlo za odvoz. Naše děti už vyrostly.
Činoherní klub, Divadlo na Vinohradech, 1989, 1968
Činoherní kub 2005 - 2015 - Vladimír Procházka / Divadlo na Vinohradech 1907-2017 - Jiří Žák / Menší knížka o německých spisovatelích z Čech a Moravy - Pavel Kosatík / Lidé roku 1989 Vítězové a poražení sametové revoluce - Petr Zídek Ten okamžik - Můj osmašedesátý - Tereza Brdečková / Vše nové, cena za kus, cena za všechny 300 Kč.
Přemysl Rut: Ivan Vyskočil  ROZHOVORY Vždyť přece létat ....
Nabízím knihu Přemysl Rut: Ivan Vyskočil ROZHOVORY Vždyť přece létat je o hubu Vydalo nakladatelství Portál Praha 2000 ISBN 80-7178-364-1 1. vydání. Černobílé fotografie. Počet číslovaných stran: 151 Měkká vazba. Rozměry cca 14,5 x 20,5 cm Kniha je v dobrém stavu, zažloutlé listy. Přiložené fotografie jsou autentické. Na požádání lze vyfotografovat více fotografií i sdělit více detailů. Rozhovory s Ivanem Vyskočilem sledují běh jeho života a vykreslují osobnosti, s kterými se setkal, například Evu Olmerovou, Ester Krumbachovou, Emanuela Fryntu, Friedricha Dürrenmatta. Je zachyceno něco z tehdejší atmosféry kulturního prostředí, jímž Ivan Vyskočil prošel (Reduta, Divadlo Na Zábradlí, Nedivadlo), mluví o základních otázkách svého díla. Kniha je určena čtenářům se zájmem o literaturu, divadlo, osobnost I. Vyskočila a další osobnosti i příběhy české kultury tehdy uplynulých čtyřiceti let. Poštovné (doporučeně) činí 64,- Kč. V případě zakoupení více předmětů slučuji poštovné dle váhy. Preferuji platbu na účet.
NARODNI DIVADLO
Nabizim krasnou knihu o Narodnim divadle Nazev NARODNI DIVADLO- bohate ilustrovanou Rok vydani 1978 CENA 100kc + postovne
Divadlo Járy Cimrmana po padesátce....Tomáš Maleček
Prodám novou knihu mapující existenci Divadla Járy Cimrmana se spoustou fotografií "Divadlo Járy Cimrmana po padesátce".Tvrdá vazba 207 stran. PC- 399kč,nyní - 220kč,předání na Praze 4 Spořilov nebo + 99kč pošta.