inzerce, prodej, prodám, bazar

Sluneční clona

Kategorie: Příslušenství

Dětská sluneční clony do auta. Používané, bez poškození, bez znečištění, 100%stav
Sluneční clona
Podobné inzeráty
Clona do auta HD VISION VISOR
Clona HD Vision Visor je ohrana před nepříjemným oslněním ve dne i v noci! Chraňte své oči a udělejte jízdu autem bezpečnější. Černá clona chrání před sluncem, oranžová je určená na noc, kdy zabrání oslnění reflektory protijedoucích vozidel. Rozptyluje světlo a zvyšuje komfort vaší jízdy. Chrání vaše oči ve dne i v noci a zvyšuje komfort při řízení. Její montáž je skutečně velmi snadná a to připnutím na běžnou sluneční clonu v autě. V případě potřeby lepšího viděnív obtížných světelných podmínkách se pak jen snadno sklopí. Tato clona rozptyluje oslnivé bodové světlo a minimalizuje stres a podráždění očí osob s dioptrickými brýlemi. Clona je vyrobena z akrylu a skládá se ze dvou transparentních clon v černé a oranžové barvě. Rozměry clony jsou 30 x 13 cm.
Magnetická sluneční clona na okna do auta
Prodám kvalitní magnetickou sluneční clonu do auta. Clona je úplně nová. Rozměry clony jsou 62 cm na šířku a 48 cm a 33 cm na výšku. Mám jak na pravé okno, tak i na levé. Osobní odběr Žďár nad Sázavou nebo lze zaslat po platbě za dopravu. Kontakt SMS!
Markýza sluneční clona Frankanc 340x240cm
Prodám z důvodů koupě markýza Fiamma. Nyní nevyužitá 340x240cm sluneční clona Frankanc včetně montážní lišty, provázku a kolíků a všech podpěr. Stav jako nová bez poškození. Pořizovací cena 4800kč.
Zadní sluneční clona na Škoda Superb III Combi 2015-2019
Nabízím nevyužitou sluneční clonu na zadní okno pro Škodu Superb 3 Combi. Nerozbalená v originálním obalu, včetně upevňovacích spon. Chrání obsah kufru proti slunečnímu záření a přehřívání. Velice jednoduchá montáž. Clona je od německého výrobce Laitovo. K vyzvednutí ve Šlapanicích u Brna, případně i možnost zaslání.
Dometic couvací videosystém - kamera
Prodám Dometic couvací videosystém noví nikdy nepoužitý jen vyzkoušený.... Pořizovací cena přes 20.tis. Rozsah dodávky Monitor Kamera, 20 m kabel pro připojení kamery k monitoru Sada kabelů pro monitor Montážní příslušenství pro všechny komponenty. Monitor M 75 LX: Digitální LCD panel s LED podsvícením · Optimální kvalita obrazu i při nízkých teplotách · OSD ukazatele vzdálenosti pro pohodlné manévrování · Normální nebo zrcadlové zobrazení · 4 vstupy pro kameru, z toho 1 s rozpoznáním signálu · Možnost ukládání obrazových nastavení · Zapnutí např. bočních kamer přes směrová světla · Automatické rozpoznání kamery přívěsu · Nasazovací sluneční clona · Elegantní stojan monitoru se skrytým kabelem Robustní barevná CCD kamera s LED CAM 55: Hliníkové pouzdro odolné povětrnostním podmínkám s nerezovým držákem Integrované vyhřívání Mikrofon Pevná sluneční clona Elektronické nastavení světlosti Širokoúhlý objektiv s úhlem záběru 120°diagonálně IR LED přisvícení
Automobilová přídavná sluneční clona - barevné plexi - FABIA
Prodám přídavnou sluneční clona z barevného plexiskla (VIZ FOTO). Používali jsme j1 na Fabii. Cena: 99,-Kč Poštovné 109,-Kč (nebo Zásilkovna: 80,-Kč). Při osobním převzetí se poštovné neplatí. Preferuji osobní předání v Plzni, Horšovském Týně, Poběžovicích, Hostouni, nebo na trase a v okolí. Koukněte i na naše další inzeráty :-)