inzerce, prodej, prodám, bazar

SLEVA Prodejní stánek, výstavní stánek, prodej občerstvení

Kategorie: Karavany, vozíky

Prodám výstavní stánek, prodejní stánek, který lze vyndáním přepážky předělat na občerstvení, má otevírané dvě bočnice s vývěsním štítem.

Dovoz Belgie rv. 2014
SLEVA  Prodejní stánek, výstavní stánek, prodej občerstvení
Podobné inzeráty
Pojízdné občerstvení  prodejna
Prodám pojízdné občerstvení . Rok výroby 2022 Občerstvení má velký a malí technický průkaz, celková hmotnost 1350kg užitečná hmotnost 1000kg vše zapsáno v tp . Rozměry D 6m š 230cm . Částečně vybaveno, nový fritovací hrnec , nerez půlty, dřez, osvětlení, zásuvky,1 zasuvka na 380 ,plechová střecha obložení palubky ošetřeno lakem. Více informací po tel. mail: mojito.bar@ Fb: Pojízdná prodejna , pojízdné občerstvení, pojízdný stánek, bufet , stánek občerstvení, bar ,
Přivěs, vlek na občerstvení,pojízdné občerstvení
Prodám přívěsný vozík na občerstvení, r.v. 1995, výrobce Letov a.s. , podvozek svařen z ocelových pozinkovaných profilů, vlek je bržděný nájezdovou brzdou na nápravě AL-KO,provozni hmotnost 971kg, povolená hmotnost 1300kg, kotvící nohy jako u karavanu, opěrné kolečko. Možnosti zdroje energie: 2x trakční akumulátor 12V, přípojka na síť 220V, 2kusy láhve propan butan 10kg. Vybavení vleku: nerezová pracovní plocha, chladící boxy, mrazící boxy, ohřívací těleso, ventilátor, vnitřní osvětlení, nabíjecí souprava, malá pec (trouba), hotdogovač (párek v rohlíku), ohřívací a pražící jednotka (mandle,polevy), zásobníky na vodu, kanystr na odpadní vodu, nerezové umyvadlo, spousta skladovacích a odkládacích prostor. Vše je uzamykatelné. Vlek se dá obsluhovat z bočních odklopných stran, na svou velikost je velice variabilní a praktický, málo používaný a zachovalý až na pár detailů které se dají lehce odstranit. Nevhodný dar, rozumné dohodě se nebráním, možná výměna za karavan, vlek na auta, dodávku, nebo cokoliv zajímavého. Více info a foto na vyžádáni. Vlek, přívěs, pojízdné občerstvení,občerstveni, karavan , pojízdný stánek, food Truck, pojízdný bar.
Foodtruck / pojizdné občerstvení /pojizdná prodejna / stánek
Foodtruck / pojizdné občerstvení /pojizdná prodejna / stánek - 1 Plně vybavený foodtruck ( pojízdné občerstvení)
Prodejní přívěs, pojízdné občerstvení
Brzděný přívěs s jednou nápravou (nižší náklady na údržbu - brzdy, gumy,..) V technickém průkazu veden jako pojízdná prodejna. Izolované stěny z hliníkového plechu, kvalitní vinylová podlaha, spousta úložného místa, dvě prodejní okna a křídlové dveře, 16 el. zásuvek Včetně vybavení: čtyřkohoutové pivní chlazení (s kompletním vybavením), 50l nádrž na pitnou vodu. 3 dřezy dle požadavků hygieny, čerpadlo, boiler (ohřev vody), úložné prostory, velký profesionální elektrický gril, 2x lednice Jde i snadno předělat. Stačí jen El proud, víc není potřeba. Lze připojit na rozvod vody. Prodejní plocha 4 m x 2,15 m x 2,15 m Celkové rozměry přívěsu 5,3 x 2,3 m (výška 280 cm) značky: Gastro přívěs, prodejní přívěs, Pojízdné občerstvení, Food truck, Imbiss
Přívěsný vozík-pojízdné občerstvení-zmrzlinový stánek
Prodám (téměř nový) pojízdný zmrzlinový stánek o rozměrech: vnitřní d-292cm x š-195cm, vnější d-443cm x š-205cm x v-277cm. Plně vybavený: pracovní linka, skříňka na věci, dřez s baterií a el. ohřívačem (teplá a studená voda), el. rozvody s vlastním rozvaděčem, osvětlení, zmrzlinový stroj SMACH EFE4000A, lednice, výdejové okénko. Stánek je připojitelný na 380V kabelem, voda z barelu a odpad do odpadního barelu. Stánek (přívěs) je r.v.2019 včetně vybavení. V provozu byl pouze jednu sezónu a od té doby garážovaný a nevyužívaný takže jako nový. STK přívěsu do 4/2025.
Občerstvení
Prodám prodejní stánek. Rozvod elektřiny.380a 220. Světla, digestoř. 2x umývadlo - tekoucí voda.2x Lednice. Ostatní spotřebiče možno dokoupit. Střešní okno. Bez TP. Rozměry -delka 370cm, šířka 193cm . Výška 240cm. SMS a email nečtu ! Pouze volat.! Stánek, pojízdné občerstvení, bufet.