inzerce, prodej, prodám, bazar

Sleva na nové látkové dvouvrstvé designové tašky

Kategorie: Doplňky

Dobrý den. Nabízím k prodeji krásné designové dvouvrstvé bavlněné tašky. Látky jsou certifikované OEKO-TEX 100, výroba ČR. Jedná se o Hand made.. tašky jsou dvouvrstvé, s kapsičkama a megnetickým zapínáním. Uši jsou vyztužené a dost pevné. Každá taška má ještě malou ozdobu. V případě zájmu mohu zaslat podrobnější foto, info a rozměry. Rozměry tašek se pohybují v rozmezí výška 36-40cm, šířka 33-37cm. Délka uší 63-71cm. Tašky jsou krásně vypracované, PC 290Kč. Nyní každá za 240Kč.
Sleva na nové látkové dvouvrstvé designové tašky
Podobné inzeráty
Malé látkové tašky
Nabízím k doprodeji krásné, velmi kvalitně vypracované taštičky. Jedná se Hand made z českých látek s certifikátem OEKO-TEX 100. Taštičky jsou jednovrstvé a dvouvrstvé. Některé mají magnetické zapínání nebo kapsu. Všechny mají vyšívané okraje a ozdobu. Jsou moc krásné. Info a ceny u fotek. V případě zájmu mohu zaslat detailnější foto, info a rozměry.
Výprodej designových látkových tašek
Nabízím k prodeji čtyři kusy krásných dvouvrstvých tašek. Jedná se o Hand made, z českých látek s certifikátem OEKO-TEX 100. Tašky mají pár flíčků, viz foto, které nemají na funkci a kvalitu tašky vliv. Každá taška má kapsičky, magnetické zapínání, vyztužená ucha, vyšívané okraje a ozdobu. PC 290Kč, cena každé tašky 160Kč.
přebalovací taška na kočárek Skip Hop Tote 2v1
prodám přebalovací tašku na kočár, v pěkném stavu, jen má ošoupané rukojeti od běžného užívání a nemám už k ní velký popruh, ale určitě se dá dokoupit Taška Skip Hop Tote jsou vlastně dvě tašky v jedné. Její součástí je odnímatelný organizér, který lze nosit samostatně, anebo jako součást kabelky. Taška se tedy skládá ze dvou částí, které můžete nosit zvlášť či je kombinovat. Taška obsahuje 4 vnější a 2 vnitřní kapsy, speciální kapsu na telefon a praktický kroužek pro připnutí hračky, dudlíku či klíčů, které tak budou vždy po ruce. Samozřejmostí je i polstrovaná přebalovací podložka. Taška je vybavena inovativním patentem pro zajištění vnitřního organizéru. Tašku lze pohodlně zavěsit na kočárek pro dvojčata nebo ji nosit přes rameno. Obsahuje patentované Skip Hop Shuttle Clips, které umožňují snadno a rychle odepnout nebo připnout ramenní popruh podle vaší potřeby. Ramenní popruhy na obou taškách jsou měkké a polstrované. Taška je má na spodní straně kovové nožičky. Kovové doplňky a detaily v kůži z ní dělají elegantní kousek vhodný nejen procházky s dítětem. Taška Tote je elegantní a praktická v každé situaci a využijete ji nejen na procházkách s kočárkem, ale také na nákupu či na schůzce. Rozměry a materiál rozměr vnější tašky: 16 x 32 x 45 cm rozměr vnitřní tašky: 4 x 32 x 44,5 cm rozměr podložky: 55 x 31,5 cm původní cena cca 2000kč, teď cena 500kč, zásilkovna 79kč
Designové předělovací květináče stěny
Nabízím designové květináče se štěrkovou výplní a rakosovými tyčemi. Truhlíky jsou dřevěné, tyče jsou zapíchány v pěně a zasypány bílým štěrkem. Mám k dispozici 12 ks. Cena za kus 800 Kč, při odběru více kusů množstevní sleva. Možnost dopravy po Praze. Rozměry jsou: délka 110 cm, šířka 25 cm, výška 90 cm.
Set lavice s úložným prostorem a nástěnné police s háčky Ham
Set lavice s úložným prostorem a nástěnné police s háčky Hamra Tato designově vymazlená lavice je praktickým doplňkem do nejedné předsíně. Nabízí menší úložný prostor, ale také místo k posezení. Současně s ní vám přijde i stejně esteticky pojatá polička. Pokud chcete designově nápaditý kus nábytku, kvůli kterému si nebudete muset sáhnout hluboko do kapsy, jde o ideální řešení. Hodí se tak především do prvních bydlení. Vyžaduje montáž, ovšem velmi jednoduchou, kterou zvládněte levou zadní. Materiál nevyžaduje žádnou speciální péči, stačí pravidelně oprašovat a otírat vlhkým hadříkem. Dejte si pozor na poškrábání povrchu, na to je jeho materiál více náchylnější. Materiál 100% melaminovaná dřevovláknitá deska Montáž je již složeno Péče a údržba pravidelně oprašujte, případně otírejte vlhkým hadříkem Set obsahuje 1x lavice (40 x 45 x 125 cm), 1x nástěnná police (30 x 80 cm) Možnost dopravit na Vaši adresu. Vystaveno z prodejny výrazná sleva.
Designové hodiny WATCH beton / mosaz
Prodám nástěnné hodiny WATCH beton / mosaz. Průměr 26 cm. Designové, jednoduché provedení. Nové, nepoužívané. Původní cena 1 500 Kč. Preferuji osobní převzetí.