inzerce, prodej, prodám, bazar

SLEVA Fujifilm instax mini 11

Kategorie: Ostatní

Rozbalený, vyfocena jedna fotka. K tomu instax mini film - 39 foto dostupných.
Bez vad, vše funguje.
SLEVA Fujifilm instax mini 11
Podobné inzeráty
FujiFilm Instax SQ1 Glacier Blue
Prodám foťák Instax SQ1. Nebyl ani jednou použitý (nevhodný dárek). Vytiskne fotografii za 90 vteřin. Funguje na 2x AA baterku, měl by na ně zvládnout až 300 fotek. V originálním obale, neotevřené, nepoškozené. Stále v záruce. Nebráním se rozumné domluvě. Osobní převzetí možné Jihlava, Havlíčkův Brod, Čáslav, Kutná Hora a Kolín. Zaslat poštou možné po úhradě poštovného předem. Instax, FujiFilm, Blue, foto, fotoaparát, instantní fotografie, objektiv.
FUJIFILM Instax MINI 90 (černý)
Prodám polaroid FUJIFILM Instax MINI 90 (černý). Používaný, ale ve skvělém stavu. Přidám k němu 6x10 snímků, popruh, brašnu a nabíječku.
Fotoaparát Fujifilm Instax MINI 9 včetně filmu
Prodám úplně nový polaroid Fujifilm Instax MINI 9, který byl nevhodným dárkem k Vánocům. Vyfoceny pouze 3 fotografie. Ideální dárek na SVATBY, VEČÍRKY, OSLAVY, VÝLETY. Fotografie máte hned k dispozici a můžete se z nich těšit přímo na místě. Raději pište prosím SMS.
Fujifilm Instax wide
Prodám fotopapír vhodný pro fotoaparáty Fujifilm Instax Wide. Cena 290,- Kč / balení po 10 ks. Upřednostňuji osobní předání v Olomouci. Pouze volat, na sms zprávy nebo e-maily nebude reagováno.
Instax mini 9
Prodám použitý Instax mini 9 s originálním Instax pouzdrem.
Fujifilm instax mini 11 popelavě bílý
Prodám jednou použitý Instax 11 mini. Instantní fotoaparát - se zoomem, vestavěný blesk, selfie zrcátko, napájení 2x AA baterie, optický hledáček, rozměry tisknutelné fotografie 86 x 54 mm (VxŠ), minimální čas závěrky 1/250 s, maximální čas závěrky 2s. Kompletní balení + 2 krabičky fotopapíru ( 20 fotek ) Pouze osobní předání - Benátky nad Jizerou / Praha.