inzerce, prodej, prodám, bazar

Slepý mazlík Hurvínek

Kategorie: Kočky

kastrovaný, očkovaný
Narození: konec srpna 2020

Depozitum: České Budějovice - u nemocnice

Hurvínek ušel obrovský kus cesty za tu dobu, co je u nás. Z malého zmateného, plachého koťátka, které se narodilo s vážným defektem očí, je nyní sebevědomý kocourek, který roste do obřích rozměrů ???? Po operaci očí (kvůli jejich postupující degeneraci) se úplně změnil, dodal si odvahu a začal být vůči člověku velmi přátelský, takže se nyní nemůže dosyta vymazlit a spí zásadně s depozitní tetou v posteli. Je velmi šikovný, samostatný a hravý.
Půjde do adopce výhradně do bytu se zajištěnými okny/balkonem (podmínka!). Mohl by jít i jako jedináček, pokud by se mu majitelé hodně věnovali, je nutné mít však na paměti, že potřebuje ještě hodně času a trpělivého přístupu, aby si v novém domově zvyknul. Není vhodný do rodiny s malými dětmi, potřebuje velmi stabilní domácnost.



4. 11. 2020 na Hurvínka a jeho sourozence jsme čekali dva měsíce, než je jejich maminka přivede ukázat, abychom mohli celou rodinku odchytnout a ubytovat u nás v depozitu. Patří k nim i kočičky Zoja a Deborka. Všechny tyto kočičky byly masivně začervené tasemnicemi a škrkavkami. Patřily pánovi, který před rokem zemřel, od té doby žily kočičky na pozemku samy a starala se o ně laskavá paní sousedka.
Slepý mazlík Hurvínek
Podobné inzeráty
Úžasný Hurvínek
kastrovaný, očkovaný Narození: konec srpna 2020 Depozitum: České Budějovice - u nemocnice Hurvínek ušel obrovský kus cesty za tu dobu, co je u nás. Z malého zmateného, plachého koťátka, které se narodilo s vážným defektem očí, je nyní sebevědomý kocourek, který roste do obřích rozměrů ???? Po operaci očí (kvůli jejich postupující degeneraci) se úplně změnil, dodal si odvahu a začal být vůči člověku velmi přátelský, takže se nyní nemůže dosyta vymazlit a spí zásadně s depozitní tetou v posteli. Je velmi šikovný, samostatný a hravý. Půjde do adopce výhradně do bytu se zajištěnými okny/balkonem (podmínka!). Mohl by jít i jako jedináček, pokud by se mu majitelé hodně věnovali, je nutné mít však na paměti, že potřebuje ještě hodně času a trpělivého přístupu, aby si v novém domově zvyknul. Není vhodný do rodiny s malými dětmi, potřebuje velmi stabilní domácnost. 4. 11. 2020 na Hurvínka a jeho sourozence jsme čekali dva měsíce, než je jejich maminka přivede ukázat, abychom mohli celou rodinku odchytnout a ubytovat u nás v depozitu. Patří k nim i kočičky Zoja a Deborka. Všechny tyto kočičky byly masivně začervené tasemnicemi a škrkavkami. Patřily pánovi, který před rokem zemřel, od té doby žily kočičky na pozemku samy a starala se o ně laskavá paní sousedka. Máte zájem? Zavolejte nám :-)
Šedobílý kocourek Hurvínek
Vlastnosti: kastrovaný Narození: konec září 2020 Status: Naši svěřenci Depozitum: České Budějovice - Fr. Šrámka Evidenční číslo: 133/20 Hurvínek ušel obrovský kus cesty za tu dobu, co je u nás. Z malého zmateného, velmi plachého koťátka, které se narodilo s vážným defektem očí, je nyní sebevědomý kocourek, který roste do obřích rozměrů ???? Po operaci (vynětí obou očiček, která se začla postupně degradovat a dělat neplechu) se úplně změnil, dodal si odvahu a začal být vůči člověku, kterého zná, velmi přátelský, takže přichází na chuť mazlení, drbání a spaní v posteli ???? Je velmi šikovný, odvážný, samostatný a hravý. Půjde do adopce výhradně do bytu se zajištěnými okny/balkonem (podmínka!). Mohl by jít i jako jedináček, pokud by se mu majitelé hodně věnovali, je nutné mít však na paměti, že potřebuje ještě hodně času a trpělivého přístupu, aby si v novém domově zvyknul. Není vhodný do rodiny s malými dětmi. 4. 11. 2020 na Hurvínka a jeho sourozence jsme čekali dva měsíce, než je jejich maminka přivede ukázat, abychom mohli celou rodinku odchytnout a ubytovat u nás v depozitu. Patří k nim i kočičky Zoja a Deborka. Všechny tyto kočičky byly masivně začervené tasemnicemi a škrkavkami. Patřily pánovi, který před rokem zemřel, od té doby žily kočičky na pozemku samy a starala se o ně laskavá paní sousedka.
Kočička Prskavka hledá nový domov
PRSKAVKA, kočička, narozena cca 6/2022, (ev. číslo 2022/08/13), kastrace v dospělosti podmínkou adopce, č. mikročipu 941000027196936 Kočičí máma se svými koťaty byla nalezená u opuštěné chalupy v Horním Skrýchově u Studené. Prskavka má osvojeny hygienické návyky, v jídle není vybíravá, pouze člověka zatím příliš neakceptuje. Na přiblížení a dotyk syčí a prská, nicméně dělá pokroky a věříme, že z ní bude časem skutečný mazlík. Kontakt - 485 784 (Studená) PROSÍM VOLEJTE POUZE NA TOTO TELEFONNÍ ČÍSLO, DĚKUJEME Více informací naleznete na našich webových stránkách nebo FB.
Britský shaded s PP
Chovná stanice nabízí stříbrného shaded kocourka s PP, narozeného 1.6.2022, je zvyklý na chod domácnosti, je řádně odčerven a oočkován. Kocourek má velmi klidnou a vymazlenou povahu a je již kastrovaný Pouze vážní zájemci! Pokud Vám právě takový mazlík chybí - zavolejte. Návštěva po dohodě možná.
Britské shaded s PP
Chovná stanice nabízí stříbrného shaded kocourka s PP, narozeného 1.6.2022, je zvyklý na chod domácnosti, je řádně odčerven a oočkován. Kocourek má velmi klidnou a vymazlenou povahu a je již kastrovaný Pouze vážní zájemci! Pokud Vám právě takový mazlík chybí - zavolejte. Návštěva po dohodě možná.
Mourovatá kočka
Přitoulala se k nám mourovatá kočka. Původní majitel se nenašel. Je to kočka do domu bytu. Ze začátku plachá, ale jakmile si zvykne, je to mazlík který rád lehá na klín. Byla by asi nejvíc spokojená jako jediné zvíře v klidné domácnosti. Odčervená umí na kočičí toaletu je čistotná. Nemůžeme si ji nechat máme už moc zvířat. Pište přes formulář na mail.