inzerce, prodej, prodám, bazar

Šlehač mléka, (černý)

Kategorie: Potraviny

Prodám černý Šlehač mléka.
Je úplně nový nerozbalený.
Nevhodný dárek.

Osobní předání v Brně.
Na SMS zprávy neodpovídám.
Pište na E-mail: pepa.kaplan@



Šlehač mléka, (černý)
Podobné inzeráty
Tibetská houba do mléka- zdravý kefír bez laktózy
Nabízím Tibetskou houbu do mléka, získáte výborný a hlavně zdravý přírodní kefîr,který mohou užívat i osoby alergické na laktozu,lehce stravitelný, velmi jednoduchá příprava pří použití kvalitního mléka. V létě i v zimě podle chuti možno přidat jakékoliv ovoce, výborně osvěží. Pří zaslání i osobním předání dostanete podrobný návod a způsob užití v kuchyni,z kefíru si vyrobíte tvaroh, jogurt, houbu budete mít nastálo a časem Vám naroste. Kefîr obsahuje vitamíny, které běžně nezískáte z kupovaných výrobků, je to vít. B a hlavně kyselina listová. Kefîr podporuje vyprázdnění střev a tím čistí tělo od nečistot,70% imunity je právě ve střevech. Pomáhá léčit žlučník,žaludeční potíže a čistí cévy, celkově pomáhá posílit IMUNITU těla.Pomáhá na pálení žáhy. Vlastní letité dobré zkušenosti. Zasílám na dobírku, sterilní balení,houba je naložena do mléka, cena 100kč+dobírka,druhý den je u Vás v čerstvém stavu. ČESKÉ BUDĚJOVICE MOŽNO OSOBNĚ/100kč/ pište, volejte.
Tupperware ruční šlehač
Prodám ruční šlehač Tupperware. Už je kompletní včetně lopatek.
Ruční šlehač.
Ruční šlehač, sekač, kráječ, odšťavňovač. Více funkcí, dobrý stav.
Kozí mléko
Nabízím přebytek letošního čerstvého kozího mléka,z registrovaného domácího malochovu, denně čerstvě nadojené, nepasterizované, plnotučné, dobré chuti a bez kozího zápachu. Doporučuje se mléko, před požitím tepelně pasterovat. Chov je pod veterinárním dohledem s veterinárními testy koz na tuberkulózu a brucelózu i pravidelnými testy mléka. Většina koz je v kontrole užitkovosti (tuk,bílkovina,laktóza ...). Cena:dohodou - 30,- Kč/litr do deseti litrů odběru, nad deset litrů akční cena 25,-/litr, tel.
Mechanický šlehač multifunkční
nevyužitý, stav dle foto.
Vánoční dárek krabice. Čaje z celého světa
Několik velikostí a variant vánočních dárků v krabici. Pro všechny varianty prosím pište na email nebo WhatsApp. Příklad dvou variant dárků v střední krabice: 1) Obsah balení: černý čaj „Vánoce“ 100 g., oolong čaj „Mléčný oolong“ 100 g., vánoční punčocha, vánoční koule, papírový luk, střední dárková krabice. Cena 449 Kč 2) Obsah balení: zelený čaj „Jasmine Monkey King“ 100 g., černý čaj „Vánoce“ 100 g., vánoční punčocha, vánoční koule, papírový luk, střední dárková krabice. Cena 330 Kč Příklad balení vánočních dárků v malé krabice: 1) Obsah balení: černý čaj „Vánoce“ 100 g., sněhulák, vánoční koule, papírový luk, malá dárková krabice. Cena 190 Kč 2) Obsah balení: rooibos čaj „Rooibos Oranžová“ 100 g., sněhulák, vánoční koule, papírový luk, malá dárková krabice. Cena 190 Kč Osobní předání Praha nebo Zásilkovna/ Balíkovna