inzerce, prodej, prodám, bazar

Šlapáky Velké YETI

Kategorie: Ostatní

Nabízím šlapáky na zahradu YETI 12KS 65x35cm
Šlapáky Velké YETI
Podobné inzeráty
Šlapáky, květináče imitace dřeva , stopa
Prodám betonové pařezy a šlapáky imitace dřeva šlapaky 250,-pařezy 350,- 4+4 ks,stopy 65x35cm šedý beton ks 200,-
Kamenné šlapáky
Kamenné šlapáky - nášlapy jsou vybroušeny a vysekány z přírodního pískovce. Vrchní nášlapná strana je impregnována. Rozměry menších: 20-30 x 4-7 cm,cena 200 Kč/ks. Možnost zaslání Toptransem či osobní odběr ve Stěžerách u Hradce Králové.
Nášlapy - šlapáky výsečové z žulových odseků
průměr 50 cm, armatura, vynikající protiskluzové vlastnosti, neomezená trvanlivost, cena je za 1 ks, 3 ks - 115 cm
Dubové šlapáky - dubová kola
Dřevěný dubový šlapák (dubové kolo) je vhodný pro zahradní chodníky a cesty. Dále se hodí jako dekorační prvek například na svatby nebo jako deska pro stolek. Materiál: Dub Přírodně vysušeno. Celkem 22 ks. Lze koupit jednotlivé kusy. 12 ks tloušťky 9-15 cm průměr 45-60 cm 10 ks tloušťky 7-20 cm průměr 50-80 cm Každý kus je originál. Praskliny a trhliny nelze považovat za vadu, jedná se o charakteristický rys dřeva.
Kámen
Koupím starou kamennou, pískovcovou dlažbu, zápraží, šlapáky, desky, kameny, kamenná koryta, žlaby, napáječky, stírku,sloupky, futura, ostění.
Velké železné háky na prase/rozporka/šraky
Prodám hák na prase/rozporku/šrak. Masivní konstrukce (bez vnitřních dutin, k ohnutí by bylo zapotřebí hodně velké síly), velké oko pro zavěšení, velké háky pro uchycení prasete, divočáka, ovcí, srn, jelenů a jiné zvěře. Velká nosnost, stáří cca 80 let. Skvělý základ pro renovaci / vlastní projekt / starou dekoraci. Přidám háky na uzení masa a ryb. Posílám i na dobírku po celé ČR a SR. Podívejte se i na naše další inzeráty.