inzerce, prodej, prodám, bazar

Skžíňka nábytková se zásuvkami nízká za 999 kč

Kategorie: Skříně

Prodám tuto skříňka nábytková se zásuvkami starší použitá, vady na kráse, stav viz.foto.
Ideální použití garáž, dílna, provozovna, sklad na uložení drobných součástek, nářadí a podobně.
Mám na prodej ještě spoustu dalších zajímavých věcí podívejte se i na mé další inzeráty na Bazoši.
Skžíňka nábytková se zásuvkami nízká za 999 kč
Podobné inzeráty
Skříňková sestava dětský pokoj či ložnice (11ks)
Starší ale zachovalá sestava skříněk původně do dětského pokoje. Lamino v dekoru borovice, tmavě hnědé úchytky (kov). Šatní skříň, široká komoda se 4 zásuvkami, úzká komoda se 4 zásuvkami, široká nízká skříňka, úzká nízká skříňka, 1x otevřená rohová, 1x otevřená úzká, 3ks knihovnové sestavy (viz foto). Fotky jsou staré, nyní rozloženo. Nutno abyste si sami nábytek složili. Pouze osobní odběr.
SKříně s vytrínou a zásuvkami + policová skříň
Prodáváme designově kvalitní skříň s vytrínou a zásuvkami v rozměru V 2040 / Š 320 - 420 / H 1060 mm + další díl skříně policové se zásuvkami v rozměrech V 2040 / Š 320 - 420 / H 1060 mm. Možno oba díly spojit. Materiál mořená olše. Vitrínová skříň 8 800,- Kč Policová skříň 5 000,- Kč V případě koupi obou kusů možná sleva.
Nábytková sestava se stolkem a policí
Nová a nepoužívaná designová nábytková sestava se stolkem a policí, LTD, efektní kovolaminát, sklo čiré, LED osvětlení, rozměr zleva: š.60, š.60, š.120, š.80, police š. 150, stolek 80/60, v.50 cm
Šatní skříň - šatník se zásuvkami a policemi
Prodám šatní skříň - šatník se zásuvkami a policemi (regály). Zachovalá, vzhled: viz foto. Rozměry (š,v,h): 99, 200, 51cm. Cena: 999,-Kč. Vzhledem k rozměrům pouze osobní předání na chalupě u Hostouně (Domažlicko). Koukněte i na naše další inzeráty :-)
Skříňka nízká s posuvnými dveřmi za 999 kč
Prodám tuto dva kusy totožné i jednotlivě skříňka nábytková s posuvnými dveřmi. Rozměry všh. 72-80-40 cm. Starší, použitá, plně funkční, nepoškozená. Uvnitř variabilně přestavitelné police. Mám na prodej ještě i jiný použitý nábytek a spoustu dalších zajímavých věcí. Podívejte se i na mé další inzeráty na Bazoši.
Rohová nábytková sestava zn.BRW
Nabízím rohovou nábytkovou sestavu zn. Black Red White ve velmi pěkném stavu, dekor: olše medová. Rozměry jsou patrné z obrázku - kótováno. Sestava se skládá z prosklené skříňky (3x ložná plocha uvnitř), skříňka se 7 zásuvkami + 2x dvířka (3x ložná plocha uvnitř), vnitřní a vnější roh (3x ložná plocha). Doprava (včetně odnesení na místo) po celé ČR dohodou za symbolickou cenu.