inzerce, prodej, prodám, bazar

Skvělý helm s ochrannými brýlemi jako dárek

Kategorie: Snowboarding

Velikost na hlavu 55 - 59 cm
Skvělý helm s ochrannými brýlemi jako dárek
Podobné inzeráty
Helma na snowboard Meatfly + brýle SPY
Velmi pohodlná helma Meatfly sedí na větší hlavy s obvodem 60cm a více. Má stahovací kolečko, prodávám i s brýlemi SPY, optika čistá.
Helma na snowboard RED + brýle Electric
Prodám použitou helmu i s brýlemi, sedí na větší hlavu (obvod 60cm a více). Helma je starší, ale naprosto OK, brýle mají 2 škrábance, ale dá se přes ně koukat.
Helma na snowboard Giro  vel 57-59 cm + brýle Prestige
Prodám snowboardovou helmu Giro bad lieutenant vel. L 57-59cm. Nejlépe i s brýlemi Prestige. Oboje zlaté provedení a ladí k sobě.
Wedze Snowboarding INDY 300 velikost EU 35
Prodáváme dětské snowboardové boty Wedze Snowboarding INDY 300 velikost EU 35/UK 2,5. Jednoduché, rychlé a spolehlivé zapínání na zdrhovací tkaničku a suchý zip, které děti zvládnou bez problémů ovládat samy. Perfektní stav bez závad, koupeno jako nové v Decathlonu, použito jen pár dní. Skvělý poměr cena/hodnota. Původní cena cca 1400,- Kč.
Nove znackove snowboardove boty BURTON vel 40
Jako nové (jednou použité) SNB luxusní dámské boty na snowboard značky Burton, včetně originální krabice, vhodné i jako dárek. Nelepší značky jsou BURTON a NITRO. Mají skvělé kolečkové zapínání, takže na používání není potřeba žádná síla (jako by byla třeba na tkaničky) a jsou tak vhodné i pro slabší ženy. Dá se zapínat/rozepínat i bez sundání rukavic. Nejlepší boty na trhu.
Snowboard Nitro -- SLEVA--%
Prodám NOVÝ značkový snowboard Nitro Původní cena 12490 Kč!!! NOVÝ !!! prohnut: Cam-Out Camber – pro ráznou jízdu a excelentní odrazy, tahle technologie poskytuje větší kontrolu při obloucích a taktéž lehce usnadňuje tvrdé dopady na skocích tvar: DIRECTIONAL- klasický, nejuniverzálnější tvar snowboardů, navržený s lehce prodlouženou špičkou tak, aby soustředil pop do oblasti patky a zároveň nabízel dostatek kontroly a plutí ve všech terénech a podmínkách, díky tvaru Directional se jezdí hlavně v jednom směru vykrojení: Dual Degressive lamináty BI-LITE: pro bezkonkurenční pevnost, skvělý board pocit jádro Powerlite Core z ultralehkého topolového dřeva pro perfektní jízdu jádro PowerCore - zesílené celodřevěné jádro orientované na výkon, je vyrobeno z topolového dřeva a poskytuje lehkost, pevnost a perfektní kombinaci pružnosti, odolnosti a jízdních vlastností skluznice SINTERED PREMIUM HD typ: All Mountain flex: 5/10 délka 147 cm, šířka nose 28,6 cm, šířka tail 28,6 cm, šířka waist 24,1 cm, rádius 7,6/6,4/7,6 m, hmotnost -65 kg délka 150 cm, šířka nose 28,8 cm, šířka tail 28,8 cm, šířka waist 24,1 cm, rádius 7,8/6,8/7,8 m, hmotnost 45-65 kg dálka 153 cm, šířka nose 29 cm, šířka tail 29 cm, šířka waist 24,2 cm, rádius 8/7/8 m, hmotnost 55+ kg design může být u každého kusu jinak rozložen Pouze volat, nebo můžete využít možnosti KONTAKTOVAT INZERENTA, kde můžete napsat zprávu