Skvělá chuť Maroka
Kategorie:
Kuchařky
Úplně nová, nevyužitá
Podobné inzeráty
Zdravý jídelníček v prvním roce života.
Když děťátko přijde na svět, potřebuje mateřské mléko nebo umělé kojenecké mléko, aby dobře rostlo. Ale už od začátku pátého měsíce mu samotné mléko přestává stačit. A v tu chvíli nastává čas na první kaše. Nejprve je to jen pár lžiček, ale postupně se z příkrmů stanou tři pravidelná jídla. A s prvními narozeninami bude vaše dítě plnohodnotným spolustolovníkem. Vyplatí se dítěti od začátku vařit čerstvá a pestrá jídla. Ochutná tak jejich opravdovou chuť a bude se učit zdravým stravovacím návykům v rodině. Navíc, co prospívá dítěti, přijde vhod i vám. Proto najdete v této knize vedle dětských kaší také jídla, která může jíst celá rodina – jen dětská porce bude bez soli a koření. Přirozeným způsobem se tak vaše dítě naučí jíst pestrou paletu chutí a vy se naučíte vařit z čerstvých surovin. V každém případě právě v tomto období pokládáte základní kameny zdravé a chutné rodinné kuchyně, která bude vaše dítě provázet celým životem a vám všem přinese mnoho hezkých společných chvil. Proto vám přejeme vždy dobrou chuť – a je jedno, jestli vaří máma, nebo táta.
Každý recept je alespoň třikrát vyzkoušený.
PERFEKTNÍ STAV JAKO NOVÁ
VHODNÁ I JAKO DÁREK
BALÍKOVNA 65
120 nových receptů, které zpestří vaši slavnostní tabuli. Získáte inspiraci, co přichystat na Velikonoce a Vánoce, na narozeniny dětí i rodičů, pro svatební hostinu nebo zahradní párty. Radka Vrzalová je kouzelnice – vyčaruje z bezlepkových surovin i to, o čem byste si netroufali při své dietě ani snít, protože jste dosud nevěřili, že je to vůbec možné. Ale je to tak, můžete uvařit a upéct v podstatě cokoli, nic není překážkou: • tradiční dorty a zákusky, jaké znáte z dětství • nádherně zdobené dorty pro děti k narozeninám • klasiku české kuchyně • jídla ze zahraničních kuchyní od italské po asijskou • sladké i slané drobnosti jen tak na chuť nebo jako pohoštění Mimořádný přínos autorky spočívá v tom, že recepty jsou naprosto originální – její vzdělání potravinářského technologa a neustálá chuť a vůle experimentovat ji přivedly k tomu, aby vyvinula zcela nové receptury, přesně ušité na míru jednotlivým pokrmům. Nejde tedy jen o pouhou náhradu lepkové mouky za bezlepkovou nebo o shromáždění receptů, kde mouka není zapotřebí, ale o unikátní postupy. S bezlepkovými, popřípadě bezlaktózovými, bezmléčnými, a dokonce i bezvaječnými surovinami tak docílíte stejného výsledku, jako kdybyste neměli žádná zdravotní omezení.
Nikdo mě nemá rád aneb Jak zapomenout na bývalého partnera dobrým soustem.
Vaše láska odešla a s ní jste ztratila nejen radost ze života, ale i chuť k jídlu. Když už vás bolí srdce, potěšte alespoň svůj žaludek... Dobré jídlo je nejlepší lékař! * Právě jste opustila svého bývalého miláčka a pocit viny vám kazí chuť k jídlu. Zažeňte ho vařečkou! (Ovšemže máme na mysli váš pocit viny; miláčka odhánějte šetrněji.) * Váš nejlepší kamarád (kamarádka) je po rozchodu jako tělo bez duše. Kam se poděl jeho pověstný humor? Díky této knize možná opět vyloudíte na jeho tváři úsměv a probudíte k životu jeho chuťové buňky! Nabízíme vám více než 50 receptů na snadná a posilující jídla pro jednu - dočasně osamělou - osobu.
Výrobce: Rebo | Brožovaná | Parametr 3: 135 × 155 mm, 226 g | Počet stran: 160.
Kniha není nová, velmi dobrý stav.
Osobní odběr Liberec. Možnost zaslat po platbě předem Balíkovna 69,- Kč, Zásilkovna 79,- Kč, Česká pošta 70,- Kč.
V případě zájmu pište prosím u inzerátu do zprávy nebo na email:
MirabelkaMirka@
Nejchutnější klasika i speciality na 152 způsobů. Nová kniha od autora 43 úspěšných kuchařek! Houby patří odnepaměti do české kuchyně. A česká kuchyně prostě letí. Vracíme se ke klasické české kuchyni a s gustem ochutnáváme jídla, která vařily naše prababičky. S překvapením pak zjišťujeme, že v jednoduchosti je krása a tedy i chuť. Pojďte ochutnat skvělou smaženici, smetanovou houbovou omáčku, babiččinu bramboračku či kulajdu nebo se nechte okouzlit chutí houbového guláše. A už jste někdy vařili pravé "kerkonošské kyselo"? Pokud nemůžete žít bez masa, tak vězte, že hovězí na houbách, hovězí roláda s houbovou nádivkou, plněné kuřátko houbami nebo skvělá sekaná s houbami vaše chuťové bu'nky jistě potěší. Hlavně nezapomeňte! Houby nejlépe chutnají čerstvé, když si je sami nasbíráte. Sbírat pro radost můžete všechny, ale JÍST JEN TY, KTERÉ OPRAVDU ZNÁTE!
Vydáno: 2012, Československý spisovatel
Počet stran: 137
Jazyk vydání: český
Ilustrace/foto: Martina Velíková
Vazba knihy: měkká / brožovaná
Prodám kuchařské knihy:
Vegetariánská kuchařka 20,-,
Těstoviny - krok za krokem 30,-,
Pařížská dieta 30,-,
Vaříme dětem chutně a zdravě 30,-,
Menu pro vysoké podpatky 40,-,
Česnekové speciality 30,-,
Italská rybí kuchařka 60,-,
Det ox 60,-,
Kniha o čaji matcha 50,-,
Lahodně s Ellou 60,-,
Moučníky - Hájková 50/kus,
Hub něte ve spánku 40,-,
Hub neme s dělenou stravou - kúra na 14 dnů 30,-,
Co chutná v Evropě 20,-,
Těstoviny - Jednoduché i nápadité recepty italské kuchyně 40,-,
Zdravá požitkářka 50,-,
Velká kuchařka 40,-,
Letní smoothies 60,-,
První trampská kuchařka 140,-,
Vůně čaje 30,-,
Chceš být zdráv? 30,-,
Speciality světových kuchyní 20,-,
Top recepty: 100x drůbež 30,-,
Erotická kuchařka I. 20,-,
Švýcarská kuchyně 20,-,
Recepty s vůní bylinek 20,-,
Recepty z Vlachovky 20,-,
Slavnostní kuchařka - Sním ještě víc... 30,-,
Rýže, Recepty pro chuť i krásu, 20/kus,
Řecká kuchyně Marthy Elefteriadu, Nudle 30/kus,
Dýně, Tvaroh 120/kus,
všechny osttaní 20/kus.