inzerce, prodej, prodám, bazar

Skříňka pod televizi

Kategorie: Obývací stěny

Skříňka pod televizi s úložným prostorem, délka 2003 mm x výška mm x 450 mm šířka, provedení smrk, masív, lakováno – 1 ks.
Skříňka pod televizi
Podobné inzeráty
skříňka pod televizi
skříňka pod televizi - 26.9. - 17:41 Prodám starší skříňku pod televizi//odstín BUK// Rozměry:délka-90cm,šířka-53cm,výška-45,5cm cena 1000.-Kč
Skříňka pod televizi - bílý lesk + sklo
Prodám skříňku pod televizi v bílém lesku. Na horní části je položeno sklo, které je ze spod bílé. Skříňka je ze dvou částí. Uprostřed má dva šuplíky a na v krajních dvířkách je uvnitř police. Nad oběma šuplíky je otvor pro elektronická zařízení (sat, Wi-Fi, DVD,...) Skříňka je zavěšena na zdi, ale lze ji postavit i na zem, má šroubovací nožičky. Rozměry jednotlivé části: výška 39cm, šířka 120cm, hloubka 40cm. Celková šířka obou dvou skříněk dohromady je 240cm.
Sestava pod televizi
Skříňka pod televizi Prodám skříňku pod televizi rozm.200x170cm a prosklenou skříňku rozm. 80x104, bílý lesk, vše v perfektním stavu.
obývací stěna
Obývací stěna - sestava skříněk v říňky nejsou napevno připevněné k sobě takže můžete s nimi manipulovat a použít dle vaší potřeby. Prodává se vez obsahu skříněk. Lehce opotřebená, ale ve velmi dobrém stavu. Odvoz a vynesení řeší kupující. pouze osobní odběr. Sestava: 1x skříňka úzká, šuplíky + 2x dvířka 1x skříňka širší - bar + 2x dvířka, světlo 1x skříňka širší - skříňka na TV, dvířka součástí, nyní vložené za poličkou, 2x dvířka, světlo 1x skříňka širší prosklená, šuplík, 1x dvířka, světlo 1x TV skříňka, dá se použít i jako rohová
Skříňka pod televizi
Nabízím zachovalou skříňku pod televizi viz. foto. Osobní odběr Seč okres Chrudim. Platí do smazání, na SMS nereaguji Šířka 72, výška 67, hloubka 53 cm.
Skrinka pod televizi Ikea
Prodam skříňku pod televizi Ikea, viz foto. Pouze osobní odběr/vyzvednuti Hradec Králové