inzerce, prodej, prodám, bazar

Skříň - prosklená vitrína

Kategorie: Skříně

Prodám, novou, nepoužitou, nesestavenou vitrínu v původním balení.
Š 850 x H 425 x V 1800 mm, transparentní/hliníková stříbrná

Tvarově stabilní obdélníková vitrína je vybavena 4 výškově nastavitelnými skleněnými policemi a má dvoje uzamykatelná dvířka. Boční panely a podlahy jsou vyrobeny z tvrzeného bezpečnostního skla. Nožní desky jsou výškově nastavitelné a zajišťují bezpečné postavení.Jako příslušenství je k dispozici sada 5ks otočných koleček s brzdou.
Skříň - prosklená vitrína
Podobné inzeráty
VITRINA - MODEL BELLUNO - VÖLKER DESIGN - NĚMECKO
Prodáme atypický celoskleněný nábytek od prestižní německé firmy VÖLKER DESIGN v sestavě - vitrína - na lakovaných kovových sloupech - velmi kvalitní a příjemné provedení (jedná se o jediný kus vzorkového nábytku z prodejního showroomu firmy) PROVEDENÍ: sklo kalené/matné + čiré provedení korpusy z lakované MDF, sloupy z kovu lakované do odstínu hliníku SPECIFIKACE: 1/ VITRINA - 2x korpus s dvoukřídlými dveřmi 2x sklo police, 4x sloupy (nohy) velká skleněná krycí deska a/ ROZMĚR: 1180x520x1960mm Pořizovací cena: VITRINA - Kč 169 000.- NOVÁ PRODEJNÍ CENA: VITRINA Kč 11 000.- (kontakt: antonin.brezina@ )
PRODÁM  Vysoká prosklená skříň bílou /Komody
PRODÁM Vysoká prosklená skříň bílou /Komody 2 sestavy V 120 X š 40 x d 63 cm cm PRODÁM Vysoká prosklená skříň bílou V 60 X š 40 x d 63 cm cm cena 400 kč PAVEL Telefon: E-mail: stavby.sosn@ Osobní odběr 400 01 Ústí nad Labem
Starožitná selská skříň – vitrína - 2 police
Starožitná skříň-vitrína, selský styl, prosklená ze tří stran, dvě police, výška 194 cm, šířka 60 cm (se soklem 71 cm), hloubka 49 cm (se soklem 55 cm).
Stolek, vitrína, podesta
Stolek, vitrína, podesta - [6.12. 2022] Smazat/ Upravit/ Topovat Stolek, vitrína, podesta - 1 Stolek, vitrína, podesta - 2 Dobrý den, nabízím stolek, vitrínu. Rozměry: Šířka - 971 mm, Výška - 1.200 mm, Hloubka - 960 mm.
BERGEN VITRÍNA REG2W2D, MODŘÍN SIBIU ZLATÝ
Vitrína Bergen REG2W2D se stane stylovým přírůstkem do vašeho obývacího pokoje. Vyšší nožky, kovové úchytky a zkosené hrany na bocích – to jsou detaily, které utvářejí individuální charakter nábytku. Barevné provedení vitríny je modřín sibiu zlatý. Vitrína je rozdělena dělící stěnou na 2 části. V těch prosklených horních se nachází 2 poličky, které jsou ideální k vystavení knížek, suvenýrů či dekorací. Obě police za tvrzeným sklem jsou elegantně nasvícený LED diodami. Pod nimi se nachází uzavřená police a pod ní je dvoudveřová skříňka s jednou policí. Dvířka jsou na pantech FGV s brzdou. Dodáváno v demontu. Montáž je s pomocí přiloženého návodu jednoduchá. Kolekce Bergen je velmi inspirativní a můžete s ní vytvořit útulný obývací pokoj či ložnici. Bergen je kombinací stylové elegance a originálního designu. Jemné geometrické zkosení bočních hran zdůrazňují jedinečný charakter. Přírodní teplý odstín dřeva modřín sibiu zlatý v kombinaci s kovovými úchyty vytváří souvislý celek. Každodenní používání tohoto nábytku ještě zpříjemní tiché dovírání dvířek. Nábytek z této kolekce skvěle skloubil geometrické tvary, originální detaily a tlumené barvy, díky nimž váš obývací pokoj a ložnice budou vypadat skvěle. Hmotnost: 90 kg Provedení: Modřín sibiu zlatý Výška: 202 cm Šířka: 102 cm Hloubka: 47 cm Originálně zabaleno v demontu. Doprava Spediční službou ČR - 639,-Kč Bankovní spojení - 2301257458/2010 Do Variabilního symbolu uveďte telefonní číslo. Do zprávy můžete uvést vaše celé jméno.
Vestavěná skříň
prodám vestavěnou skříň, která je konstrukčně udělaná jako samostatná skříň. Může tedy stát i jako nevestavěná skříň. Šířka 2005mm, hloubka 650mm, výška stropu min. 2450mm. Skřín má šoupací dveře a vestavěné 2 šuplíky. Skříň je jako nová. Skřín je šroubovaná, lze rozebrat na desky. Skřín je již rozmontovaná a připravena k přepravě. Osobní odběr. PC 30000CZK