inzerce, prodej, prodám, bazar

Skříně - materiál dřevo

Kategorie: Skříně

7ks skříní - 2ks s policemi, 2ks prádelníky - vyklápěcí dveře, 1ks barová skříňka s dvířky, 2ks s policemi a dvířky.
Skříně - materiál dřevo
Podobné inzeráty
Šatní skříně
Prodám starší, ale velmi zachovalou a plně funkční na zakázku vyrobenou sestavu 3 skříní: 2 šatní skříně + 1 prádelník s peřináčem. Skříně jsou vysoké 2430 mm, široké 961 mm a hluboké 607 mm. Hloubka úložného prostoru je 565 mm. Šířka celé sestavy je 2883 mm. Šatní skříně jsou jednou pevnou policí rozděleny na spodní úložný prostor s šatní tyčí a 2 policemi a na horní úložný prostor s 1 policí. Oba úložné prostory jsou uzavřeny vlastními dveřmi. Prádelník je dvěma pevnými policemi rozdělen na horní úložný prostor s 1 policí, střední úložný prostor se 4 policemi a spodní peřináč. Peřináč je uzavřen pevným spodním čelem s horní klopnou. Skříně jsou vyrobeny z laminované DTD: korpusy s dezénem jilm, čelní plochy s dezénem zelený mramor a s nalepenými dubovými lištami mořenými na mahagon a lakovanými na mat. Skříně jsou demontovatelné. Pouze osobní odběr. Cena za celou sestavu 3000 Kč, za 2 skříně 2500 Kč, za 1 skříň 1500 Kč.
Dětské Ikea skříně - cena za obě skříně dohromady
Výška nižší skříně - 130 cm Výška vyšší skříně 194 cm Obě skříně mají shodnou šířku 60Cm a hloubku 51cm. Vše funkční. Poškozen je pouze spodní šuplík vyšší skříně, kde je slepované dno. Cena za obě skříně dohromady. Pouze osobní převzetí. ( všechny šuplíky lze snadno vyndat )
PRODÁM SKŘÍNĚ
PRODÁM HISTROICKÉ SKŘÍNĚ S PŘELOMU RAKOUSKO UHERSKA DO 1. REPUBLIKY. MASIVNÍ SKŘÍNĚ OZDOBENÉ PO PRABABIČCE. NENI TO ŽÁDNÁ TUCTOVÁ TRAPNÁ ŠMEJDSKÁ NEVKUSNÁ IKEA, KTEROU MÁ DOMA KAŽDÝ ŠUPÁK A HNED CO DO SKŘÍNĚ Z IKEA DÁTE RUČNÍK TAK SE VÁM ROZPADNE. TYHLE SKŘÍNĚ ODE MĚ PO PRABABIČCE NEROZBIJE ANI "DYNAMIT". 3 SKŘÍNĚ ZA 15TIS. KČ A NEBO KAŽDÁ ZVLÁŠŤ PO 6000KČ JEDNA. O CENĚ MOŽNO SE BAVIT. NA PRODEJ NESPĚCHÁM.
Hobis skříně
Jedná se o dvě skříně - dvoudveřová a s jedněmi dvířky. Lze je mít postavené samostatně či je sešroubovat k sobě. Dekor buk. Jsou to kvalitní skříně od firmy Hobis o rozměru 80x40x111 cm a 40x40x111 cm. Ke skříním je i sokl. Odkaz na skříně:
Skříně z masivu.
Prodám 2 stejné skříně z masivu včetně nádstavců. Výška skříně včetně nádstavců je 250cm.Hloubka skříně je 55 cm. Šířka skříně je 90 potřeba koupit jen nové kolejnice do zásuvek. Dále prodám skříňku také z masivu.Rozměry jsou výška 80 cm, šířka 68cm, hloubka 40 cm. Cena za obě skříně i se skříňkou 5500kč.
Šatní skříň. Při rychlém jednaní sleva
Rozměry Šířka 201cm Výška 207cm Hloubka 62cm Moderní design Praktické posuvné dveře Laminovaný materiál nenáročný na údržbu Šatní skříň ARSALA dodá vašemu interiéru moderní nádech v kombinaci s praktickými prvky. Svými rozměry se hodí spíše do větších interiérů. Skříň disponuje 2 posuvný dveřmi, které se neotvírají do prostoru a ušetří tak spoustu místa v místnosti. Vnitřní vybavení skříně je členěno do dvou bloků. V prvním bloku skříně se nachází 1 vložená police a pod ní 1 šatní tyč. Druhý blok obsahuje 4 police. Šatní skříň je vyrobena z laminovaného dřevěného materiálu, který je odolný a nenáročný na údržbu. Vzhled Barva: Přírodní Barva/dekor varianty: Dub sonoma Tvar šatní skříně: Přímá Postavení skříně: Bez nožiček Styl: Moderní Materiál a povrch Materiál: Laminovaný dřevěný materiál Povrchová úprava korpusu: Matná Vybavení a funkce Počet dveří/dvířek: 2 Typ otevírání dveří: Posuvné Police: Ano Počet vložených polic: 5 Šatní tyče: Ano Počet šatních tyčí: 1 Se zrcadlem: Ne Doplňující informace Stav dodání produktu: Demontováno Určeno do: Ložnice , Šatna