inzerce, prodej, prodám, bazar

Skořepinový cestovní kufr značky T-Class vel. XL

Kategorie: Ostatní

Prodám velký cestovní skořepinový kufr. 2x použitý. Rozměry 75x45x30cm, značka T-Class, bezpečnostní zámek, pevná skořepina.
Preferuji osobní odběr z důvodu velikosti.

Skořepinový cestovní kufr značky T-Class vel. XL
Podobné inzeráty
Kufr skořepinový - TOPMOVE - 90 litrů
Prodáme velký rodinný (vejde se sem v pohodě oblečení pro 4 lidi na víkend) kufr od firmy Topmove (koupeno přes asi před 3 lety). Kufr je super pevný, ač lehký, ale už se nám nikam nevejde. Rozměry (vnější): 77cm(v), 53cm(š), 29cm(h) 4x dvojitá gumová kolečka, polohovací držadlo s aretací. Fixační popruhy na obsah, další 2 pytle na členění obsahu. Ostatně, je to TENTO kufr, akorát v TMAVĚ MODRÉ barvě Kufr je vybaven řadou bezpečnostních prvků - číselný zámek, zamykací zip, a systém identifikace při přepravě ztracených kufrů). Vše je plně funkční. Kufr má na obou bocích četné škrábance vzniklé používáním (viz foto). Vzhledem k rozměrům preferuji OSOBNÍ prohlídku a převzetí v Praze 4.
Dětský skořepinový kufr
Dětský skořepinový zamykatelný kufr
Cestovní kufr Samsonite skořepinový
Prodám cestovní kufr Samsonite. Na povrchu používáním poškrábaný, ale jinak v pořádku. Kolečka, zámky, držadla, vše drží a je plně funkční. Rozměry viz. foto. Hmotnost prázdného kufru cca 5 kg. Výroba v Belgii, žádná Čína. Poctivý, pevný kufr, co ještě dlouho vydrží a snese v pohodě i horší zacházení např. od letištní obsluhy. Ideálně osobní odběr nebo podle domluvy.
Prodám cestovní kufr
Prodám úplně nový cestovní kufr. Potřebuji větší. Rozměry 50*32* skorepinovy.
Motocyklový skořepinový batoh Motocentric
Skořepinový motocyklový batoh Motocentric je nejen stylový, ale také aerodynamický a odolný vůči vodě a nárazu. Ideální batoh pro ty, kteří chtějí převést třeba notebook (15"), nebo něco jiného křehkého, případně náhradní oblečení atp... Aerodynamický tvar v kombinaci s materiálem z tvrdé skořepiny mu umožňuje pohodlně sedět na zádech i při vysokých rychlostech. Vlastnosti: - Několik praktických přihrádek - Reflexní prvky - Nastavitelné ramenní popruhy i spojovací popruhy - Voděodolný i díky pláštěnce - Tvrdá polykarbonátová skořepina se vzorem uhlíkových vláken - Povrch odolný vůči špíně a prachu - Vyvinut pro jízdu na motocyklu - Součástí pláštěnka a kapsička (ledvinka) na spojovacím popruhu - barvy modrá, červená, zelená, šedá Rozměry: 56 x 34 x 18 cm Váha: 850 gramů Objem: 30L
Skořepinový obal na notebook 9-10
Prodám skoro nepoužitý Case Logic skořepinový obal