inzerce, prodej, prodám, bazar

Sklo práv. Zadních dveří

Kategorie: Ford

Prodám na Ford Smax sklo do pravých zadních dveří zelene
Sklo práv. Zadních dveří
Podobné inzeráty
Díly pro 2004 Ford Mondeo MK3 hatch facelift, vše za 1000
Ideálně jako celek za 1000Kč. •Plato zavazadelníku •Patka zámku pátých dveří •Plast kolem zámku pátých dveří •Zámek + vnitřní klika levých zadních dveří (za řidičem) •Interiérové tlačítko otevírání pátých dveří (bez ESP) •Klapky výdechů ventilace středového panelu •Ovládání rádia pod volantem •Přihrádka spolujezdce BEZ zámku (kastlík-glovebox) •2ks packy/úchyty/držáky přihrádky spolujezdce •Těsnění pátých dveří •Plastová zátka žárovky obrysových světel a blinkru •Zadní stěrač s ramenem •Motorek zadního stěrače •Sluneční clona spolujezdce se zrcátkem •Zadní originál koberečky pro světlý interiér Volejte nebo pište. NEPOSÍLÁM NA DOBÍRKU, ale pouze osobní odběr nebo po platbě předem přes DPD (+140Kč). Sledujte i moje další inzeráty :-)
Ford Tourneo Custom TITANIUM X EcoBlue 125kw 2019 L2
REZERVACE Prodáváme našeho mazlika z důvodu nevyužití a je nám líto, že jen tak stojí před barákem.. Ford Tourneo Custom 2.0 EcoBlue 125kW manuál 6st., 8míst - dělené Najeto 76 xxx km Záruka FORD 1 rok, elektronická servisní knížka, pravidelný garanční servis (naposledy před cca 3 měsíci), servisováno v autorizovaném servise FORD ve Vestci Mírné známky užívání vnitřního prostoru Nikdy nebourané Možnost odečtu DPH K autu necháme skládací vestavbu se spaním (160x200cm), 8zónovou matrací, kuchyňkou (2x výsuvný stolík, místo na vařič, místo na velkou auto ledničku, místo na skládací umyvadlo, skládací vodovodní baterie, místo na externí akumulátor, 2x malý úložný prostor na potraviny, řídící jednotka na solar/alternátor/baterie, rozvod EI na baterii/solar/altík, nádrž na vodu 27litrů na míru). Pod spaním úložný policový prostor.. Jednoduché uchycení vestavby k podlaze auta.. Vestavba z OSB desek a překližky. Nasazovací sítě proti hmyzu na přední dveře, magnetická síť na posuvné dveře, nasazovací síť na zadní vstup a síť k uchycení na zadní dveře se vchodem.. izolace/krytí předního skla, oken na posuvných dveřích, zadních oken a okna pátých dveří; vše zevnitř krom okna pátých dveří, to je zvenku. S vestavbou lze mít 5 míst k sezení (druhá řada celá). Vybavení auta: Výbava titanium x Uffffff nevím, jestli se mi chce tady vše vypisovat ????.. Vypíchnu to, co mi přijde důležité Adaptivní tempomat (lze softwarově vypnout) Automatické osvětlení (i dálkové) Hlídání v pruhu Manuální dvouzónová klimatizace SYNC3, car play (apple/google) Kožené sedačky, sedačky jsou dělené, řidičova sedačka je elekronická, Vyhřívané přední i zadní sklo, přední sedačky, zrcátka Zpětná kamera s pohledem pro připojení vozíku Tažné Plašička hlodavců Alu disky 17” origo ford s letními gumami rok staré Plechové disky 17” origo ford zimní pneu rok staré Řetězy Gumové i textilní koberečky, gumová vana zavazadlového prostoru Roletky zadních 4 oken Lze prodat i bez vestavby - cena vestavby s autem 20tis (v ceně auta), cena samostatně 30tis. Při seriózním jednání dohoda o ceně možná. Bydlíme v Dobřejovicích u Prahy (D1, Čestlice, Průhonice), jezdíme i směr Ostrava/Havířov (domluva)
Ford S Max 2.0 TDCI 2.0 TDI TITANIUM PRAV.SER.FORD 2018-DPH
Ford S Max 2.0 TDCI 2.0 TDI TITANIUM PRAVIDELNÝ SERVIS FORD najeto 119 000 km rv 2018 první majitel, nehavarované, servisní knížka, jsme majitelé vozu odpočet DPH ! MOŽNOST PROTIÚČTU A ÚVĚRU S NULOVOU AKONTACÍ možnost prodloužení tovární záruky jak na nový vůz až na 36 měsíců na všechny součástky a neomezený počet kilometrů pěkný stav pravidelný servis FORD písemná garance na původ vozu a počet ujetých km s možností vrácení vozidla !!!prověřeno Cardetect Cebia všechny naše auta pochází z operativního leasingu s doloženou servisní historií aut. převodovka tempomat airbag 10x airbag deaktivace airbagu spolujezdce aktivní bezpečnost ABS stabilizace podvozku (ESP) protiprokluzový systém kol (ASR) asistent rozjezdu do kopce (HSA) ukazatel rychlostního limitu (SLIF) hlídání jízdního pruhu hlídání mrtvého úhlu asistent jízdy v jízdním pruhu aut. zabrzdění v kopci parkovací senzory přední parkovací senzory zadní parkovací kamera aut. aktivace výstražných světlometů řízení posilovač řízení nastavitelný volant multifunkční volant řazení pádly pod volantem chlazení, topení dvouzónová klimatizace aut. klimatizace osvětlení xenonové světlomety LED denní svícení automatické přepínání dálkových světel senzor světel zadní světla LED mlhovky exteriér alu kola emise plní ’EURO VI’ přístroje palubní počítač hlasové ovládání palubního počítače dotykové ovládání palubního počítače elektronická ruční brzda venkovní teploměr komunikace satelitní navigace hands free Android Auto Apple CarPlay startování bezklíčové startování startování tlačítkem el. startér dveře bezklíčové odemykání el. víko zavazadlového prostoru centrál dálkový okna senzor stěračů el. přední okna vyhřívané přední sklo vyhřívané trysky ostřikovačů čelního skla zadní stěrač tónovaná skla zatmavená zadní skla roletky na zadních oknech audio, video bluetooth USB AUX autorádio digitální příjem rádia (DAB) zrcátka el. sklopná zrcátka el. zrcátka samostmívací zrcátka vyhřívaná zrcátka zabezpečení zaslepení zámků imobilizér sedadla isofix vyhřívaná sedadla el. seřiditelná sedadla výškově nastavitelná sedadla výškově nastavitelné sedadlo řidiče paměť nastavení sedadla řidiče polohovací sedadla dělená zadní sedadla podélný posuv sedadel výsuvné opěrky hlav zvláštní výbava klimatizovaná přihrádka cena 386 777,- bez DPH !!!
Ford Focus 2004,dveří, servo, páka brzdy, sklo dveří, sedačk
Ford Focus 2004,dveří, servo, páka brzdy, sklo dveří, sedačka spolujezdce, stahovačka, rezerva 15" a další drobnosti. 500 za vše
sklo PZ dveří ford focus 2 combi
prodám sklo pravých zadních dveří ford focus 2 combi
Ford Focus 1.6Ti-VCT ecosport -nová STK,spojka,rozvody
Prodám benzínového Focuse v perfektním stavu a velmi dobré výbavě. Vozidlo má novou STK, je nekuřácké, nehavarované. Obuté na letní pneu-přední Pirelli Cinturato P7, zadní Barum Bravuris. Originál lité disky Ford v perfektním stavu bez odřenin. Celkově bez investic. Klimatizace je čerstvě dezinfikovaná ozonem a je plně funkční. Interiér vozidla v perfektním, čistém a neponičeném stavu. Kilometry a stav vozidla si můžete zkontrolovat na dle . Je to klasická atmosférická silnější 1.6 v benzínu. Jsem majitelem vozidla 10 let. O vozidlo bylo celou dobu perfektně pečované. Nikde nic nebouchá, neklepe, netáhne do strany ani při brždění. Sun paket - el.střešní šíbr + zatmavená všechna zadní skla vč.zadních dveří kufru. Zatmavení skla je přímo z výroby-žádné fólie! Winter paket - vyhřívané přední sedačky, vyhřívané čelní sklo, vyhřívané trysky ostřikovačů čelního skla. ABS,ASR,ESP 6x airbag manuální převodovka posilovač řízení výškově i podélně stavitelný volant přední mlhové světlomety automatické denní svícení kožený volant loketní posuvná opěrka s přihrádkou. zásuvka 12V na středovém panelu, dále uvnitř schránky pod loketní opěrkou a také v zavazadlovém prostoru Tempomat palubní počítač hagusy ovládání audia pod volantem dálkové centrální zamykání 2x klíč servisní knížka originál autorádio SONY s MP3 + CD changerem na 6 CD - plně funkční. AUX vstup Automatická 2-zónová klimatizace Dělená sedadla vzadu Bluetooth adaptér na telefon Výškově stavitelné sedadlo řidiče el.přední okna el.zrcátka, vyhřívaná norma EURO 4 Vozidlo bylo pravidelně servisované a udržované. Rok výroby: 2008 stav tachometru: 210800 km STK do 03/25 Vozidlo je plně funkční. Olej pravidelně měněn, filtry měněné. Klimatizace pravidelně servisovaná a čištěná. Doklady k opravám. Přední náboje kol s ložisky nové. Nové přední tlumiče TRW včetně horního uložení. Nové stabilizační tyče. Nové silentbloky zadních ramen. Nový zadní tlumič výfuku. Inzerát je platný do vymazání. Mrkněte i na moje další inzeráty.