inzerce, prodej, prodám, bazar

Sklo laboratorní - varné SIMAX odlívky po 20 ti kč

Kategorie: Ostatní

Rozprodám i jednotlivě, ale nejlépe po celých krabicích toto původní, nikdy nepoužité laboratorní - varné sklo SIMAX v původním továrním balení po 10 ti nebo 30 ti kusech.
Velikost obou typů je stejná, jen jeden je čistý bez označení mililitrů a druhý je označen hrníčky - šálky.
Na trase Č. BUdějovice - Praha přes Tábor či Písek mohu přivézt, ale jen po celých krabicích, jinakm osobní předání i menšího množství v Č. Budějovicích.
Poštou nezasílám.
Mám na prodej ještě spoustu dalších zajímavých věcí - prodávám trezory, trezorové skříně, trezor na pušky s certifikátem, stoly, židle, skříně, registračky, kartotéky, kovové skříně se zásuvkami do garáže - dílny a další.
Podívejte se i na mé další inzeráty na bazoši - všechny zveřejněné jsou vždy platné.
Sklo laboratorní - varné SIMAX odlívky po 20 ti kč
Podobné inzeráty
Skleněný pekáč kulatý s hlubokým víkem, Simax exclusive 2,5
Nová. Skleněný pekáč Simax o objemu 2,5 L je vhodný k dušení, pečení a zapékání.. Pekáč je vyroben z kvalitní skloviny Simax a je vhodný do všech typů trub. Díky beznečným úchopům smart touch bude pro vás manipulace pohodlná. Mytí v myčce je samozřejmostí. Vlastnosti varného skla Simax: sklovina Simax odolává teplotám od -40°C až do +300°C lze používat v mikrovlné troubě lze mýt v myčce na nádobí sklovina Simax je schválena pro styk s potravinami v domácnostech i profesionálních provozech vhodná pro uskladnění v lednici sklovina je vyrobena z recyklovatelné skloviny bez kadmia a olova vyrobeno z borosilikátového skla PC 350 Kč. Osobní odběr v Ostravě-Porubě. Zásilkovna či kurýr GLS 79 Kč. Preferuji emailovou či SMS komunikaci, děkuji za pochopení.
Hranatá jenská mísa / hranatý pekáč Simax s víkem
Velmi pěkná skleněná jenská mísa, hranatý skleněný pekáč Simax s víkem. Bez vad, bez škrábanců, málo používaná. Rozměry: Délka 30 cm Šířka 19 cm Výška mísy 8 cm Výška mísy s víkem 14 cm Objem nejspíš 3,2 l. Osobní převzetí Praha 6, kousek od Bořislavky. jenská mísa, zapékací mísa, pekáč, hranatý pekáč, s víkem, skleněná mísa, Simax
Laboratorní sklo
Nabízím k prodeji vyfocené laboratorní sklo. Plastové zkumavky, varné baňky, kruhy, kadinky, hodinové sklo, petriho misky a zbytek co je na foto. Cena za vše na fotografiích je 400 Kč. Možnost zaslání zasilkovnou nebo osobní předání
Naftalín - naftalén;  balení 200g
Prodám čistý laboratorní NAFTALÍN, (stejné účinky jako dříve prodávaný naftalín v tabletách). Popis: Naftalén (naftalín) s vysokou čistotou pro laboratorní použití. balení 0,2 kg (nový typ obalu!) C10H8 M 128,18 Indexové číslo: 601-052-00-2 H302 Zdraví škodlivý při požití H351 Podezření na vyvoláni rakoviny H410 Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. P273 Zabraňte uvolnění do životního prostředí P281 Používejte požadované osobní ochranné prostředky Pouze pro profesionální uživatele. Obal odevzdejte ve sběrně nebezpečného odpadu! Specifikace: Obsah min. 99,9% Teplota tání 79 - 81 st.C Bod vzplanutí 80 st. C klasifikace: Xn, N baleni obsah popis exp. PE dóza 200 g bílý prášek - šupinky 06/2020 Pokyny pro zacházení s přípravkem Přípravek není určen k prodeji spotřebiteli. Je určen pro profesionální užití. Přípravek uchovávejte dobře uzavřený, neskladujte společně s potravinami. Při práci použijte gumové rukavice. Sublimující páry naftalenu jsou zdraví škodlivé, odstraňují zápach, odpuzují a hubí hmyz. Postupujte podle bezpečnostních listů ! Prodej naftalenu zakazuje norma (ES) č. 2032/2003, norma (EU) č. 528/2012 a rozhodnutí Komise 2008/681/ES. Dodáváme POUZE pro laboratorní použití. (objednáním tohoto výrobku souhlasíte podmínkami jeho použití)
Pink stuff čisticí a úklidové prostředky
Nabízím vysoce účinné čisticí a úklidové prostředky Anglické značky Stardrops Pink Stuff. Cena 69,- kč je za kus. V nabídce jsou: 1) Univerzální čistič sprej 750ml - čistí všechny tvrdé povrchy jako lakované dřevo, MDF, dlažba, sklo, nerez, kov apod. Odstraní mastnotu, nečistoty, šmouhy, prach, omaky a zanechá čištěný povrch čistý a lesklý. 2) Pěna na okna sprej 750ml - zázračný růžový čistič se svěží ovocnou vůni. Odstraňuje mastnotu a špínu z oken, zrcadel a dalších skleněných povrchů, zanechá lesk a příjemnou vůni. 3) Pěna na koupelny sprej 750ml - aktivní pěna na čištění a leštění sprchových koutů, van, umyvadel, obkladů apod. Odstraňuje běžné nečistoty a vodní kámen. 4) Desinfekční čistič sprej 750ml - čistí do hloubky, odstraní mastnotu a špínu. Zabíjí 99,9% bakterií a je vhodný pro všechny povrchy. Zanechá příjemnou vůni. 5) Odstraňovač skvrn sprej 500ml - univerzální čistič s účinnou silou proti nejrůznějším skvrnám na textilu, čalounění, potazích a kobercích a to i v autě. 6) Čistící růžový krém 500ml - skvěle čistí sklokeramické a varné desky, obklady, dlažbu, grily, trouby, sklo a dokonce i plastový zahradní nábytek, plasty na autech, zahradní technice apod. Myje pánve, kastroly, dřezy, sklo, sprchy, nábytek, PVC, lodě, odstraňuje rez. 7) WASH-UP Sprej na nádobí 500ml - čistič proti nejrůznějším nečistotám na nádobí, mytí kuchyňských prostor a pracovních ploch. 8) čisticí pasta 500g - pasta je univerzální, mírně abrazivní na bázi rostlinných olejů, pro všestranné použití venku i v celé domácnosti. Z 99% přírodní složení, netoxická pro životní prostředí, netestována na zvířatech. Pastu využijete na tenisky, pánve, varné desky, dřezy, PVC, grily, keramické dlaždice, sklo, sprchy, zahradní nábytek, laky, lodě, mosaz, rez... seznam je nekonečný. Cena ja za 1 ks jakéhokoliv produktu z nabídky. Osobní odběr Poděbrady nebo zaslání.
Vakuovací sáčky do vakuových baliček
Vakuovací sáčky do všech typů vakuových baliček a strojů jak komorových tak i externích (domácích). Nabízíme sáčky hladké, vroubkované, varné, vroubkované rolky, sáčky smrštitelné, v různých rozměrech a sílách, vyráběné z německé folie nejvyšší kvality.Všechny naše spotřební materiály pro vakuové balení a vaření jsou průhledné, aby umožňovaly okamžité rozpoznání baleného produktu, odolné, aby se eliminovalo riziko perforace a zaručily vysokou bariéru proti kyslíku a vodní páře, šetrné k životnímu prostředí a omezující dopad na životní prostředí díky použití inovativních materiálů, které umožňují získat minimální tloušťky a vysokou odolnost, což výrazně snižuje použití plastů. Jsou vyrobeny z polyamidů (PA) a polyethylenu (PE) a vyrábějí se z certifikovaných plastů, BPA FREE, v plném souladu s požadavky na bezpečnost a vhodnost potravin stanovenými normami Evropské unie. Jsou k dispozici v různých formátech a hmotnostech a na požádání i se speciálními a potištěnými fóliemi, odolávají také rychlému ochlazování při vysokých teplotách a následné regeneraci tepla. Hladké sáčky (55mic, 65mic, 70mic, 90mic, 120mic, 140mic, 150mic) Hladké varné sáčky (90mic) Smrštitelné sáčky (45mic, 52mic) Embosované (vroubkované) sáčky (90mic, 105mic) vhodné do všech domácích vakuovaček Embosované (vroubkované) rolky (105mic) vhodné do všech domácích vakuovaček Varné sáčky embosované (vroubkované, 105mic) Všechny nabízené sáčky jsou skladem a okamžitě k odeslání. Ceny v eshopu. Vyrobíme i jiné rozměry sáčků dle požadavku zákazníka. Zasíláme do 24 hod přepravní službou. Více na