inzerce, prodej, prodám, bazar

Sklo, keramika, sklenky, mísy, talíře atd.

Kategorie: Ostatní

Sklo a keramika, k praktickému použití i na ozdobu a dekoraci - např. mísy, misky, talíře, hrnky, skleničky, sklenky na víno, panáky, půllitry, džbánky, ale i termohrnek, digitální budík, ozdobná keramika, nástěnné skleněné hodiny, sbírka mini lahviček s alkoholem atd. Další obsáhlejší foto všeho mohu zaslat na Váš email, spolu s informacemi o konkrétních věcech, které by Vás zajímaly. Jednotlivě i klidně vše najednou.
Sklo, keramika, sklenky, mísy, talíře atd.
Podobné inzeráty
Pozdišovská keramika sbírka
Nabízím k prodeji celou nádhernou sbírku originální pozdišovské keramiky - talíře, džbány a džbánky. Celá sbírka je v perfektním stavu, bez poškození a vad, pečlivě uchovávaná a opatrovaná naší rodinou, nepoužívaná, sloužila pouze jako dekorace. Sbírka obsahuje: 2 velké talíře průměr 29cm 5 talířů o průměru 21 cm 4 talíře o průměru 18 cm 6 talířů o průměru 13 - 14 cm 24 džbánků výška 6-9 cm 2 větší džbánky výška 11cm 1 větší džbán výška 12cm 1 větší džbán výška 16cm Talíře je možno pověsit na zeď.
sklenky , hrnečky a talíře Levanda,fen a žehlička cestovní
sklenky 3ks Levandule 340ml 49,-Kč Levandula Levanda svícen 130,-Kč/ kroužky na záclony fen 290,-Kč a cestovní žehlička cestovní kus 190,-Kč spony na ubrus/stůl/ kroužky na závěsy a záclony60ks
Dezertní talířky, sklenky,, duritky..
Dezertní talíře s obroučkou 14 ks, dezertní talířky bílé, silnostěnné sklenky-duritky, skleničky, lihový ohřívač.. Ceny od 10,- Kč, při odběru většího množství cena dohodou. Předání Vysoké Mýto, Ústí nad Orlicí, Česká Třebová.
Úchytka na víno myDRINK 6 ks
Prodám nové nerozbalené úchytky na víno 6 ks Tescoma. Vynikající pro odkládání sklenic s vínem na okraj dezertního talíře, v 6 barvách pro snadné rozlišení. S krabičkou pro skladování, vhodné pro všechny dezertní talíře a sklenice na víno Tescoma. Vyrobeno z odolného plastu. Prodám nové nerozbalené úchytky na víno 6 ks Tescoma. Vynikající pro odkládání sklenic s vínem na okraj dezertního talíře, v 6 barvách pro snadné rozlišení. S krabičkou pro skladování, vhodné pro všechny dezertní talíře a sklenice na víno Tescoma. Vyrobeno z odolného plastu.
Tupperware dekorační mísy
Dvě totožné dekorační mísy s variabilním využitím. Nepoužité, skladované a skladováním lehce poškrábané. Lze mít dvě mísy, položené na sobě je obsah uzavřen do mušle. Spodní části mají tvarovaný podstavce, které do sebe zapadají - tím vznikne krásná a zajímavá mísa s podstavcem.
Stálozelené osázené mísy na hrob
Nabízím celoroční malé 350,-/veliké 590,- osázené mísy na hrob. Mísy jsou osázené nenáročnými rostlinkami, kvetou růžově, žlutě a bílou barvou. Osobní odběr Brno popř.můžu poslat ma.lina@