inzerce, prodej, prodám, bazar

Sklep Bulhary + stavební pozemek, 6 km od Lednice

Kategorie: Ostatní

S laskavým svolením majitele prodávám vinný sklípek, určený k rodinným oslavám, degustacím anebo podnikatelským obchodním jednáním.
Sklípek je umístěn v klidné části obce Bulhary, poblíž chráněného stromu lípy. Bulhary osloví každého milovníka vína, přírody, rybaření a cyklistiky. Nachází se přímo na hranici mezi lednickovaltickým areálem a pálavskomikulovskou oblastí. Vesnice je vyhledávaná turisty.
Sklípek je kompletně zrekonstruovaný. Majitel sám velice důkladně a pečlivě vybíral stavební prvky a materiály. Je dobře izolovaný. Všechny vnitřní zdi a podlaha jsou pečlivě penetrovány, což zaručuje sucho ve sklípku a požadovanou teplotu.
Dispozičně je stavěn tak, že venkovními dubovými dveřmi se dostanete přes venkovní zahrádku přímo do degustační místnosti, kde je pitná voda, nové rozvody elektřiny. Z degustační místnosti vedou schody do podzemního sklípku o velikosti 3x4 m, kde jsou vestavěné kóje na víno a také prostor k ochutnávce.
Odvětrání sklípku je zajištěno elektrickým ventilátorem.
Součástí budovy je samostatné WC s umývadlem se vchodem zvenčí, nikoliv z místnosti, kde je posezení. Výhodou je vlastní pozemek před sklípkem, kde se dá jak posedět nebo zaparkovat vlastní vůz. Celý objekt je malý, avšak velice útulný pro posezení s přáteli nebo rodinou u dobrého vínka.
Nad sklepem je stavební pozemek, kam je vyvedena ze sklepa voda, odpady i elektřina. Majitel počítal se stavbou nad sklepem. Rozloha pozemků nad sklepem dohromady celkem o velikosti 124m2 je dostatečná pro malý rekreační objekt nebo malý domek.
Jedná se o dobrou investici a bezpečně uložené peníze s možností dalšího rozšíření.
Zájemci o bližší informace nebo sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat.
Uvedená cena nezahrnuje právní servis a provizi RK
Sklep Bulhary + stavební pozemek, 6 km od Lednice
Podobné inzeráty
Sklep s plochou strechou | Betonový sklep | zahradní sklep
Cena v oznámení o Sklep s plochou strechou | Betonový sklep | zahradní sklep (DÉLKA x ŠÍŘKA x VÝŠKA 300 x 240 x 185) - 40 000 Kč Příklady použití železobetonové nádrže - Úhledný betonový sklep (sklep pro zahradu, pro pozemek atd.) -Celoroční spižírna, venkovní spižírna, zemljanka pro skladování zeleniny, ovoce, vína, nápojů nebo jako místnost pro ochlazení v horkém počasí. -přístavba, technická místnost, kůlna, kde můžete skladovat nářadí, které potřebujete doma i na zahradě. Zajišťuje přepravu pomocí HDS (jeřáb) a instalace v připravené ražbě po celé České republice. ## Nákup přímo od výrobce Jsme velkým výrobcem betonových nádrží pro různé účely (betonové septiky, nádrže na dešťovou vodu, vodoměrné šachty, autokanály, zahradní sklepy. Nakupujete přímo od zdroje (nikoli přes zprostředkovatele), takže máte vždy zaručenu nejlepší cenu, včasnost a odbornost. ## Nejvyšší kvalita, záruka a kompletní dokumentace Naše vozidlové kanály (a všechny ostatní betonové nádrže ) jsou vždy vyráběny s náležitou péčí z vysoce kvalitního betonu a hustě tkaných ocelových tyčí. Pečlivá pozornost věnovaná technologii výroby a kvalitě materiálů, z nichž jsou naše výrobky vyrobeny, a konečně profesionální montáž nádrží nám umožňují nabídnout výjimečnou dvouletou záruku na těsnost. Všechny betonové nádrže a kanály vyrobené společností jsou vybaveny všemi zákonem požadovanými dokumenty (včetně záruky, certifikátů, osvědčení a schválení). Doprava od 3000 Kč záleží na vzdálenosti. Prosim zavolejte na telefonní číslo odpovím na všechny vaše otázky. Telefon: Robert - Webová stránka: betonová jímka - nádrž na vodu - retenční jímka - žumpa - Betónová žumpa – Jednokomorová žumpa – Septik - Betónové septiky - Nádrž na dažďovú vodu - Certifikovaná betónová žumpa - Zásobník na vodu - Septik - Dvojkomorová žumpa - Viackomorová žumpa - Betónové žumpy - Septiky - Železobetónová žumpa - Vodomerná šachta - Betonový sklep - zahradní sklep - spíž - Montážní jáma - Autokanál - 100% vodotěsný - betonove jimky
POZEMEK - 1000M2 -   JEN 15KM OD PRAHY
POZEMEK - 1000M2 - JEN 15KM OD PRAHY, Nabízím vám ke koupi hezký pozemek v obci Otvovice s dojezdovou vzdáleností 20 min. do Prahy, 5km do Kralup, 15 km do Kladna Pozemek leží v Obci Otvovice ( Obec je bývala Praha Západ to tady jezdil i autobus. ) Tento pozemek jsem obdělával já, takže ho můžete hned využívat také jako zahradu, která je vhodná k pěstování zeleniny a ovoce, je tady klid na odpočinek v klidném a slunném místě u potoka, potok je slyšet a večer u ohně, těžko se to vypráví , Pozemek je oplocen a na jižní straně tvoří hranici pozemku právě ten potok, zdroj vody na zalévání zahrady. Na pozemek je přivedena El. 380V. Součástí pozemku je kůlna v dobrém stavu, na požádání jí odstraníme. Ke spokojenosti bydlení v obci, je potřeba vybavenost: na to, že má obec jen 780 obyvatel , je obec Otvovice dobře vybavená. Základní škola , mateřská školka, pošta, lékařské středisko, malá útulná samoobsluha COOP , restaurace s vinárnou, Pro mládež je tady fotbalové hřiště a také dětské hřiště a také velký venkovní bazén. Obec Otvovice je v údolí, což je přirozená ochrana před nepřízni počasí a nabízí klid k bydlení. I když pozemek není zatím stavební , ale každý si nějak poradí, něco v sousedství už stojí. Dal jsem sem jen plánek -situaci- Odstranil jsem zbytečné fotky, v tom srubu žiji já, kousek pozemku nikomu nic neřekne. Cena k jednání: 2.990 000,- Doporučuji osobní prohlídku. pište SMS nebo psát na email: Osobní návštěva napoví ! Půda ta zlevňovat nikdy nebude , ale naopak. Je to také příležitost pro investici, stavební pozemek to bude, ten plošný zákon, Je nekvalitní a určitě se bude v budoucnu novelizovat. Důležité info: při osobní prohlídce, jsme se ochotni o ceně dohodnout. Sousedi jsou tady príma rádi přijmeme dalšího Souseda. PS: ve větších městech bude velký problém žít bez strachu a tady je přirozené bezpečí. Už jen to má velkou cenu... Všechno co je napsaný je pravda, HOROSKOP říká dlouho neváhejte, sledujete situaci? i s průměrným IQ ví co nás čeká. V případě dotazu používejte SMS Heslo: milion už není mil...
Betonový sklep | zahradní sklep | spíž | 100% vodotěsný
Cena v oznámení o Betonový sklep | zahradní sklep | spíž - [Velké] (DÉLKA x ŠÍŘKA x VÝŠKA 300 x 240 x 240) - 44 000 Kč Příklady použití železobetonové nádrže - Úhledný betonový sklep (sklep pro zahradu, pro pozemek atd.) -Celoroční spižírna, venkovní spižírna, zemljanka pro skladování zeleniny, ovoce, vína, nápojů nebo jako místnost pro ochlazení v horkém počasí. -přístavba, technická místnost, kůlna, kde můžete skladovat nářadí, které potřebujete doma i na zahradě. Zajišťuje přepravu pomocí HDS (jeřáb) a instalace v připravené ražbě po celé České republice. ## Nákup přímo od výrobce Jsme velkým výrobcem betonových nádrží pro různé účely (betonové septiky, nádrže na dešťovou vodu, vodoměrné šachty, autokanály, zahradní sklepy. Nakupujete přímo od zdroje (nikoli přes zprostředkovatele), takže máte vždy zaručenu nejlepší cenu, včasnost a odbornost. ## Nejvyšší kvalita, záruka a kompletní dokumentace Naše vozidlové kanály (a všechny ostatní betonové nádrže ) jsou vždy vyráběny s náležitou péčí z vysoce kvalitního betonu a hustě tkaných ocelových tyčí. Pečlivá pozornost věnovaná technologii výroby a kvalitě materiálů, z nichž jsou naše výrobky vyrobeny, a konečně profesionální montáž nádrží nám umožňují nabídnout výjimečnou dvouletou záruku na těsnost. Všechny betonové nádrže a kanály vyrobené společností jsou vybaveny všemi zákonem požadovanými dokumenty (včetně záruky, certifikátů, osvědčení a schválení). Doprava od 3000 Kč záleží na vzdálenosti. Prosim zavolejte na telefonní číslo odpovím na všechny vaše otázky. Telefon: Robert - Webová stránka: betonová jímka - nádrž na vodu - retenční jímka - žumpa - Betónová žumpa – Jednokomorová žumpa – Septik - Betónové septiky - Nádrž na dažďovú vodu - Certifikovaná betónová žumpa - Zásobník na vodu - Septik - Dvojkomorová žumpa - Viackomorová žumpa - Betónové žumpy - Septiky - Železobetónová žumpa - Vodomerná šachta - Betonový sklep - zahradní sklep - spíž - Montážní jáma - Autokanál - 100% vodotěsný - betonove jimky
Betonový sklep | spíž | Doprava a montáž po celé ČR
Cena v oznámení o Betonový sklep | zahradní sklep | spíž - [Malé] (DÉLKA x ŠÍŘKA x VÝŠKA 300 x 240 x 210) - 40 000 Kč Příklady použití železobetonové nádrže - Úhledný betonový sklep (sklep pro zahradu, pro pozemek atd.) -Celoroční spižírna, venkovní spižírna, zemljanka pro skladování zeleniny, ovoce, vína, nápojů nebo jako místnost pro ochlazení v horkém počasí. -přístavba, technická místnost, kůlna, kde můžete skladovat nářadí, které potřebujete doma i na zahradě. Zajišťuje přepravu pomocí HDS (jeřáb) a instalace v připravené ražbě po celé České republice. ## Nákup přímo od výrobce Jsme velkým výrobcem betonových nádrží pro různé účely (betonové septiky, nádrže na dešťovou vodu, vodoměrné šachty, autokanály, zahradní sklepy. Nakupujete přímo od zdroje (nikoli přes zprostředkovatele), takže máte vždy zaručenu nejlepší cenu, včasnost a odbornost. ## Nejvyšší kvalita, záruka a kompletní dokumentace Naše vozidlové kanály (a všechny ostatní betonové nádrže ) jsou vždy vyráběny s náležitou péčí z vysoce kvalitního betonu a hustě tkaných ocelových tyčí. Pečlivá pozornost věnovaná technologii výroby a kvalitě materiálů, z nichž jsou naše výrobky vyrobeny, a konečně profesionální montáž nádrží nám umožňují nabídnout výjimečnou dvouletou záruku na těsnost. Všechny betonové nádrže a kanály vyrobené společností jsou vybaveny všemi zákonem požadovanými dokumenty (včetně záruky, certifikátů, osvědčení a schválení). Doprava od 3000 Kč záleží na vzdálenosti. Prosim zavolejte na telefonní číslo odpovím na všechny vaše otázky. Telefon: Robert - Webová stránka: betonová jímka - nádrž na vodu - retenční jímka - žumpa - Betónová žumpa – Jednokomorová žumpa – Septik - Betónové septiky - Nádrž na dažďovú vodu - Certifikovaná betónová žumpa - Zásobník na vodu - Septik - Dvojkomorová žumpa - Viackomorová žumpa - Betónové žumpy - Septiky - Železobetónová žumpa - Vodomerná šachta - Betonový sklep - zahradní sklep - spíž - Montážní jáma - Autokanál - 100% vodotěsný - betonove jimky
Chvalovice, vinný sklep 51 m2 + pozemky 248 m2 - komerce
Ev.č. V4288Z021-1 Nabízíme Vám k prodeji vinný sklep s pozemkem v obci Chvalovice. Sklep se nachází ve velmi oblíbené a vyhledávané sklepní uličce v krásné lokalitě u rakouských hranic. Sklep je pískovcový, je dlouhý přibližně 24 m, široký přibližně 3 m a výška stropu je 2,3 m. Sklep má klenutý strop, nově zrekonstruovaný, je suchý a chladný. Možnost rozšíření o další sklep, který má přibližně 17m, započatá rekonstrukce. Na pozemek je zavedena elektřina a nachází se zde studna. Na pozemku je možnost výstavby lisovny i s posezením dle vlastních představ, popř. i penzion. Objekt se nachází přímo u cyklistické stezky vedoucí mezi obcemi Chvalovice a Šatov a přímo vybízí k podnikatelským účelům. Sklep je ve velmi zachovalém a udržovaném stavu, vede k němu zpevněná cesta. Chvalovice jsou vinařská obec v jižní části okresu Znojmo, 8 kilometrů jižně od Znojma, na hranicích s Rakouskou republikou. Obec Chvalovice se skládá ze dvou částí – Chvalovice a Hatě. V obci je evidováno 307 domů, žije zde 675 obyvatel. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Prodam vinný sklep ve Vrbovci
Exkluzivně nabízíme k prodeji vinný sklep na jižní Moravě, v krásné vinařské obci Vrbovec, vzdálené 6 km od města Znojma. Jedná se o žádanou vinařskou obec, ležící na křižovatce mnoha cyklostezek, které spojují i obce v nedalekém Rakousku. Vinný sklep je zasazen do malebné krajiny uprostřed vinohradů, severozápadně od obce Vrbovec. Ke sklepu vede zpevněná komunikace, v obci dále naleznete veškerou občanskou vybavenost, včetně koupalistě. Vinný sklep s lisovnou je zděný, s původní střechou, krovy střechy byly vyměněny cca před 15-ti lety. Lisovna je čtvercového půdorysu, se sedlovou střechou o ploše 8x7,5 m (60 m2). Sklep má dvě samostatné chodby s možností rozšíření dle potřeb. První chodba, o celkové délce 39m, je v prvních 18ti metrech klenutá režnými cihlami, hlavní část sklepa o rozměrech 21 x ? je vyhloubena do pískovce . Druhá chodba má tvar písmene L, přičemž délka delší strany je 9 m a kratší 3 m. Sklep svou velikostí poskytuje dostatek prostoru jak pro uskladnění, tak i pro zpracovaní vína, a je připojen na el. energii. Kolem sklepa se nachází pozemek o výměře 195 m2. Sklep je vhodný pro soukromé užívání, ale i pro podnikatelský záměr. Za sklepem se nabízí vybudování zastřešené terasy pro stylové posezení s přáteli u sklenky vína.