inzerce, prodej, prodám, bazar

Skleněné lucerny na čajové svíčky

Kategorie: Ostatní

Lucerny na čajové svíčky,barva béžová,pletené z papírového pedigu, k dodání bez čajové svíčky.Kus 90 kč. Koukněte na mé ostatní inzerce ušetříte na poštovném, možnost osobního převzetí Brno, Hodonín.
Skleněné lucerny na čajové svíčky
Podobné inzeráty
Svícen dřevěný vintage na čtyřy čajové svíčky. Masivní dřevo
Dřevěný svícen vintage na čtyřy čajové svíčky ve přírodním vzhledu. Materiál: Masivní dřevo, keramika. Svícen se 4 keramickými kalíšky na čajové svíčky decentně doplní a příjemně zútulní váš domov. Součástí svícnu jsou čtyřy keramické kalíšky o prům. 5 cm, výšce 4 cm. Rozměr svícnu cca 34 x 18 cm, výška 7 cm.
Vonné čajové svíčky a náhradní náplně
Akce na čajové svíčky a náplně VillaVerde. Vůně k dispozici: Pečené jablko Jablko se skořicí Zimní pomeranč Pražené mandle Vanilka Lesní ovoce Bavlna Wellness Magnolie Levandule a vanilka Lilie Citron Harmony White Black Jahoda Třešeň Sada svíček se širokou škálou vůní a se systémem vyměnitelného vosku. Po vypálení svíčky je možné sklenici znovu použít a doplnit ji vyměnitelným voskem. Doba hoření je až 12 hodin. Svíčky, které poskytují až o 50% více světla a vůně. Navíc vám provoní domov jemnou a přitom atraktivní vůní.
Efektivní topení na čajové svíčky
Prodám Efektivní topení na čajové svíčky. Jedná se o květináč a podtácek. Na podtácek se dají svíčky - obvykle 5 až 6 kusů, ty se zapálí a přikryje se to květináčem ( který se na konstrukci našroubuje). Jedná se kvalitní hliněné nádoby.Po pár minutách se začne květináč zahřívat. Vyzkoušeno: květináč se ohřeje asi na 70-80 stupňů Celsia. Vhodný na stůl do chaty/ baráku/ bytu. Osobně sami využíváme a nemusíme v obývacím pokoji tolik topit. Hodí se ale i do skleníků, jako ochrana před jarními mrazíky. Osobní odběr ČB nebo Tábor. Po domluvě mohu poslat přes Balíkovnu, Zásilkovnu Pečlivě zabalíme do bublinkové fólie. Vlastnoruční výroba, skladem cca 5 kusů. Na objednávku dovyrobím cca do 1-5 prac dnů. Ke každe objednávce příslušný počet svíček.
bílé lucerny na svíčky
Prodám balení lucerniček - pytlíčků z voskovaného papíru na čajové svíčky. Z obou stran je výsek do tvaru srdíčka. Balení obsahuje 10 Ks o rozměru 150x90x260 mm, cena za vše.
Svíčky čajové vonné barevné, nebo bílé
Nabízím balení čajových svíček - 30 ks v krabičce. Různé vůně: vanilka, opium, lesní. Dále klasické bílé čajové svíčky bez vůně a barvy - balení 10 ks za 10,- Kč Podívejte se na moji další nabídku svíček
skleněný svícen na čajové i stojací svíčky
Prodám skleněný svícen na čajové i stojací svíčky. Nové, nepoužité, k dispozici větší množství.