inzerce, prodej, prodám, bazar

Skleněná váza - ruční práce

Kategorie: Doplňky

Prodám ručně malovanou skleněnou vázu o výšce 46cm.

Osobní převzetí v Chrudimi.
Skleněná váza - ruční práce
Podobné inzeráty
Nádherná NOVÁ dřevěná váza
Naprosto nová nepoužitá váza. Dřevěná váza je vyrobena ze dřeva Paulownia, rychle rostoucího a obnovitelného materiálu, který je šetrný k životnímu prostředí. Ve srovnání s vázou vyrobenou z jiných materiálů je dřevěná váza nerozbitná, lehká, odolná a originální. Perfektní dřevěná dekorace pro kancelář nebo domácí výzdobu, večírky, plánování svateb a další zvláštní příležitosti. Samotná dřevěná váza je důležitým prvkem dekorace, ale lze ji také dát dohromady se sušenými květinami nebo sušenou trávou. Kombinací moderních a tradičních řezbářských technik a úžasné inspirace našich umělců je dřevěná váza o rozměrech 15 x 21 cm úžasným prvkem dekoru, který se také může proměnit v krásný a promyšlený dárek pro vaši rodinu a přátele
Skleněné doplňky
Označené věci číslem : 1) skleněná kytice, průměr - 11 cm, výška - 10 cm, cena - 100,-Kč. 2) skleněná váza - prodáno. 3) skleněná váza modrá - prodáno Cena + poštovné.
Váza dynastie Ming, ruční práce
Váza dynastie Ming, ruční práce. Výška 60 cm , pěkná bez poškození.
Krasna sklenena vaza - 83 cm vysoka
Krasna sklenena vaza - 83 cm vysoka ve 100% stavu. Puvodni cena 2500 Kc. Nyni jenom 800 Kc. Pouze osobni predani v Dacicich,po domluvě v Telci nebo okoli.
Skleněná váza hnědá se zlatým motivem
Skleněná váza hnědá se zlatým motivem, šířka horního hrdla 13cm, výška 25 cm, průměr dna 11 cm.
Skleněná váza
Skleněná váza