inzerce, prodej, prodám, bazar

Skleněná magnetická tabule, nástěnka

Kategorie: Doplňky

Perfektní stav. 2 magnety zdarma.
35x35cm
Skleněná magnetická tabule, nástěnka
Podobné inzeráty
BÍLÁ tabule KERAMIC 100x100 v AL rámu magnetická nová
Prodám, novou nepoužitou BÍLOU tabuli KERAMIC povrch, rozměr 100x100 cm, v hliníkovém rámu šíře 25 mm. Provedení tabule: závěsná pro psaní za sucha stíraným fixem + magnetování. Tabule obsahuje i odkládací lištu na fixy + šroubení do zdi. Bílá plocha je odolná proti mechanickému oděru, při správném čištění doživotní bělost. Vhodné jako informační plocha. magnetic. nástěnka nebo na kreslení pro dítě. Dopravu zajistím. Do 100 km je zdarma.
Magnetická nástěnka
magnetická nástěnka zelené barvy se třema magnetama
Nová kombinovaná nástěnka 60x90 cm
Prodám novou nerozbalenou nástěnku o rozměrech 60 x 90 cm. Z jedné poloviny je magnetická vhodná k popisu fixem a z druhé poloviny klasická korková. Celá nástěnka je v dřevěném rámečku. Součástí nástěnky je jeden fix a dva magnety. Původní cena 799,-
Textilní tabule/nástěnka 60x90 v hliník rámu MODRÁ
Prodám jednou použitou (na výstavě) krásnou novou nástěnku na zeď. Nástěnka je v hliníkovém rámu a plocha je potažena modrým filcem. Velikost 60x90 cm, v balení jsou i hmoždinky a háčky na zavěšení. Na připínání se používají špendlíky nebo připínáčky.
Popisovatelná magnetická tabule 120 x 90 cm
Popisovatelná magnetická tabule fixem, hliníkový rám, 120 x 90 cm, poškozen roh ze zadní strany - viz foto
Magnetická tabule perforovaná 50 x 35 cm
Magnetická tabule perforovaná o velikost 50 X 35 cm je vyrobena z matné nerezové oceli. Lze zavěsit vodorovně či svisle. Moderním design do kanceláře, kuchyně, pokoje... V balení držák na : kartičky, propisku a pod. Nepoužitá, pouze rozbaleno, posílám bez původního obalu.