inzerce, prodej, prodám, bazar

Skládací hliníkové nájezdy / rampy - 680 kg

Kategorie: Příslušenství

Prodám univerzální, skládací, hliníkové nájezdy / rampy (2ks). Ideální pro motocykly, skútry, čtyřkolky, zahradní traktůrky nebo lehčí stavební stroje. Nájezdy jsou velmi odolné, snadno se s nimi manipuluje. Jedna rampa váží přibližně 8 kg.

Rozměry: délka 226 cm, ve složeném stavu: délka 115 cm, šířka 30 cm. Max. nosnost obou nájezdů je 680 kg(340 kg na jednu rampu). Zajišťovací popruhy/kurty jsou součástí.

Osobní odběr nebo po domluvě mohu poslat.
Nájezdy jsou nové a nikdy nepoužité.
Skládací hliníkové nájezdy / rampy - 680 kg
Podobné inzeráty
Hliníkové skládací rampy - 680 kg
Prodám univerzální nájezdy (2ks). Velmi praktické skládací hliníkové rampy pro motocykly, skútry, čtyřkolky, zahradní traktůrky, lehčí stavební stroje, invalidní vozíky, atd. Jsou vysoce odolné, snadná manipulace, jedna ližina váží pouze cca 8 kg. Rozměry: délka 225 cm, ve složeném stavu: délka 116 cm, výška 14 cm. Max. nosnost obou - 680 kg. Osobní odběr nebo mohu poslat.
Servisní nájezdy na pneumatiky až 265 mm / 2000 kg
Servisní nájezdy na auto, jsou zcela nové, nepoužité a ještě originálně zabalené. Ideální pro snadnou dostupnost při opravách automobilů, do autobazarů k vystavení vozů, dílen apod. Tovární výroba s atestem, vyrobeno ze svařovaných úhlových profilů, přípustná šířka pneumatiky až 265 mm, nosnost 2000 kg, délka - 1000 mm., úhel nájezdu u této délky ramp skutečných 17°, hmotnost celkem 19 kg. Jedná se o větší typ nájezdů, které umožňují pozvolné najetí na široké plošiny ramp, žádné malé a úzké Made in Globus vhodné tak maximálně na Fábii. Jedná se o sadu, 2 kusy. (nájezdové rampy, rampy na auto, auto nájezdy, kovové ližiny). Osobní odběr nebo mohu poslat. Servisní výškově hydraulicky nastavitelné nájezdy na auta. Jsou nové a nepoužité, 2 kusy. Cena 5900 Kč.
Univerzální skládací nájezdy - rampy
Nové stabilní skládací nájezdové rampy (2ks). Jsou vyrobeny z lehké, kvalitní oceli. Nosnost – 400 kg. Ideální pomůcka nájezdu na přívěsné vozíky, do dodávek nebo menších nákladních aut. Vhodné pro čtyřkolky, zahradní traktůrky, menší stavební stroje, motorky, atd. robustní ocelová konstrukce kvalitní zpracování univerzální stabilní perforovaný plech délka: 170 cm šířka: 22,5 cm výška: 4.7 cm maximální zatížení: 400 kg (200 kg na rampu)
Prodám víceúčelové skládací nájezdy
Víceúčelové hliníkové skládací nájezdy
ND Peugeot/Škoda, nájezdové rampy, hydraulický hever
Dobrý den. K prodeji nabízím pravé zpětné zrcátko na Peugeot 807/Citroen C8/Fiat Ulysse/ Lancia Phedra. Zrcátko má všechny motůrky a čidlo venkovní teploty. Chybí jen sklo a boční blinkr. Vnější obel je bez výraznějších škrábanců a prasklin. Barva zrcátka je stříbrná (EZR - LAK ŠEDÝ ALUMINIUM). Cena 500 Kč. Nabízím také následující náhradní díly na Škodu Felicii 1,3 40 kW s jednobodovým vstřikováním BMM: - kontaktní kroužek na volant 50 Kč (vhodný i pro vozy VW Golf a Passat) - nový spínač varovných světel 50 Kč - kniha Jak na to 50 Kč - nové manžety k poloosám cena 50 Kč - přední sklo do bočních dveří + mechanismus stahování okna 50 Kč Taktéž nabízím nájezdy (nájezdové rampy) pro opravu vozidel. Cena 1000 Kč. Déle nabízím k prodeji 2 pojízdné hydraulické hevery (zvedáky) s nosností 2 t. Oba jsou plně funkční a písty těsné. Cena po 850 Kč. Upřednostňuji osobní předání v Plzni (případně možné předání ND v Praze, Rudné nebo Chrásťanech), po dohodě možné zaslání ND v rámci ČR. Kontakt upřednostňuji přes e-mail.
ND Peugeot/Škoda, nájezdové rampy, pojízdný hever
Dobrý den. K prodeji nabízím pravé zpětné zrcátko na Peugeot 807/Citroen C8/Fiat Ulysse/ Lancia Phedra. Zrcátko má všechny motůrky a čidlo venkovní teploty. Chybí jen sklo a boční blinkr. Vnější obel je bez výraznějších škrábanců a prasklin. Barva zrcátka je stříbrná (EZR - LAK ŠEDÝ ALUMINIUM). Cena 500 Kč. Nabízím také následující náhradní díly na Škodu Felicii 1,3 40 kW s jednobodovým vstřikováním BMM: - kontaktní kroužek na volant 50 Kč (vhodný i pro vozy VW Golf a Passat) - nový spínač varovných světel 50 Kč - kniha Jak na to 50 Kč - nové manžety k poloosám cena 50 Kč - přední sklo do bočních dveří + mechanismus stahování okna 50 Kč Taktéž nabízím nájezdy (nájezdové rampy) pro opravu vozidel. Cena 1100 Kč. Déle nabízím k prodeji 2 pojízdné hydraulické hevery (zvedáky) s nosností 2 t. Oba jsou plně funkční a písty těsné. Cena po 1000 Kč. Upřednostňuji osobní předání v Plzni (případně možné předání ND v Praze, Rudné nebo Chrásťanech), po dohodě možné zaslání ND v rámci ČR. Kontakt upřednostňuji přes e-mail.