inzerce, prodej, prodám, bazar

SkipHop misticka na susenky

Kategorie: Ostatní

Prodám 2 mističky na sušenky skiphop. Používané cca 1 rok, zachovalé, vhodné do myčky. Více prosím viz foto. Před vysypáním svačinky jej chrání pružné lamely. Cena za obě 100 CZK. Osobni předání Praha.
SkipHop misticka na susenky
Podobné inzeráty
Mistička na prstýnky z pedigu
Ručnĕ pletena mistička na prstýnky růžovávýška 7cm
kufr detsky Skiphop
pred prodejem vycistim. bez vad.
taška na kočárek Skip Hop
Prodám tašku na kočárek Skip Hop, top stav, včetně prebalovaci podložky. Lze nosit i přes rameno. Celkem 10 kapes. Popis zde:
Balík oblečení vel. 62-68 Kluk
Mix oblečení ( bodyčka, trička, overaly, tepláky, kraťasy, boty) prodávám pouze kompletní balík mixu tohoto oblečení. Pokud bude osobní odběr jsem ochotná nechat i za něco pro děti např.: křupky dinosauři syrové, Pribináček vanilka nebo Lipánek, ovoce, sušenky od Hami safary, pití waterr jahoda od Kubíka.
Sladké i slané dobroty
Mrkněte na FB stránky Dobroty od Mariky a vyberte si dort, koláč, dezert, či sušenky. Zkrátka na Vaše přání upeču cokoliv si budete přát třeba i podle konkrétní fotografie, kterou mi pošlete. Těším se na Vaše objednávky.
Alete Mléčné kaše na dobrou noc ve skleničce 190 g
Prodám mléčné kaše na dobrou noc ve skleničce zn. Alete, dovezené z Německa, 190 g za 30 Kč. Příchutě: Sušenky, Čokoláda banán. Os. předání možné Praha Krč, příp. Ostrava. Pro více příkrmů pro děti z Německa se přidejte do mé skupinky na FB "Příkrmy a mňamky pro děti z Německa" :)