inzerce, prodej, prodám, bazar

Skener diapozitivů

Kategorie: Ostatní

Prodám skener diapozitivů.Minymálně požívaný.
Skener diapozitivů
Podobné inzeráty
PLUSTEK-OpticFilm 8300i SE
Prodám Plustek OpticFilm 8300i SE – 35mm skener filmů a diapozitivů – vysoce kvalitní digitální obrázky vašich filmů a diapozitivů s vysokým rozlišením. -Plustek OpticFilm 8300i SE je vybaven nejmodernějšími systémy osvětlení a optiky. Pro zajištění optimální kvality obrazu používá vysoce citlivý barevný CD senzor a LED osvětlení. Zabudovaný infračervený kanál rozpozná prach a škrábance na povrchu fólie a automaticky je odstraňuje. -Tento speciální 35mm skener filmu má skutečné optické rozlišení 0 dpi, které zaručuje ostré a živé obrazy. Výstupní soubory s až 68,9 megapixely jsou podobné těm, které jsou vytvořeny digitálním celoplošným zrcadlovkou. Můžete vytvářet vysoce kvalitní zvětšovací tisky až 36" x 24". -3,91 Dmax pro měkké odstupňování a jemné stínové detaily -Zabudovaný ICC profil -iSRD - mimořádně spolehlivé a komplexní řešení pro infračervené odstranění prachu a škrábanců K tomu ještě přidám SilverFast SE Plus 9 – profesionální software pro skenování a optimalizaci naskenovaných obrázků v plné verzi pro windows 11,cena softwaru 2500 Kč. Plustek málo používaný. Cena za všechno 11 000 Kč. JEN OSOBNÍ ODBĚR.
Diaprojektor s upraveným posunem diapozitivů shora dolů
Diaprojektor s upraveným posunem diapozitivů shora dolů, posun se provádí stisknutím páčky na přední straně projektoru. Popis funkce. První diapozitiv se vloží do dolního prostoru, potom už můžeme vložit diapozitiv shora, ten zůstane v pracovní pozici, i po následném vyjmutí spodního diapozitivu. další se vloží shora a posun se provede stisknutím páčky. K projektoru je přiložena originální náhradní žárovka Tungsram 100 W, 220 V.
3d skener - Creaform -
Prodáme 3D skener od Creaformu - 2006 včetně notebooku včetně potřebného Display portu. Notebook - Pracovní stanice Precision M 6800 Skener Přesnost od 0,1 mm možné skenování objektů 0,1 m až 3 m. Skenuje se s pomocí speciálních bodů. Přecházíme na novější technologii. Více info po tel.
Prohlížeč diapozitivů Diaspektar
Prodám Diaspektar v originál obalu s účtenkou a záručním listem. Je u toho pár diapozitivů a zásobník.....po tátovi...
Přístroj pro digitalizaci negativů a diapozitivů
Prodám nový, nepoužitý přístroj pro digitalizaci negativů a diapozitivů zn. Silvercrest. Cena včetně Zásilkovny při platbě předem na účet.
kopírování diapozitivů
Prodám originální zařízení na kopírováni diapozitivů Pentacon. Nové nikdy nepoužité. Osobně nebo + poštovné