inzerce, prodej, prodám, bazar

Skelná tkanina

Kategorie: Stavební materiál

Prodám skelnou tkaninu pro laminování o gramáži 500 g/m2.
Role o šíři 1 m, návin cca 80-100 m.
Cena 40 Kč/m2.
Odběr nejlépe celých rolí (cca 5 ks)
Skelná tkanina
Podobné inzeráty
Skelná vata,skelná vlna,KNAUF TL.150mm nebo 50mm
SKLADEM Prodám skelná vata, skelná vlna, minerální vlna, minerální vata... Tepelná izolace, zateplení. Popis: Minerálně vláknitý izolační materiál. Doporučená aplikace - víceúčelové použití. Možná aplikace – stropy a stropní podhledy, šikmé střechy, vnitřní stěny, vnější stěny (roštové konstrukce)... Součinitel tepelné vodivosti λ = 0,044 W/mK Třída reakce na oheň A1. Výrobek je balen v rolích. Balení:6,6m2 Jedná se o výrobek vyrobený v České republice s ATESTEM, určený pro CZ trh. Obdoba Isover, Rockwool, atp.. Minerální vlna, skelná vlna, skelná vata, minerální vata... Mám také parozábranu. TOP cena v České republice Nerealizované stavby Uvedená cena je za 1m2 vaty tloušťky 150mm.
Laminovací skelná tkanina 800g/m2 ,návin 50m2,80% sleva
Skelná tkanina 800g/m2 určená pro výrobu a opravy polyesterových a epoxidových laminátů a laminátových předmětů. Lodí, pádel, člunů, karoserií, bazénů, střech, jímek apod. Tato tkanina je vynikající na námořní průmysl, především části a prvky vozidla, cisterny a mrazničky, komponenty pro stavebnictví. cena za jedné klubko, běžná cena méně než poloviční gramáže a 5 x méně
Skelna vata
Skelná vata 1.000,- za kus odběr Ostopovice po domluvě Brno
Laminovací skelná tkanina
Prodám laminovací skelnou tkaninu - klubo - cca 70-80m (viz. foto) - šíře 1m, cca 145 gr/m. Cena 39,-Kč/m.
Skelná laminovací tkanina
Prodám ,cenu nabídněte.
Skelná tkanina levně
Prodám skelnou tkaninu se slevou 60% o proti eshopu. Mám 2 role různé gramáže. Neznám gramáž a počet metrů. Prodávám vše dohromady. Domluvíme se. Změřím a zvážím.