inzerce, prodej, prodám, bazar

Skartovací stroj s podavačem HSM AF500

Kategorie: Ostatní

Prodám Moderní skartovací stroj s automatickým podavačem dokumentů. Papíry ke skartování lze vkládat přímo do skartovací štěrbiny ovládané fotobuňkou nebo do velkokapacitního zásobníku s kapacitou až 500 listů, jehož obsah po uzavření stroj automaticky zpracuje.

Zásobník lze po vložení papíru uzamknout vsunutím USB paměti do zdířky. Do zpracování všech dokumentů je zásobník uzamčen. Odemknout ho lze opětovném vložením té samé USB paměti do zdířky. Po vyprázdnění zásobníku se zámek automaticky uvolní. Zásobník je vybaven čidlem přítomnosti papíru.
Pořizovací cena byla 27990,-
Cena teď 7000,- nebo dohoda
Skartovací stroj s podavačem HSM  AF500
Podobné inzeráty
Skartovací stroj Peach PS400-11
Skartovací stroj Peach PS400-11, který vám pomůže zbavit se nejen nepotřebných dokumentů, ale i starých médií, která chcete ochránit před zraky zvědavců. Skartovací hlava ve stříbrné barvě a koš v černé. Technické parametry Počet skartovaných listů: 5ks 80g/m2 Rychlost skartace: 2,5m/min Obsah koše: 7l Stupeň utajení (32757): 1 Skartovaná drť: proužek7mm Skartace CD medií: ano, 1ks Skartace kreditních karet: ano, 1ks Čidlo automatického startu Zpětný chod Hmotnost 2,5kg Rozměry: 29,7 x 18,0 x 33,5cm Hlučnost do 74dB Pravidla pro správné používání skartovacích strojů Pro správnou funkci skartovače je třeba kromě návodu dodržovat základní pravidla (v případě jejich nedodržení vám nemusí byt uznána reklamace stroje): 1) Pravidelné vysypávání koše se skartovanou drtí. V opačném případě dochází ke zpětnému "natažení" do stroje a tím k poškození nožů nebo motoru. 2) Skartovače Peach nepodporují skartaci dokumentů sepnutých dopisovými sponkami. Neskartujte dokumenty s těmito sponkami, dochází k poškození nožů. 3) Dodržujte předepsané maximální množství skartovaného papíry, neskartujte najednou větší počet listů, než pro jaké je skartovač určen. Dodržujte při tom i gramáž papíru. Při skartování papíru o vyšší gramáží musíte přizpůsobit maximální počet skartovaných listů. 4) U skartovačů podporujících skartaci CD skartujte najednou vždy jen 1ks média! 5) Používejte pravidelně olejové papíry pro údržbu stroje, prodloužíte tím životnost stroje a předejdete některým problémům. Kontrolujte své zařízení a odstraňujte pravidelně nečistoty, aby nedocházelo k "napékání" nečistot a zbytků papíru na řezné nože. Zboží je nové, původní cena 990,- Nová cena + poštovné
HSM ProfiPack C400 skartovací stroj výroba striže
Prodám rok starý skartovač HSM profipack C400 na výrobu skartonové striže. Stroj je v záruce do 30. 11. 2023, plně funkční v perfektním stavu viz foto. Možnost vyzkoušet v naší provozovně v Domažlicích. Cena: 25.000 Kč bez DPH.
Skartovací stroj SENCOR SSK 060
Prodám Skartovací stroj SENCOR SSK 060 . Jená se o nové nepoužité zboží se zárukou
Prodám stroj na přišívání rámů a podešví Spang & Brands
Prodám průmyslový prošívací stroj podešví značky Spang & Brands. Stroj je na podstavci poháněném motorem na 400 V. Jedná se o velký průmyslový stroj, který zvládne opravy, malo- i velko-sériovou výrobu, šije dvouniťkovým vázaným stehem. Stroj je starší, ale kvality materiálů, ze kterých je vyroben je neuvěřitelná. Bylo by třeba stroj vyčistit a seřídit. Je kompletní a funkční. . Ke stroji dokumentace, náhradní jehly a šídla a nějaké náhradní díly. . Rozměry: 100 x 100 x 160 cm Váha cca 330 Kg . Cena: 25 000 Kč (nový stroj stojí aktuálně 350+ tisíc, repasovaný stroj Svit cca 100 tisíc) . Máte-li o stroj zájem, ale cena se vám zdá vysoká, napište mi prosím vaši představu o ceně. Když se stroj neprodá za stanovenou cenu, bude se cena revidovat. Potom vás mohu přednostně kontaktovat, než stroj koupí někdo jiný. . Fyzicky se nachází v Lovosicích, cca 60 km Prahy.
Lesní kolový traktor HSM 805( Lkt, ukt)
Prodám HSM 805. Motor deutz fahr pětiválec vzduchem chlazený, převodovka manuální Navijáky adler 2x 6tun dálkově ovládané. Klimatizace a přídavné topení. Nový čelní rampovač, záběrové řetězy. Je k tomu i vyhrnovač klestu.(lkt,ukt) Cena 650000 kč bez DPH
Paketovací lis HSM VL 500.2
Prodám použitý paketovací lis HSM VL500.2, lisovací tlak 54 tun, balík na paletu, váha cca 400 kg. Lis je vhodný na lisování papíru, kartonu, folií, PET apod.