inzerce, prodej, prodám, bazar

Sítotisk: hliníkové sítotiskové rámy.

Kategorie: Umělecké předměty

Různé rozměry.K dispozici i rámy dřevěné se sítovinou i bez ní. Seznam rozměrů pošlu. Možnost přepravy poštou.Neváhejte, dokud je to v nabídce. Nevolejte, ale pište na e-mail.
Sítotisk: hliníkové sítotiskové rámy.
Podobné inzeráty
Dřevěné sítotiskové rámy.
Sítotiskové rámy dřevěné s nalepenou Švýcarskou sítovinou Polymon. Různé velikosti. Vhodné pro potisk triček, tašek a uměleckou práci. K dispozici i hliníkové rámy bez sítoviny. Seznam rozměrů pošlu na e-mail. Možno poslat na dobírku nebo cena + poštovné na účet.Neváhejte, dokud je to v nabídce. Nevolejte, ale pište na e-mail.
Sítotisk - portrét Andy Warhol  80-90?
Je to sítotisk, plakát k výstavě. Není od Warhola.
Amatérské obrazy s rámy.
Prodám 11 ks amatérských obrazů i na rámy. Pouze vcelku. Velmi levně, některé mají i dosti drahé rámy. Mohly by ještě někomu udělat radost. Všechny jsou ručně malované, olejomalby. Tel.: Spíše volejte.
Stanislav Hlinovský - exlibris -TOP stav
Sítotisk sign. Hlinovský. Rozměry celkem - 10x7 cm. Perfektní stav. Signováno autorem tužkou. Cena 75kč + doprava. Možno zaslat Poštou, Balíkovnou i Zásilkovnou. Osobní vyzvednutí v Jihlavě. Bližší informace a fotografie případným zájemcům zašlu.
Pasta Oner - Dear Future
Prodám sítotisk od Pasty Onera, rozměr 50x70cm, barva modrá, rok 2022. Preferuji osobní předání v Praze, popř. možnost zaslat na dobírku. Prosím kontakt přes e-mail: hoznad@
Pasta Oner - Thief
Prodám dílo Pasta Onera “Thief” Sítotisk Rozměr: 100x70cm Edice: 50Ks