inzerce, prodej, prodám, bazar

Síto pro vlhký materiál (ŠTĚPKOVAČ ELIET SUPER PROF 2000)

Kategorie: Ostatní

Nabízíme k prodeji již nevyužívané vyměnitelné síto pro vlhký materiál na štěpkovač ELIET SUPER PROF 2000. Síto se nikdy nepoužilo.
Dohoda o ceně možná.

Pouze osobní odběr.
Síto pro vlhký materiál (ŠTĚPKOVAČ ELIET SUPER PROF 2000)
Podobné inzeráty
Štěpkovač
Prodám štěpkovač za traktor od českého výrobce. Štěpkovač Urban TR 70 s dvojitým pytlovačem na rašlové pytle, seká větve do průměru 80 mm na špalíky 5 - 10 cm. Součástí stroje - kardan s třecí přetěžovací spojkou - přidaný originál setrvačník - pojezdová kolečka pro snadné zapojení stroje - připojení do ramen s otvorem 25 a také 30 mm - závěs pro přívěs - kolík + koule rok výroby 2020 Přidám 180 ks nových pytlů + cca 200 ks 1 x použitých. odkazy:
Štěpkovač maxim 850 HR
Dobrý den, Prodám štěpkovač MAXIM 850 HR. Štěpkovač byl vyroben v roce 2010, v posledních 4 letech byl štěpkovač používán sporadicky, díky nahrazení novější technologií. Na štěpkovači je nový rotor. Dále je stroj vybaven hydraulickou rukou EPSILON C70L94 z roku 2013. Celkově v dobrém stavu. Více info po tel.
výkonný foukač listí 5 koní
Prodám foukač listí Eliet BL360. Možno použít i na sníh (prašan cca do 3 cm) ELIET BL360 je malý kompaktní, ale vysoce funkční mobilní stroj s výkonnou hliníkovou turbínu o průměru 300mm a tloušťce 6mm, která zvládne nafoukat 50m3/min o rychlosti proudění vzduchu 200 km/hod! Široká turbína má tlumící účinek hluku, což je pro uživatele zvlášť příjemné. Stroj je osazen motorem BRIGGS & STRATTON o výkonu 5 koní, výkon motoru/turbíny lze jednoduše páčkou ovládat. Různými možnostmi nastavení speciálního výfukového otvoru můžete proud vzduchu optimálně řídit. Celková hmotnost 38 kg. Původní cena 32.990 Kč bez DPH. Jedná se o předváděcí kus a je ihned k odběru. Cena 18 000 Kč bez DPH, rok záruka
Obnova trávníku dosévacím strojem Eliet
Nabízíme obnovu vašeho trávníku pomocí dosévacího stroje Eliet. Princip práce stroje spočívá ve vyhloubení drážek, nafoukání semínek a opětovné překrytí zeminou a její uválení. Travní semena tak mohou vyklíčit a vzrůst i v konkurenčním prostředí již existujícího trávníku. Je vhodný na dosetí poškozeného trávníku. Stroj je vhodný také k dosévání jiných druhů semen například květinové louky. Nesmí se používat do půdy, která obsahu příliš mnoho kamení a suti. Dále umíme zlikvidovat starý trávník, překatrovat, případně namíchat zeminu s křemičitým pískem, na malých i větších plochách, založit nový trávník pomocí zakladače trávníku/rotačních bran se sečkou.
ŠTEPKOVAČ SELMAR
ŠTEPKOVAČ SELMAR Prodám štepkovač-špalíkovač SELMAR standart, bubnový systém s dvěma HSc noži,průměr zpracování dřeva do 70mm,nastavení výhozu, podavač s posuvem, náhon 560 o/min.Váha 250kg. Více informací na tel.
Štepkovač
Štepkovač Prodám výkony štepkovač za traktor, robusní konstrukce, použití do průměru od 0 do 120mm, pohon náhonovou hřídelí ,tažné oko, nastavitelný směr výhozu rozdrcené štěpky. Více info na tel.