inzerce, prodej, prodám, bazar

Síť proti hmyzu Velux na střešní okno

Kategorie: Ostatní

Originál zabalené, pasuje na jakékoliv střešní okno o rozměru 94-140 x 66
Okna Velux řady F oproti M jsou užší. Pro více informací klidně volejte.
Mám 2 ks a cena za kus 2000,-
Síť proti hmyzu Velux na střešní okno
Podobné inzeráty
Dobol fumigator 20g - dýmovnice na hubení hmyzu
Dýmovnice v plastovém kelímku po aktivaci ze sebe postupně uvolňuje suchý insekticidní kouř. Díky dýmu se jemné částečky aktivní látky šíří a pronikají do všech zákoutí a škvír. Dýmem šířená účinná látka cyphenothrin (syntetický pyretroid), působí kontaktně na lezoucí i létající hmyz. Při kontaktem s ní dochází u škůdců k narušení jejich nervového systému a následnému rychlému uhynutí. Dým se dostane opravdu téměř všude. Problém s neúplným vyhubením hmyzu nastává pouze v případech, kdy je v místnosti neprodyšná podlaha (linoleum, dlažba, plovoučka), pod kterou můžou být někteří škůdci ukryti. Jak použít Dobol Fumigator Z míst, které se chystáte ošetřit, přesuňte veškerá zvířata i málo odolné pokojové rostliny. Akvária důkladně zakryjte a vypněte vzduchování, případně je odkliďte. Zavřete okna i dveře a utěsněte větrací otvory. Naopak otevřete dvířka skříní, zásuvky a všechna místa, kde by se škodlivý hmyz mohl ukrývat. Jak dýmovnici aktivovat - Strhněte hliníkový kryt z plastové dózy a vyjměte dýmovnici která je zabalená ještě v jednom hliníkovém obalu. - Plastovou dózu naplňte vodou po vyznačenou úroveň (zhruba 1cm vody) a umístěte ji doprostřed místnosti. - Dýmovnici vyjměte z hliníkového obalu a vložte ji do dózy s vodou tak, aby červená strana dýmovnice byla nahoře. - Otvory v dýmovnici nijak nepropichujte ani nezvětšujte. - Urychleně opusťte místnost a nechte dýmovnici působit minimálně 3 hodiny. - Po návratu do místnosti důkladně vyvětrejte. Při ošetřování větších prostor použijte více dýmovnic. Dávkování Dobol Fumigator Dávkování přípravku proti lezoucímu hmyzu Proti švábům, blechám, štěnicím, molům, broukům, pavoukům a mravencům a jinému lezoucímu hmyzu použijte jednu 20gramovou dýmovnici na 55 m² podlahové plochy nebo na 130 m³ prostoru. Při likvidaci blech nebo štěnic, které jsou velmi odolné doporučujeme použít po dýmovnici ještě postřik na štěnice a blechy Protect. Dávkování přípravku proti létajícímu hmyzu Proti mouchám, vosám, komárům, molům a jinému létajícímu hmyzu 1 dýmovnici ( 20 g) na 100 m² podlahové plochy nebo na 260 m³ prostoru.
Sítě proti hmyzu - nepoužité, 55% sleva.
Sítě proti hmyzu - nepoužité, 55% sleva. ---- 2 ks AL. extrud. okenní síť proti hmyzu s lemem bílá š/v 604/1383 PVC háček V1=28mm do děleného okna š/v 1450/1540, cena 340Kč/ks ---- 1 ks AL. extrud. okenní síť proti hmyzu s lemem bílá š/v 718/1383 PVC háček V1=28mm do okenního rámu š/v 850/1540, cena 370Kč Možno i jednotlivě.
Síťe proti hmyzu do oken a balkonovych dveri
Prodam sítě proti hmyzu na okna a balk. Dveře v barvě Zlatý dub. Okna pevné sítě. Na balk. dveře otevíravá síť na magnet s panty a síť posuvná na balk. Dveře. Oboje sítě na dveře mohou být levé i pravé.cena za oevné síťe 300 Kč/1ks. Otvirava siť na balk. dveře 600 kč a posuvná síť 2000 kč
Síť proti hmyzu
Síť proti hmyzu do střešního okna Velux, nová nerozbalená
Zcela zatemňující roleta VELUX CK01 edice Colour by You
Prodám nepoužitou zcelazatemňující roletku VELUX na střešní okno GGL CK01 (tj. velikost 55x70cm) v barevné edici Colour by You – odstín modré, RAL 220 50 05 (odstín si můžete prohlédnout zadáním čísla RAL na webu VELUXu zde: Roletka nám zbyla z montáž, je nepoužitá, zabalená v originálním balení. Při nákupu bude vystavena faktura, záruka na výrobek je 24 měsíců od zakoupení. Pokud bydlíte cca do 50 km do Blanska, není problém domluvit se i na montáži roletky. Informace o výrobku: • Vnitřní zcelazatemňující látková roletka • Manuální ovládání • Plynulé polohování v jakékoliv pozici díky bočním lištám • Jednoduchá montáž díky systému Pick&Click™ • Běžná cena: 2 400 Kč vč. DPH
UV lampa proti hmyzu - lapač hmyzu 4 W
Prodám lapač hmyzu.Létající hmyz je přitahován UV zářením. Při cestě za světlem vlétne hmyz na proudem nabitou elektrodu. Hubí mouchy, komáry, vosy, sršně a další obtížný hmyz.