inzerce, prodej, prodám, bazar

Singlespeed

Kategorie: Ostatní cyklistika

Prodám městské kolo singlespeed od značky fabric cycles geneva.kolo jako nové ujeto cca 3km.vše v top stavu.velikost rámu 56.kola 28"
Singlespeed
Podobné inzeráty
Liberta Gentleman - Luxusní Retro Singlespeed
Zimní cena! Liberta po kompletním servisu, stav nového kola. Krásný původní lak a bezchybný chrom. Původní funkční osvětlení na dynamo a raritní zvonek Velamos. Převod 46/20 - ideální na městské projížďky. Kolo má po přestavbě najeto 15km, připraveno na další sezonu. Nové kola - super lehké a pevné dvoustěnné ráfky Nové lehounké pláště s ochranou proti propíchnutí ProtectLight 9+ Nové duše Nové brzdové lanká Nové brzdové bovdeny Brzdové špalky Nové retro brzdové páčky Nové pohodlné retro nášlapy Zašlu i na dobírku + 250kč předem na účet
Pinky Cruiser - Luxusní Retro Singlespeed
Stav nového kola! Perfektní imidžový cruiser na víkendové vyjížďky městem. Rám a vydlice německé výroby, kola československé, všecho ostatní nové. Kolo je po kompletní renovaci, krásny nový matný lak. Ideální městský převod 42/20 Pohodlné gripy Pohodlné retro sedlo Dobové světlo Přední brzda páčková Zadní brzda torpédo Zašlu taky na dobírku, +250 kč předem na účet.
Eska Singlespeed  - Jako Nová
Zimní cena! Eska po kompletním servisu - stav nového kola. Sběratelský kus. Perfektní dárek! Krásný původní metalízový lak a bezchybný chrom. Původní funkční osvětlení na dynamo. Převod 46/20 - ideální na městské projížďky. Kolo do šroubku rozebráno, vyčištěno, promazáno, připraveno na sezonu. Nové kola - super lehké a pevné dvoustěnné ráfky Nové lehounké pláště s ochranou proti propíchnutí ProtectLight 9+ Nové duše Nové brzdové lanká Nové brzdové bovdeny Brzdové špalky Retro brzdové páčky Nové luxusní bílé omotávky Nové bílé retro sedlo Nový řetěz Zašlu i na dobírku + 250kč předem na účet Při rychlém jednání, možná dohoda na ceně.