inzerce, prodej, prodám, bazar

Silikonový jídelní set Petite&Mars

Kategorie: Ostatní

Prodám cca 3x použitý silikonový jídelní set Petite&Mars. Miska nedrží na tácu u židličky.

Barva Desert Sand, bez známek použití, fakturu doložím.

Osobní předání možné v Praze a okolí.
Silikonový jídelní set Petite&Mars
Podobné inzeráty
Zimni fusak Petite Mars
Zimni fusak znacky Petite Mars, po jednom diteti. Pratelny. Hrejivy. Odepinatelna spodni cast je lehce udrzovatelna v pripade ze ma dite uz i boticky. Kolem hlavicky se da fusak stahnout snurkama a tim je miminko v teple. Je vhodny jak do korby pro miminko, tak i nasledne do sportaku pro chodici deti, je dostatecne veliky.
Vložka do kočárku Petite&Mars
Prodám úplně novou, pouze 1x vyzkoušenou, vložku z paměťové pěny do sportovního kočárku značky Petite&Mars. Vložka z paměťově pěny je navržena tak, aby absorbovala otřesy během jízdy na nerovném terénu. Hustá paměťová pěna zajišťuje maximální podporu a pohodlí. Optimálně se přizpůsobí tvaru těla vašeho dítěte. Lze ji použít během chladných i teplých dní. Univerzální design je kompatibilní s téměř všemi kočárky.
Vojenské várnice MARS 12L a 25L
Dobrý den, prodám 1ks 25L vojenskou várnici MARS jako nová, cena 1400Kč. 3ks 12L vojenskou várnici MARS, 2ks jako nové, cena 800Kč/ks, 1ks používaná, cena 400Kč. Cena za komplet 3000Kč.
Ratanový jídelní stůl HAITI + 2x židle HAITI
Prodám půl roku používány set nábytku. Stůl pc 3990kč židle pc 1390kč. Rozměr stolu90×150×V74cm Jídelní stůl Haiti. Tento jídelní stůl z oceli s povrchovou úpravou je vyroben z umělého ratanu. Vršek stolu pokrývá skleněná deska o tloušťce 5mm. Umělý ratan zajistí bezúdržbovost. Díky použitým materiálům je jídelní stůl lehký a snadno přenositelný. Nosnost 50 kg. Použitý materiál: Umělý ratan - nevyžaduje téměř žádnou údržbu a může být dlouhodobě vystaven nepříznivému počasí. Ocel -  velmi moderní materiál, vyhledávaný zejména pro svou pevnost a stabilitu. Skleněná deska stolu - bezpečnostní.  Jídelní židle jsou stohovatelné. Maximální zatížení 100 kg.  Rozměry62×56×V94cm
Nový set do kočárku Petite Mars Street +
Podložka do kočárku, ochrana na obě madla, jarní nánožníková deka. Vše nové nevyužité. Možnost zaslat přes zásilkovnu.
Zimní fusak Petite Chérie Leo Smoked Pearl
Nový zimní fusak značky Petite Chérie. Velmi teplý, nadýchaný a kvalitně zpracovaný. Fusak má odnímatelnou kožešinu, vrchní část lze celou odepnout a sundat (zip po obou stranách). Má univerzální otvory na pásy, vhodný do korby i sportovního kočárku. Je vhodný od narození do cca tří let věku, 100 x 50 cm. Preferuji osobní předání Frýdek-Místek, Ostrava a okolí. V případě zaslání bude cena navýšena o poštovné a balné.