inzerce, prodej, prodám, bazar

Sika tack panel primer 1000ml penetrace

Kategorie: Stavební materiál

Expirace 3/22 , dobře skladováno, funguje. Používá se při montazi odvětrávaných fasád lepením např cembrit nebo fundermax desek na kovový rošt.
Stojí 2700,- v obchodě.
Používá se s Sika aktivator 205 odmastovacem a lepidlem Sika tack panel v kombinaci s oboustrannou lepící paskou Sika tape.
Sika tack panel primer  1000ml  penetrace
Podobné inzeráty
Penetrace Mapei Primer G Pro 5 kg,
Primer G Pro je inovovaný, světle modrý, vysoce účinný, rychleschnoucí penetrační nátěr s vysokou penetrační schopností bez obsahu rozpouštědel, z vysoce kvalitních syntetických pryskyřic ve vodní disperzi, který po vyschnutí tvoří transparentní, pružnou, kompaktní vrstvu, která sjednocuje podklad a zvyšuje přídržnost samonivelačních hmot, tmelů, nátěrů, lepidel, a omítek k podkladu. Penetrační nátěr Primer G Pro je určený pro savé podklady v interiéru i exteriéru. Používá se na podklady s různou savostí, jakými jsou beton, cementové a anhydridové potěry (i vytápěné), tradiční cementové a vápenocementové omítky, sádrové omítky, sádrokartonové, sádrovláknité, vláknocementové, dřevotřískové desky, pórobeton, cihly, keramické tvárnice, silikátové bloky atd., před prováděním hydroizolací, instalací obkladů, aplikací samonivelačních hmot, vyrovnáváním a vyhlazováním podkladů, nátěry, tapetováním a jinými dokončovacími pracemi. možnost odběru vícero kusů. možnost dovézt,více informací na emailu stavmaterial@ nebo na tel
Penetrace Mapei Primer G Pro 10L a 5L
Kupujete to, co vidíte na fotografii. ___________________________________________________________________________ !!!!!!!!! NOVÉ !!!!!!!!!!!! Specifikace na fotkách. Mapei Penetrace Primer G Pro 10L - cena 1050 Kč. Mapei Penetrace Primer G Pro 5L - cena 550 Kč. Při odběru obou penetrací cena 1500 Kč (sleva 100 Kč). --------------------------------------------------------------------------------- Možno zaslat pouze poštou za 150 Kč při platbě předem na účet. Kontakt přes email: drahos02@ !!!!!!!!!PODÍVEJTE SE NA MÉ OSTATNÍ INZERÁTY VÍCE ZBOŽÍ JEDNO POŠTOVNÉ !!!!!!!!!!!
SIKA - Sika Plan G20 - Steršná Fólia
Predám zvyšok strešnej fólie na ploché strechy SIKA PLAN G20 o rozmere 4m x 2m. Ďalej strešnú fóliu SIKA na tvarovanie detailov o rozmere 99cm x 135cm. Mám ešte 2 natavovacie plechy SIKA o rozmere 1,0m x 1,0m a 1,0m x 0,7m. Ideálne na pokrytie malej strechy na kurín, búdy pre psa alebo iba nejaký typ jednoduchého prestrešenia. Cena za všetko je 80,-€. Rozumnej dohode sa nebránim. K obhliadke a osobnému odberu kedykoľvek v Poprade alebo pošlem kdekoľvek na dobierku. Fotky sú originálne a autentické. 00421903258852.
MAMUT GLUE (High tack) 290ml bílý
Dobrý den, PRODÁM MAMUT GLUE (High tack) 290ml bílý Jeho největší výhodou je okamžitá fixace 500 kg/m2. Využijete ho všude tam, kde potřebujete něco rychle přilepit a nemůžete předmět z jakýchkoliv důvodů zatížit, než lepidlo vytvrdne. S tím souvisí jeho tužší konzistence. Lepidlo MAMUT GLUE High Tack nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty. Jedná se o speciální modifikaci MS polymerů, vytvářející po vytvrzení přetíratelný vysokopevnostní a elastický spoj. Není agresívní k podkladům, je ideální pro lepení zrcadel. 1 kus - 150 KČ s DPH / 123,96 dez DPH Skladem v Hradec Králové
penetrace sika,roxory
prodam Sika® Level-01 Primer cca 20litru zbytek ze stavby stale v teple. dale 20kusu roxoru delka 6metru
Penetrace Mapei Primer G Pro 5 kg PRIMERGPRO5
Zbylo nám ze stavby, neotevřené, koupeno v Siku, v současnosti cena 920 Kč. Prodávám za 650 Kč. Posílat se to asi nevyplatí... takže jen osobní předání.