inzerce, prodej, prodám, bazar

Sibiřský Husky ke krytí

Kategorie: Psi

Nabízíme našeho krasavce sibiřského huskyho ke krytí ne na prodej. Jmenuje se Nymerio a je to čistokrevný husky bez PP. Je velice přátelský, hodný, společenský, hravý, inteligentní, akční a učenlivý. Miluje děti a společnost.
Pejsek je jen venku ale po práci si ho většinou bereme na hodinku dvě nahoru, aby si pohrál se svým kámošem kocourem... Vyrůstali spolu tak jsou na sebe zvyklí, tak proto jsou některé fotečky z domu. Většina fotek je starší není problém na přání poslat aktuální fotečky nebo video, popřípadě fotku rodičů.
Co se týče částky někdo si bere za každou schůzku to my neděláme. Můžete přijet kdykoliv kolikrát chcete. Je to jednorázová platba hned co se zadaří, že skočí a spojí se. Klidně můžete přijet opakovaně kolikrát chcete, aby skočil víckrát v době hárání, ať je větší šance, že se zadaří to už bude v ceně. Aby jsme si rozuměli, když si budou jen hrát a neskočí, tak nic neúčtujeme. Ale určitě se zadaří máme skvělé zkušenosti.

Pište prosím SMS na cizí čísla většinou nezvedám.

Krytí (Pokud chovatel zatouží po štěňátkách, bude nutné psa a fenku tzv. připustit, aby došlo k pohlavnímu aktu neboli krytí)
Sibiřský Husky ke krytí
Podobné inzeráty
Sibírsky husky, hasky fenka
Predám čistokrvné modrooké šteniatko plemena Sibiřsky husky. Fenka je pravidelne odčervovaná a 2krát zaočkovaná. Odber možný ihneď. V prípade záujmu som po dohode ochotný priviesť šteniatko na hranicu do Český Tešín.
Sibírsky husky čokoladová fenka
Predám čistokrvné modrooké šteniatko plemena Sibiřsky husky. Fenka je pravidelne odčervovaná a 2krát zaočkovaná. Odber možný ihneď. V prípade záujmu som po dohode ochotný priviesť šteniatko na hranicu do Český Tešín.
Sibírsky husky, hasky šteniatka
Predám čistokrvné modrooké šteniatka plemena Sibiřsky husky. Šteniatka sú pravidelne odčervované a zaočkované. V prípade záujmu som po dohode ochotný priviesť šteniatko na hranicu do Český Tešín.
Sibirsky  Husky
Prodam čistokrvny 8 tyždnovy Sibirsky Husky Modry oči maju .Mám fenky a psíky.očkovany ,odčerveny a čipovany.cena 200 eu.
Štěňátka sibiřský husky
Prodám čistokrevná štěňátka sibiřský husky bez PP. Narozená 23.1.2023. 2 holky a kluk. Štěňátka jsou vymazlená. Odběr možný ihned.Do nových domovů půjdou odčervené,očkované,kupni smlouva samozřejmostí. Hledáme pro ně páníčky, které je nebudou mít jako psy po boku, ale jako členy své rodiny a dlouholeté parťáky s šťastným domovem. Pouze do dobrých rukou. Na posledních fotkách matka od mladí zvyklá na pštrosi,koně,králíky,slepice a ostatní zvířata naprostý mazel, miluje děti a je věrný parťák. Nezávazná návštěva vítána Poslední foto otec.
Sibiřský husky
Prodám čistokrevná štěňátka sibiřský husky, 3 pejsci a 2 fenky, bez PP.Narozená 4.2.2023, k odběru budou od 3.4.2023, budou odčervená a naočkována. Pro více informací mě kontaktujte.