inzerce, prodej, prodám, bazar

Shiba Inu s PP

Kategorie: Psi

Nabízím k prodeji čistokrevná štěňátka - fenky (viz akt.foto) Shiba inu s PP (ně uci), štěňátka jsou veterinárně zkontrolována, jsou očkovaná, 3x odčervená, jsou zvyklá na granulky zn. Royal Canin. Kupní smlouva, poradenství samozřejmostí. Oba rodiče (otec víz foto) jsou u nás k vidění. Krátké video ke shlédnutí :
Shiba Inu s PP
Podobné inzeráty
Shiba - Shikoku
Shikoku s PP a Shiba Shikoku je krásné,vzácné a neznámé japonské plemeno. Další v řadě jako Akita Inu, Shiba..... Váha 15 - 20kg. Chovatelská stanice na Shikoku, Akitu Inu, Shibu. Bereme rezervace na štěňátka Shibinky, Shikoku z krásného spojení. Rodiče skvělých povah, exteriéru i zdraví Patelly 0/0, DKK A/A oči čité na 16 očních vad i štítné žlázy v pořádku i srdíčka. Rodiče k vidění u nás doma. Jsou nepříbuzné. Žijí s námi doma ne v kotcích. U štěňátek předpoklad dobrého zdraví, krásného vzhledu a dobrého charakteru i výstavní předpoklady mají. Štěňátka jsou k odběru duben, květen 2023. Máme zájem pouze o vážné a seriózní zájemce. Štěňátka budou očkovaná, čipovaná, odčervená, včetně rodokmenu, euro pasu a balíčku pro začátek, odchovaná v rodině. Zájemci na Shibu a Shikoku mohou volat na tel. +420 Upřednostňujeme rozhovor po telefonu. Děkujeme
Kúpim psa plemena shiba inu
Kúpim psa (šteňa) plemena shiba inu bez pp. Ideálne by bolo v rámci Brna a okolia. Výhodou by bola shiba čiernej farby, ale nie je to potrebné. O shibu z chovatelských staníc nemám záujem. Cena dohodou. Moja predstava je okolo 8000kč. Ďakujem za vaše ponuky.
Shiba inu fenka
Z dôvodu sťahovania predávam dvojročnú čistokrvnú fenku Shiba Inu,ešťe nemala šťeniatká,je pravidelne očkovaná, má očkovací preukaz,čipovaná,100% zdravá.Dohoda je možná.
Shiba inu bez PP
Prodáme tři štěňátka shiba inu (2 fenky, 1 pes), pouze do dobrých rukou. Jedná se o druhý vrh (zároveň poslední - další již nechceme), vlastníme oba rodiče. Oba mají úžasnou, přátelskou povahu. Štěňátka se narodila 3. 3. 2023, k odběru budou od 29. dubna 2023. Budou 4x odčervená, očipovaná, naočkovaná. Každé dostane do nové rodiny oblíbenou hračku a granule Royal Canin. Cena za psa je 16 000,- za fenku 18 000,- Kč. Po dohodě je možné se na štěňátka přijet předem podívat.
Shiba inu bez pp
Dobrý den prodám krásné tři fenečky shiba inu mají cca 2 měsíce v dospělosti budou mít výšku 33-41cm a hmotnost 6 až 9kg mají za sebou odčervení, očkování papáji granulky značky Royal Canin při více informací mě kontaktujte na tel na SMS nereagují
Prodám psa Shiba Inu
Dobrý večer,nabídnu zde našeho psa,kterému je 6 let,jedná se o čistokrevného,chovného psa Shiba Inu,který má papíry a certifikáty.Prodavame ho z důvodu dlouhodobého onemocnění krve našeho syna,kdy po všech možných vyšetřeních se přišlo na to,že původcem jsou psí bakterie.Jenam to velice líto,ale syna máme raději a tak Buddy musí z domu k někomu,kdo mu dá lásku,pocit bezpečí a domov.Pejsek je řádně očkován,je klidný,vyrovnaný.Nesnesese s psi,fenky a ostatní zvířátka mu nevadí.Buddy bude prodan formou adopční smlouvy.Dostane vše sebou,takže nový majitel se nemusí v začátcích o nic starat a mít zbytečně drahé počáteční výdaje.Poprosim všechny zájemce aby se nesnažili chtít pejska zdarma,protože i my ho jako štěně koupili a měli s ním nemalé výdaje.Odkazi však na to,že Buddy není kastrovaný a tak ještě je schopen při připuštění naopak peníze svému páníčkovi vydělat. Děkuji a přeji všem krásný večer.