inzerce, prodej, prodám, bazar

Sháhím Bengálského kocoura ke krytí

Kategorie: Kočky

Mám roční Bengálskou kočičku bez PP a je čistokrevná.
Sháhím Bengálského kocoura ke krytí
Podobné inzeráty
Bengálský kocour ke krytí
Nabízím ke krytí krásného bengálského kocoura s PP. Je pořízen z chovné stanice Storm Born. Má krásné rozety. Je negativní na PK-def, PRA-b, Mycoplasmu, Streptococcus a Ureaplasmu. Krytí jen s kočky co mají také PP.
bengálský leopardí mramorovaný kocour na krytí
nabízím bengálského mramorovaného kocoura na krytí,čistokrevný bez PP,čtyřletý,cena krytí 1000 kč, tel- 339211. skuhrov nad bělou.
Hledám kocoura ke krytí
Dobrý den, hledám kocoura na krytí pro kočičku serengeti cat, nejlépe siamského kocoura nebo orientálního. Kočička je čistokrevná, bez PP
Bengálský kocour ke krytí
Nabízím krásného mramorového bengálského kocoura ke krytí. Bez PP, 1 rok starý. Štítary
Britský modrý kocour ke krytí
Nabízím krytí dvouletým britským modrým kocourem. Maminka i otec kocoura jsou čistokrevní briťáci. Doma k vidění maminka od kocoura. Má za sebou už několikanásobné úspěšné krytí, je zkušený. Má velmi klidnou povahu. Je to velký mazel. Kocourek je očkovaný, odčervený a pravidelně navštěvujeme veterináře. Kontaktujte mě na telefonním čísle v inzerátu, volat můžete kdykoliv po přečtení inzerátu, celoročně:).
bengálský leopardí kocour na krytí.
nabízím bengálského leopardího kocourka na krytí,čistokrevný bez PP,zlatohnědý tečkovaný,tříletý,výkonný a úspěšný,ke kočkám přátelský a hodný. tel- 339211. cena krytí 1000 kč. skuhrov nad bělou- orlické hory.