inzerce, prodej, prodám, bazar

Set nábytku Jitona 1964 H. Nepožitek

Kategorie: Ostatní nábytek

K dispozici stůl se 4 židlemi a skříňka na lůžkoviny.
Nábytek navrhl Hubert Nepožitek pro výrobce Jitona. Jedná se o kultovní nábytek z 60. let. Hrany jsou lemované hliníkovými lištami. Model z roku 1964.

Stůl má dva poškozené rohy, které pujdou opravit.

K vyzvednutí ve Vratimově.
Set nábytku Jitona 1964 H. Nepožitek
Podobné inzeráty
Retro komoda s barem B. Landsman a H. Nepožitek - č.2
Prodám retro komodu s barem v původním krásném stavu. Navrhl Bohumil Landsman a Hubert Nepožitek pro Jitona nábytek v 60. letech 20. století. Komoda je ve výborném zachovalém stavu, dřevo zdravé, všechna skla kompletní. Rozměry: 136 x 118 x 31 cm (V x Š x H). Osobní převzetí Město Touškov (po dohodě možnost zajištění dopravy v okolí).
Retro komoda s barem B. Landsman a H. Nepožitek
Prodám retro komodu / skříňku s barem v původním zachovalém stavu. Navrhl Bohumil Landsman a Hubert Nepožitek pro Jitona nábytek v 60. letech 20. století. Komoda je včetně černého opaxitového skla, skleněných posuvných a umakartových dvířek. Rozměry: 136 x 118 x 31 cm (V x Š x H). Osobní převzetí Město Touškov.
Retro komoda s barem B. Landsman a H. Nepožitek
Prodám retro komodu s barem v původním velice zachovalém stavu. Navrhl Bohumil Landsman a Hubert Nepožitek pro Jitona nábytek v 60. letech 20. století. Komoda je ve krásném zachovalém stavu, dřevo zdravé, všechna skla kompletní. Rozměry: 136 x 118 x 31 cm (V x Š x H). Osobní převzetí Město Touškov (po dohodě možnost zajištění dopravy v okolí).
Retro komoda B. Landsman a H. Nepožitek - Brusel
Prodám retro komodu s černým opaxitovým sklem v původním velice zachovalém stavu. Navrhl Bohumil Landsman a Hubert Nepožitek v 60. letech 20. století pro Jitona nábytek. Dřevo zdravé, zamykání plně funkční. Rozměry: Rozměry: 118 x 42 x 78 cm (Š x H x V). Osobní převzetí Město Touškov.
Retro komoda - B. Landsman a H. Nepožitek - Brusel
Prodám retro komodu v původním zachovalém stavu. Navrh Bohumil Landsman a Hubert Nepožitek pro Jitona nábytek v 60. letech 20. století. Horní deska je černé opaxitové sklo, styl Brusel. Komoda je konstrukčně naprosto v pořádku, zamykání funkční, pouze nese známky běžného používání. Rozměry: 118 x 42 x 78 cm (Š x H x V) Osobní převzetí Město Touškov.
Retro peřiňák Jitona
Prodám retro peřiňák návrháře Bohumila Landsmana/Jitona z 60. let. Stav viz foto. Mám k tomu případně další skříňky a sekretáře. Rozměry: 86 x 37 x 79 cm (Š x H x V). Prosím pište SMS, zavolám zpět. Děkuji