inzerce, prodej, prodám, bazar

Set kraťasy + top bez ramínek

Kategorie: Ostatní

Kraťasy H&M, značeny vel. 36, ale odpovídá 38. Top Tally Weijl bez ramínek vel. 40. Cena za vše 200 Kč, jednotlivě 150 Kč/ks + poštovné.
Set kraťasy + top bez ramínek
Podobné inzeráty
Shein květinový letní set top s kraťasy
Dámský set tropické šortky s topíkem zn. Shein ✒ úplně nový, nenošený, špatně zvolená velikost ✒ kraťasy s vysokým pasem, v pase na gumu + vázací pásek, lze libovolně vázat vepředu i vzadu ✒ silnější nepatrně poddajný materiál: 95% polyester, 5% elastan ✒ vel. psaná L, ale odpovídá spíše XL, možná i XXL (foceno na postavě 38/178), kraťasy: délka 42cm, pas 39 - cca 63cm x2, boky až cca 72cm x2 top: délku lze regulovat nastavením ramínek, prsa 54 - cca 61cm x2, pod prsy v místě gumy 38 - cca 60cm x2 + poštovné 79 Kč Zásilkovna nebo 100 Kč ČP PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o který předmět se přímo jedná) - kvůli nevhodným telefonátům, perverzním nabídkám a v poslední době šířícím se podvodům, komunikuji pouze přes email, vážným zájemcům odpověď posílám velmi rychle (na SMS a WhatsApp neodpovídám) - poštovné a balné zobrazeno v popisku - platba předem na účet - ze špatných zkušeností na dobírku již neposílám - balíčky posílám po připsání peněz na účet: ideálně přes Zásilkovnu nebo ČP (na poštu/ Zásilkovnu jezdím 2x týdně, většinou v pondělí a ve čtvrtek ráno) - z časových důvodů osobní předání nenabízím - nabízím hlavně dámské věci a doplňky kamarádek (převážně šaty) a něco výhodného a velmi zachovalého po dětech - inzeruji i jinde, na vyžádání případně pošlu odkaz pro více nabídek i pro ověření důvěryhodnosti
IKEA maličkosti, doplňky
1) Plastové krabice s kolečky IKEA VESSLA, bílá, 39x39 cm. Používaná, avšak bez vad a deformací, dobrý stav bez velkých známek používání. 79 Kč 2) Skleněné kořenky s plastovým víčkem IKEA 365+ IHÄRDIG, čiré sklo, černý plast, objem 15 cl. Ze všech kusů byla jedna kořenka chvilku použita, ostatní tři nepoužity. 4 ks celkem za 59 Kč. 3) Skleněná dóza s hliníkovým víkem IKEA BURKEN. Číré sklo. Objem 0,5 l, výška cca 10 cm, průměr cca 10 cm. Velmi dobrý stav. 59 Kč. 4) Oválná zapékací mísa IKEA. Rozměry oválu cca 32 cm x 22 cm, výška cca 6 cm. Keramická. Barva bílá. Velmi dobrý stav, zespoda lehce ošoupáno z přesouvání z místa na místo ve skříni. 139 Kč. 5) Květník/květináč IKEA , bílá, průměr cca 12,5 cm, výška cca 10 cm. Nepoužitý. 25 Kč. 6) Květník/květináč IKEA PAPAJA, bílá, průměr cca 12 cm , výška cca 19 cm. Nepoužitý. 35 Kč. 7) Rám na obraz/ fotku IKEA RIBBA 30x40 cm. Kompletní včetně skla a vložky na zmenšení plochy na 21x30 cm. Barva rámu černá. ! POZOR ! Při vybalování se lehce poškodil jeden roh, viz fotky (asi lze zabarvit černou barvou a pověsit tímto rohem nahoru, aby vada byla co nejméně znatelná). 29 Kč. 8) 3 ks ramínek se svorkami IKEA. Délka cca 33 cm. Nepoužité. Celkem za 29 Kč. 9) 3 ks ramínek IKEA na kalhoty. Rozevírací. Nepoužité. Celkem za 29 Kč. Více viz fotky. (Na žádost lze poslat více fotek.) Převzít lze v Praze po předchozí domluvě v ul. Veronské nám. (Horní Měcholupy, dle domluvy) nebo případně Podleská (Uhříněves, dle domluvy v pracovní dny přes den), Za Valem (Kunratice, dle domluvy večery, víkendy), K Hrušovu (Šterboholy, dle domluvy, nepravidelně). Věci, u kterých to dává smysl, lze po domluvě zaslat přes Zásilkovnu za 84 Kč, nebo Balíkovnu za 70 Kč (79 Kč Zásilkovna, 65 Kč Balíkovna + 5 Kč za práci a materiál) nebo jinak podle domluvy. Podívejte se na další věci k prodeji.
Prostorový stojan/štendr na textil
Nabízím k dodání prostorový stojan s hrazdou pro zavěšení ramínek k vystavení textilu, vzorků látek, koberců atd. Disponujeme prvky a díly pro výrobu uvedeného, kdy nabízíme možnost barevné volby KCE a soklového obkladu. Tyč k zavěšení ramínek je vyrobena z nerezové oceli. Celkové rozměry: Šířka: 1 520 mm Výška: 1 650 mm Hloubka: 600 mm Vrchní štítek pro umístění reklamy je odnímatelný (celková výška bez štítku: 1 420 mm) CENA : komplet s vlastní modifikací 4.500kč (celkem k dispozici materiál na 4 kusy, časovost výroby 10dnů) Pro více informací volejte:
34 ks oblečení, Celý šatník - 2x bundy, 8x džíny, 14x trička
Prodám věci z šatníku, které nepoužívám. Vše čisté a 3x vyprané. 2x teplákové kraťasy 1x kraťasy 8x džiny velikosti 31 a 32 (skinny a regular) 14x tričko (mezi nimy i quicksilver, DC, ZARA) 2x dlouhý rukáv 3x košile 2x mikina 2x bunda Pár věcí nejsou ani jednou nošené (boty, modrá bunda, a asi 4 džíny) Vše je ve velikostech M a L, trička jsou i S. Boty jsou velikost 43. Zdarma přenechám i kovový šatník z IKEA, bez ramínek. Pohybuji se kolem Nových Butovic, v případě zájmu mi neváhejte zavolat. :)
Mix ramínek
Prodám mix ramínek cena je pevná posílám českou poštou nebo osobni předání
Ramínka - na šaty, kalhoty a další, od 50 halířů
Různé druhy ramínek - na šaty, kalhoty,... • Ramínka na spodní prádlo: 0,50 Kč/ks • Ramínka na šaty, trička, halenky: 1 Kč/ks • Ramínka skřipcové na sukně, kalhoty: 2,5 Kč/ks • Ramínka nejširší skřipcové: 3 Kč/ks Osobní odběr v Plzni, nebo se poštovné odvíjí podle počtu ramínek V případě zájmu pište prosím na e-mail katka.kabi@