inzerce, prodej, prodám, bazar

Set 3x obraz na stěnu (béžové)

Kategorie: Doplňky

jako nové, koupeno na Deseniu za:

pírko (30x40) - 380,-
aperol (20x30) - 250,-
žena (20x30) - 250,-
3x rámeček - 600,-

dohromady tedy 1.480,- , přenechám za 790,-
Set 3x obraz na stěnu (béžové)
Podobné inzeráty
Obraz purpurové květy
Prodám obraz purpurové květy ručně malovaný obraz na plátně obraz s motivem fialových květů malba na plátno, blindrám nerámováno, obraz rovnou zavěsíte na zeď rozměr obrazu 100×100 cm dekorační obraz bez autorizace nový stál 2600.- nyní za 1800.-
Obraz
Prodám obraz na desce rozměr 60x80. Moderní bezrámové provedení, kdy obraz je zavěšen přímo na stěnu pomocí nalisovaného závěsu. Obraz lze otírat vlhkým hadříkem.
Dvě béžové rolety na střešní okna - nové
Prodám dvě béžové rolety na střešní okna, nové a nerozbalené. Jedná se o značku Fakro, rozměr 78x98 cm (číslo produktu 20305) a 78x118 cm (číslo produktu 20306). Typ ARS Standard, barva 002. Mělo se jednat o stejnou barvu, ale jedna je více do šedé barvy (78x98 cm) a druhá více do béžové barvy (78x118 cm). Rolety nám dlouho ležely nepoužité na půdě, jsou originálně zabalené. Možno koupit obě najednou nebo jen jednu samozřejmě. :) Při obou kusů najednou bude cena 250,- za obě.
Moderní abstraktní obraz 124x84 cm - olej na sololitu
Prodám velký obraz, abstraktní moderní motiv - olejomalba na sololitu (strukturou připomíná plátno viz detail na fotkách) v černém hladkém rámu. Obraz má orientaci tak jak je na fotkách, tj. na stojato (svisle/vertikálně). Jde o velký obraz. Na zadní straně obrazu na svislé části rámu jsou 3 ks ocelových pantů, které nejdou z čelního pohledu vidět a vyztužené rohy ocelovými úhelníky, které zpevňují rám, obraz sloužil k překrytí trezoru a na pantech se otevíral, má ale i 2 skryté háčky k běžnému zavěšení. Jelikož jde o abstraktní motiv, je možná i vodorovná orientace obrazu. Bez signatury. Vhodný k dekoraci, překrytí trezoru ve zdi apod. Rozměry obrazu (v/š): 124 x 84 cm Mohu i poslat na dobírku. Tel.:
Obraz na stěnu orchidej
Jednodílný obraz orchidee, digitálně tištěný na malířském plátně nejmodernější dostupnou technologií, v elegantním černém dřevěném rámu. Rozměry 103x73 cm. Obraz má háčky pro zavěšení na zeď.
Kovový reliéf s rámem, cínový, dekorace na stěnu - Vlna
Abstraktní cínový reliéf s dřevěným rámem. Socha z cínu, moderní plastika cínová, plastiky z kovu na zeď, na stěnu, do interiéru, originální, abstraktní umění, dekorace do bytu Autor: Barbora Fausová Rozměry s rámem: 20,5 x 24,0 x 2,5 cm Váha : 2100 g Technické parametry: Tato plastika je ručně odlévána, cizelována, patinována a nakonec konzervována voskem. Každý kus je originál a odlitek se může nepatrně lišit ve struktuře a patině. Reliéf je upevněn na dřevěnou desku (smrk). Dřevo je lehce zatónováno přírodním mořidlem. Na zadní straně reliéfu je připevněn háček k zavěšení na stěnu. Vhodné do klasických i moderních interiérů. Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.