inzerce, prodej, prodám, bazar

Sestava nábytku do dětského pokoje : 2x skříň + regál + komo

Kategorie: Nábytek pro děti

Prodám sestavu nábytku do dětského pokoje : 2x skříň (83 x 184 x 50 cm) + 1x regál (40 x 184 x 50 cm) + 1x komoda (83 x 85 x 50 cm). Vše v pěkném stavu, pouze drobné vady. Pořizovací cena sestavy byla 22 000,- (každá skříň 7000,- , regál 3500,- a komoda 4500,- ). Po domluvě možno prodat i jednotlivě.
Sestava nábytku do dětského pokoje : 2x skříň + regál + komo
Podobné inzeráty
Regál LOTTA snow
Regál ke stylové kolekci dětského nábytku LOTTA. Rozměry (ŠxVxH) /cm/: 103 x 167 x 39 Barevné provedení: sněhově bílá -matová / dubové dřevo lakované Balení: v demontu LOTTA - tato kolekce nábytku je ideální volbou pro rodiče, kteří hledají nábytek s moderním, originálním designem, a také nábytek praktický. Hlavním znakem jsou jednoduché vysoké dubové nožky u jednotlivých segmentů nábytku, kdy v kombinaci tohoto masivního dřeva se svou krásnou kresbou a elegantní sněhově bílou matovou barvou vyjadřuje lehkost a nadčasovost této kolekce. Velkou výhodou tohoto řešení je snazší udržování pořádku a čistoty, což ocení především rodiče dětí s alergiemi. Materiál: → Nábytek je vyroben z vysoce kvalitních laminovaných desek o tloušťce 16mm, odolných proti poškození a vlhkosti, snadno se udržuje v čistotě. → Nožky, na kterém je namontovaný pevný kus nábytku jsou vyrobeny z dubového dřeva, lakované bezbarvým lakem - bezpečný pro děti. Přírodní vlastnosti dřeva - struktura a hustota dřeva - se můžou v odstínech dřeva mírně lišit - není to závada a nepodléhá to reklamaci. → Pojezdy šuplíků (Blum) jsou vybaveny systémem pro zpomalení zavírání zásuvek. → Nábytek lze připevnit na stěnu. Povrchová úprava: Nábytek je lakován barvami, které jsou bezpečné a vhodné pro děti. Povrchová úprava je matná. Barva je antialergická. Nábytek splňuje normy bezpečnosti pro děti PN-EN 716-1:2008 a PN-EN 716-2:2008. Barvy použité u nábytku splňují hygienické normy pro děti EN 71-3: 1994. Máme vlastní dopravu po celé ČR. U nás naleznete největší výběr dětského nábytku v ČR za velmi příznivé ceny.
Regál MANHATTAN PHOEBE
Dětský regál MANHATTAN PHOEBE - dokonalý nábytek pro naše nejmenší. Rozměry (ŠxVxH) /cm/: 89 x 130 x 37 Barevné provedení: bílý mat + šedá + borovice Balení: v demontu Regál MANHATTAN PHOEBE je jednoduchý a elegantní. Dokonalá barevná kombinace vytvoří příjemnou atmosféru, v níž se Vaše děťátko bude cítit jako v peřince. Spousta úložného prostoru a krásné dětské zpracování v podobě domečku je tou správnou volbou do každého dětského pokoje. Barvy používané při malování jsou pro děti bezpečné, certifikované a nezpůsobují alergie. Materiál: lamino, MDF Máme vlastní dopravu po celé ČR. U nás naleznete největší výběr dětského nábytku v ČR za velmi příznivé ceny.
Regál MANHATTAN JOEY flamingo
Dětský regál MANHATTAN JOEY - dokonalý nábytek pro naše nejmenší. Rozměry (ŠxVxH) /cm/: 46 x 160 x 37 Barevné provedení: bílý mat + růžová + borovice Balení: v demontu Regál MANHATTAN JOEY je jednoduchý a elegantní. Dokonalá barevná kombinace vytvoří příjemnou atmosféru, v níž se Vaše děťátko bude cítit jako v peřince. Spousta úložného prostoru a krásné dětské zpracování v podobě domečku je tou správnou volbou do každého dětského pokoje. Barvy používané při malování jsou pro děti bezpečné, certifikované a nezpůsobují alergie. Materiál: lamino, MDF Máme vlastní dopravu po celé ČR. U nás naleznete největší výběr dětského nábytku v ČR za velmi příznivé ceny.
Sestava do dětského pokoje
Nabízím sestavu do dětského pokoje sestava se skládá z tohoto nábytku: - Rohový psací stůl - Skříň s policemi a šuplíky - Velká rohová skříň - Velká knihovna * Vše ve velmi hezkém stavu!! * Stáří dva a půl roku Důvod prodeje rekonstrukce. Pořizovací cena za vše 38.000,-
Regál domeček NOMI
Krásná kolekce dětského nábytku NOMI pro naše nejmenší. Rozměr (ŠxVxH) /cm/: 74 x 120 x 40 Barevné provedení: bílá s matným povrchem + dub Balení: v demontu Kolekce NOMI je jednoduchá a elegantní. NOMI má příjemnou a klidnou barvu, která je inspirována v nejnovějšími světovými trendy v interiérovém designu. Má jemné zaoblení, pohodlné rukojeti a řadu praktických řešení nezbytných pro dětský pokoj. Vrchní části jsou vyrobeny z dubové dýhy lakované bezbarvou barvou. Přední části jsou vyhotoveny z MDF bílé, lakované. Tělo nábytku je vyrobeno z vysoce kvalitních laminátových desek odolných vůči poškození a vlhkosti, snadno se udržuje v čistotě. Nohy nábytku jsou vyrobeny z dubového dřeva. Barvy používané při malování jsou pro děti bezpečné, certifikované, nezpůsobují alergie. Máme vlastní dopravu po celé ČR. U nás naleznete největší výběr dětského nábytku v ČR za velmi příznivé ceny.
Psací stůl LOTTA horizon
Psací stůl do dětského pokojíčku. Rozměry (ŠxVxH) /cm/: 120,2 x 86 x 60,5 Výška pracovní desky /cm/: 76 Barevné provedení: modrá - matová / dubové dřevo lakované Balení: v demontu LOTTA - tato kolekce nábytku je ideální volbou pro rodiče, kteří hledají nábytek s moderním, originálním designem, a také nábytek praktický. Hlavním znakem jsou jednoduché vysoké dubové nožky u jednotlivých segmentů nábytku, kdy v kombinaci tohoto masivního dřeva se svou krásnou kresbou a elegantní sněhově bílou matovou barvou vyjadřuje lehkost a nadčasovost této kolekce. Velkou výhodou tohoto řešení je snazší udržování pořádku a čistoty, což ocení především rodiče dětí s alergiemi. Materiál: → Nábytek je vyroben z vysoce kvalitních laminovaných desek o tloušťce 16mm, odolných proti poškození a vlhkosti, snadno se udržuje v čistotě. → Nožky, na kterém je namontovaný pevný kus nábytku jsou vyrobeny z dubového dřeva, lakované bezbarvým lakem - bezpečný pro děti. Přírodní vlastnosti dřeva - struktura a hustota dřeva - se můžou v odstínech dřeva mírně lišit - není to závada a nepodléhá to reklamaci. → Pojezdy šuplíků (Blum) jsou vybaveny systémem pro zpomalení zavírání zásuvek. → Nábytek lze připevnit na stěnu. Nejnovější verze psacího stolu LOTTA je vybavena stabilizačními dráty a pojezdy zásuvek. Polici z obrázku lze přikoupit. Povrchová úprava: Nábytek je lakován barvami, které jsou bezpečné a vhodné pro děti. Povrchová úprava je matná. Barva je antialergická. Nábytek splňuje normy bezpečnosti pro děti PN-EN 716-1:2008 a PN-EN 716-2:2008. Barvy použité u nábytku splňují hygienické normy pro děti EN 71-3: 1994. Máme vlastní dopravu po celé ČR. U nás naleznete největší výběr dětského nábytku v ČR za velmi příznivé ceny.